Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsinagy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Meg is halhattam volna 2012.06.06 07:24:00
Tisztelt Szerkesztőség! Egy történetet szeretnék megosztani az olvasókkal, ami velem történt a Központi Orvosi Ügyeleten Nyíregyházán.2 héttel ezelőtt 22:30-kor este, hirtelen nagyon rosszul lettem, folyamatos szúró fájdalmat éreztem a mellkasom közepén. Ilyet azelőtt még…..
kicsinagy 2012.06.06 14:26:15
@Kalamona: Én is így születtem '64-ben :)
A mai szép, napsütötte délutánon (mely színes szándékaink és fonalaink tiszteletére dacolt az időjósok véleményével) legalább másfél tucatnyian kiültünk a Deák téri evangélikus templom lépcsőjére kötni-horgolni, turisták és pesti, munkából hazasiető lakosok legnagyobb…..
Tegnap nagyon jó kis videot találtam, amit meg is osztottam. Ma hasonlóan egyszerű, és nagyon dekoratív dolgot találtam. Lehet, hogy nem lehet néhány perc  alatt elkészíteni ezt a táskát, de szerintem nagyon jópofa. És csupán háztartási hulladékokból is…..
 Mostanában egyre többször kapnak szárnyra olyan hírek, amelyek a fizikai adathordozók feleslegessé válásáról szólnak. És bár talán korai még temetni a CD-ket, a mai délutánt mi is egy alapos selejtezésre szántuk. Gondolom, nem vagyok egyedül a problémával, hiszen  más…..
A Városháza előtt "virágrács", Breuer Marcell egyik homlokzatterve alapján készült. Pécs főtere (a 2010-es EKF-évadhoz képest kicsit megkésve) látványos megújuláson esett át. Ennek során átalakították az országban szinte mindenki által ismert, Körmendy Nándor…..
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..