Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kombatrugó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag százezrek vannak, akik még nem döntötték el, a Fideszre, vagy a Jobbikra adják voksukat április 11-én. Márpedig, ha az ember nem tudja, mit válasszon, érdemes egyszerű litát készítenie az előnyökről és a hátrányokról. Egyik rovatba írjuk a jó, másikba a rossz…..
Demszky Gábor és Molnár Gyula mosolyogva tandembiciklizik valamelyik választás előtti időszakban. Többek közt ez a kép is felvillant a Fidelitas mai településkonferenciáján, amelyik a két évvel ezelőtti Városálom 2010 folytatása volt, ezúttal "2 kerék - 4 kerék"…..
  Az Agitprop Nagykönyv keményvonalas kiadásában vélhetően elismerően emlékeznének meg a Nol Orbán-fotójáról, amivel a Fidesz elnökének évértékelőjét illusztrálta (és amelyre elGabor hívta fel a figyelmünket):    Ha egy kicsit bevállalósabb a…..
Szerencsére idén sem maradunk ki az élményből, hogy megcsodálhassuk, kiket tart Magyar Lemezlovas Egyesület a legjobbnak a szakmában. A Szövetség nem akármilyen nevekből áll, hiszen soraiban tudhatja Jeszenszky Zsoltot, híres cikkfordítót (aki egyben az egyesület elnöke is), Hamvai…..
kombatrugó 2010.01.28 10:41:08
A pécsi térkövezésekről már nagyon sokan írtak mostanában, úgyhogy nem is foglalkoznék a témával, ha Judit nem szúr ki valami érdekeset. Nem nagy dolog, inkább csak apró furcsaság: a Kiskörútra tervezett, formájában a pesti belvárost és a körútra utaló K-t szimbolizáló…..
kombatrugó 2010.01.25 13:36:14
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..