Regisztráció Blogot indítok
Adatok
még 1 nap

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
még 1 nap 2010.06.26 10:51:08
Lehet olvasni arról, hogy a sportolásnak az egészségre gyakorolt hatása nem teljesen egyértelmű, mert ha olyan génjeink vannak, akkor edzhetünk bármennyit, nem csökkentjük egyes (pl. eddig bizonyosan ide sorolt keringési rendellenességekkel járó) betegségek kockázatát. Viszont az…..
még 1 nap 2010.03.02 08:00:12
t
A Két pasi meg egy kicsi főszereplője karácsonykor esett neki a feleségének egy késsel Aspenben, ahová pedig a gazdagok inkább síelni járnak, mint késelni. A feleség hívta a rendőröket, vettek látleletet, aput elvitték bilincsben, minden zajlott, ahogy kell. A kiváltó ok…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..