Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thib-chey

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A másnap nehéz, tudja a magyar azt rég. Lépni is nehéz, kattog a térd, sajog a comb. Dehát sportember a magyar, lovas nép, de vízen is jól érzi magát. A vasárnap kenuzással indult, felfelé a Bodrogon megint megállapítottam: minden természeti adottsága megvan Tokajnak ahhoz, hogy…..
Egyelőre nem a várhatóan péntek és szombat este pénztár előtt kígyózó sorokról lesz szó, hanem. Tegnap este körülnéztem a Várban, majd másfél órán keresztül csak árakat jegyzeteltem. Próbáltam összerakni izgalmas sorokat, különböző árkategóriákban: belépővel…..
Nagyszabású sajtóeseményen jártam, rengeteg újságíró és több kamera társaságában, a Liszt Ferencről elnevezett budapesti repülőtéren. Megmutatták az új terminált és a Heinemann óriás duty free shopját, amelynek egészen tisztességes a bor-, azon belül a tokajiválasztéka.…..
Lassan meglesz szinte mindenki, akiknek kicsit tán tartoztam, mert kimaradtak furmintfebruáros tudósításomból. Árvay János és Balassa István után Lenkey Géza van soron, ez a termelő ráadásul évjárat-bemutatót is tartott időközben, amire szintén elmentem kis híján, aztán…..
Amit a muskotályról gondolok, azt ebben a bejegyzésben elmeséltem röviden, arról azonban kevesebb szó esett, hogy a tapasztalatok szerint késői szüretben, édesen képes a legtöbbre a fajta. Mármint legalábbis a muscat lunel, más néven a sárgamuskotály. Mellékszál: az ottonel…..
thib-chey 2010.01.21 10:16:00