Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mex_2003

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Mex_2003 2013.10.14 13:13:49
@Lezli90:
Én még az első reklámig sem bírtam. Igaz, a 8-1 elég megalázó, de az erről indított témájuk, és a hozzá kapcsolt magyarázat még rosszabb volt. Sokkal jobbra számítottam...
Sajnos az alábbihoz hasonló esetek egyre gyakrabban előfordulnak. A Zugügyvéd ismer olyan családot, aki hasonló könyvelői baki miatt lett hajléktalan. Csak az az érthetetlen, miért éri meg az államnak hajléktalanná tenni egy családot néhány millió forintos, lényegében…..
Mex_2003 2013.07.05 14:40:52
@bigmac: Nem tudom, hogy mi sántít neked ebben a történetben.
A posztoló egy BT-t vezetett, amíg nem lett állása. A főállás után fizették a járulékait, és mivel a BT-ből nem volt bevétele, az után nem kellett volna sem bevallani, sem pedig fizetni semmit. A könyvelő elb@szta a dolgot, minden hónapban benyújtotta a téves bevallást, mely szerint (mint korábban) volt jövedelme a BT-ből. A bevallás beérkezett a NAV-hoz, de a befizetendő járulék nem. Na a NAV ezt keresi a posztolón. Szerintem teljesen egyszerűen be kell perelni a NAV-ot, ha azok az ésszerűség ellenére továbbra is követelnek. A BT vezetője nyilván tudja igazolni, hogy főállású alkalmazott lett, és a BT-nek nem volt árbevétele.
Robogó Dugják fel, oda... 2013.01.31 10:16:12
Ez kicsit offtopik lesz máma: olyan témát hozott elém a sors, amely megtörténhet robogóval is. (Zácskónak kellett volna megírni, de gondoltam, tehermentesítem, nem is szólok neki inkább, mert Zácskó már a közszolgálati problémák hercege lett, legalábbis őt ba nyaggatja a…..
Mex_2003 2013.01.31 14:50:21
@megszaLott: Szerinted a motor kereskedő odaadta volna a mocit, ha a bank nem fizeti ki neki???
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Motorkerékpár-világbajnokunk jövője nem kérdéses többé: 2012-re lett csapata, és indul a bajnokságban, igaz, nem pont olyan szinten, és olyan járművel, ahogy a rajongók elvárnák. A részleteket alant olvashatjuk a csapat és a versenyző megfogalmazásában.   A Maricsek Team…..
Mex_2003 2012.02.23 21:55:51
@nemértekhozzá: Te nem tudtad, hogy Talma egy időgépben fog versenyezni??? Ezért tud 2011-ben a Maricsek Teamben versenyezni... :-)
Fennállása óta a legsikeresebb évet zárta az idén 110. születésnapját ünneplő cseh márka. Jövőre még többet akarnak! 2011-ben a igazán "skodálatos" évet tudhatott maga mögött a mlada boleslavi autógyár. Szinte mindent megnyertek amin csak elindultak: Juho Hanninen…..
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
  ..
Mex_2003 2011.06.21 17:13:26
@vladek: Szerintem ez a kép a pálesz másnapján, reggel készült...
"A mostani minden idők legerősebb mezőnye, végig négy-öt pilóta versengett, és csak az utolsó futamon dőlt el a vb" - mondta az Autosportnak Sir Jackie Stewart háromszoros világbajnok volt F1-pilóta. A kérdésre, hogy összehasonlítható-e a mosatni a hatvanas-hetvenes…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
A kötelező biztosítás egy bonyolult ügy, és az is marad. És van egy átkozott tulajdonsága: minden anyagi kockázat, ami a rendszerben van, az az ügyfelekre hárul. Ha sok a csalás, az adminisztratív költség, ha drágán dolgoznak a javítók – ez végső soron mind oda vezet,…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..