Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeKaVe

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, maga a Fővezér is személyes kudarcnak érzi, hogy a 450 ezer érintett devizahiteles nagy része magasról  szarik a megsegítésükre kitalált árfolyamgát konstrukcióra. Akárhogy erőlködnek a bankok és a kormány közösen, az érintettek csak nem akarják vállalni az…..
A Fidesz tegnap leszavazta, a Schiffer András által beterjesztett, az ügynökakták nyilvánosságágáról szóló LMP-s törvényjavaslatot. A Fidesz maga se tud pontos érvet mondani, hogy miért ne lehetne szabályozott módon nyilvánosságra hozni az ügynökaktákat, de az biztos, a…..
Messidor még a Malév-csőd idején vásárolt 3 szuperakciós repülőjegyet a Wizzairtől 8400 forintért. Pár héten belül kiderült, hogy nem létező járatra foglaltak, de máshova is mehetnek ugyanannyiért. Így csak most, indulás előtt, a beszállókártya kinyomtatásakor derült ki,…..
BeKaVe 2012.10.05 10:52:42
Imre csapata nem követi a legújabb trendeket, így hiába kerestek fizikailag megnyomható gombot ezen a biciklilámpán. Pedig lehet fényérzékelős, hangvezérlős, mozgásdetektoros vagy agyhullámos is, főleg, hogy a dobozára is rá van írva, hogy automatikusan működik. Valaki egyszer…..
BeKaVe 2012.09.04 12:20:59
Anna angolközértezett volna a Tátra utcában, de 5 munkanap alatt mindössze elveszíteni tudták a rendelését, készleten pedig természetesen nem volt minden: Augusztus 18.-án rendeltem a British Store-ból néhány terméket - először és utoljára. Mivel az üzletük egy jó…..
BeKaVe 2012.08.28 14:51:09
BeKaVe 2012.08.28 17:16:41
@ColT: Ő csak töröltek azt csak tesztelem a blog motort.:)
Az élet ismét a Homárt igazolta, minthogy a Mongolian Barbecueról korábban megjelent kritikák kapcsán az új tulajdonos utólag olyanoktól is elnézést kért, akikkel soha nem is találkozott. A kérdéses poszt az itt olvasható információval frissült, úgyhogy remélhetőleg senki nem…..
BeKaVe 2012.08.28 12:35:47
Sajnos az az igazság, hogy akármilyen felületen is találkozon két humanoid, a csalás esélye mindkét oldalon alapból 50%. Ezért aztán az ember kénytelen óvatosan és körültekintően eljárni olyankor, ha például nem látja a másik embert. Ez naiv ügyfélnek nem sikerült. Az…..
Naiv ügyfél azt gondolta, hogy a végtörlesztés úgy történik, ahogy az ügyintéző mondja a bankban, és nem úgy, ahogy aláírt. 10 vagy 60 nap alatt írják jóvá az összeget, végülis majdnem mindegy. Kedves T.H., Kedves Végtörlesztő Sorstársaim, az alábbi sorokat figyelmesen…..
A CIB válaszából kiderül, a rajzverseny nyereményét nem csak újonnan nyitott számlán lehetett átvenni. Ha mégis az új számla nyitását választották volna, azért se kellett volna fizetni: Őszinte sajnálattal olvastam a rajpályázatunkkal kapcsolatos bejegyzést! A CIB ez év…..
BeKaVe 2011.12.07 11:57:33
@atomjani: Apámon is úgy segített, hogy mainapig másut bankolunk. Cib az segít keresni egy másikat.:)
Fokozódik a helyzet a marcalvárosi állomáson. Tegnapi levelünk nyomán az egyik buszvezető meggyanúsította naiv ügyfelet, hogy ő a szerző, Ádám, mikor pedig nemis. Spicliskedéssel és szarkeveréssel vádolta, illetvehogy kollégája sírva fakadt a lebaszás után. Kérjük őrizzék…..
BeKaVe 2011.10.20 20:32:40
@estrella negra: Képzeld egyszer engem is lebasztak emiatt, de álltam a sarat és sarkamra álltam.:) Sőt még bocsánatott is kértem, de a delikvens ugrált. MOndom kérdése van az 100ft. Erre Ő panaszal él! Az jó, mert nálam ez 1.000.000ft-os tétel.:) NEm hiszitek el, de ugrálás közben köpött azt a csula nyúlós volt és az orrára csurgott. Így én úgy vettem ki a szitutt, hogy saját magát leköpte.:) A folytatásban sajnos durvábra fordult a helyzet, mert közben nevedgéltem. Ez súlyos hiba, mert feljelentéssel fenyegetett. Én nékem megállt egy pillanatra a szívem és milyen allapon teszi meg. Ő futott és nekem kutya köteleségem megvárni..... Én nekem a zúr könyvében az az utas aki a megállóban ÁLL! Én ilyet nehazudjak és ezt is jelenti. Akkor a zúr áldjon meg kezit csókolom..... Hehehe amúgy Majdnem igaza volt, mert takarásból jött és sajnos a zúr szekere megindúlt a zsúfolt tömegben így sajnáltam a történteket. Viszont let egy jó storym.
Ilyet se látott még a Homár! Naiv telefont részletre vásároló ügyfél úgy gondolta, hogy előre befizet még két-három hónapot. Hiába, mert állítólag van egy a logika minden csíráját mellőző szabály, hogy ha nem jön havonta pénz, akkor elporolják a seggét. Kétségkívül…..
BeKaVe 2011.09.21 18:42:50
@ColT: Tetszene, de orbán nem olyan rossz ember. Lesz munkahely, kórház, sok sok rendörökkel! Ez egy ideális ország ideális magyar embereknek ki találva.Ja ez voltak a választási kampány.:)

Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország?
- Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése pedig halálos.

Szóval
BeKaVe 2011.09.22 08:24:16
@CatMother: Látom te is a többséghez tartozol! Ezért is sosem lesz ebben az országban változás. És én már igazat adok nekik, hogy ezt a PICI BETŰVEL magyarok hagyják! Az irigység első megnyilvánulása és főképpen nem is ez lenne a gond, hanem hogy már a szakadék szélén vagyunk és akik ide jutatták döntik el helyetted mi a jó neked ezután is. Minden magyar csak bólogat, majd lesz jobb is. Be kell látunk, hogy 1000 év történelmünk itt véget ért. Mi már csak arra kellünk, hogy a piszkos melót mi intézük el. Ennyi ezzen nem kell felháborodni, mert mi ezt akartuk. Ezért én legyek öngyilkos, mert te irigy vagy? Pfff
A Homár továbbra sem érti, mitől lesz valakiből kiemelt ügyfél egy telefontársaságnál? Mindenki kapott arany- és platinakártyát nem? Vagy mert flottában sokkal kevesebbet fizet? Mindenesetre az eset magában is felháborító, ha egy újonnan vett telefon miatt 14 alkalommal kell…..
BeKaVe 2011.09.16 16:52:59
@atpijkamo: Legyen szíves olvashatóan fogamzásgátlók nélkül írjon,mert így sajnos csapnivalóan roossz.:)
Gabesz rendszeres olvasónk, de ez se menti meg a banki szopatástól. Vagyis a vásárló számára nem túl előnyös átváltásoktól. Etikátlan, de hát mióta foglalkoznak ezzel a pénzintézetek? Előljáróban leszögezem hogy lehet hogy nem törvénytelen amit leírok, ám etikailag…..
BeKaVe 2011.05.02 09:45:18
@Jokkura: Köszönöm szépen. Már megyek is egyből oda. Nagyon lehúztak én fizettem, mert nem akarok banki pert. Remélem rdemben legalább bocsánatot kérjen meg a kamatot adják vissza, meg a számla vezetési díjjat. És ez emberi kérés, mint amit ŐK tettek velem.:(
BeKaVe 2011.05.02 09:47:40
@mp1526: Válasz csak telefonon történt meg! Így akkor mit tegyek plízz.:) Vagy a lejjeb lévő címre menjek? Köszönöm a segítséget...
BeKaVe 2011.05.02 11:11:54
@Kiszámoló: Hát nem tudom te melyik csomagban vagy, de át utalás ingyenes. És semelyik bank nem utal még egymás között sem munka idő után. Ezzel a kártya csak megtakarítani jó meg utalni neten keresztül. Így teljesen ingyenes. Nekem még számla vezetési díjj sincsen így nem egy csomagról beszélünk.
Rolandot lehet, hogy még a rendőrségen is feljelentette a K&H Bank, miután egyik alkalmazottjuk tévedésből egy másik cég számlájához rendelte vállalkozói bankkártyáját. Amiről azután ő elköltött 169 ezer forintot, mert ugyan az értesítő levélen más cég neve szerepelt,…..
Előbb-utóbb minden magyar termékről kiderül, hogy az alapanyagok, a szakács, a varrónő, vagy a csomagolás mégiscsak inkább külföldi. Persze, ha ráírják a hátuljára, könnyen lebuknak, mint Asti fotóin látható: Csatolnék két fényképet, mely egy echte magyar termékről…..
BeKaVe 2011.01.24 08:36:33
@BKV reszelő: Közöd? ÉS hamár nem magyar vagy mi a faszt piszkitod ezt az oldalt. Huzz el horgas órúkám, de ha tudsz posztot olvasni akkor nem írnál ordenáré baromságot.
WWarlockot az Erste Bank megajándékozta egy felejthetetlen jelenettel, amit alant megoszt velünk. Az ügyintéző arra kérte, írja már meg a vezetőségnek az ötleteit, mert rájuk nem hallgatnak, ezért nincs náluk Start Értékpapírszámla:Ma megpróbáltam két pénzintézetnél két…..
BeKaVe 2011.01.19 18:50:57
@Xezs: Ja és az ember meg csak megölte magát, mert a bank nem kegyelmezett
Balteus Motorola telefont szeretett volna venni a Vodafone-nál, de az összes akciós termék még karácsony előtt elfogyott. Ennek ellenére, több, mint két hete továbbra is hirdetik:2011. január 3-án, hétfőn bementem az ALLEE bevásárlóközpontban található Vodafone márkaüzletbe,…..
BeKaVe 2011.01.19 10:27:10
@Főúr1127: Hát a sértő dolgokra annyit, hogy te szemelenzős vagy. Nomeg ha használtál volna olyat, de még csak újságból láttál ilyet, mert neked nem telik. És a többi gyártó-ét össze nézted vlna csak a t-mobile üzletekben akkor is van összehasonlításod. Viszont a leírtak alapján még ezt a fáradságot is sajnáltad magadtól, hogy ilyen butaságokat össze szedj. És csak a szoftweres része is már jobb, mint bár melyik vacakoknál és még a minőségről nem durogtam, de még a kezelhetőségről sem. Ennek fényében mélyen csöndben maradnék és remélem érdemben szólsz hozzá. Pölö a te elvárásodnak mi jobb, mint iphone? Mert ez egyik gyártó se tudta megütni a mércét. Tessék válaszolni ezzekre. Köszönöm, ha érdemben személyeskedés nélkül kapok választ, akkor hiszekneked, de addig csak durogás az egész
A következő történetben a Dezsoeke levelének vége felé feltett kérdés a legérdekesebb, miszerint mit tesz egy profi buszos cég, ha a járműve egyszer csak lerobban a főúton. Dezsoeke lányát és utastársait 6 órán át várakoztatták a hidegben, információk nélkül. Jöjjenek az…..
János bizonyára az "előfizetés nélküli", "ingyenes" adatcsomag tarifáival böngészgetett telefonján, máskülönben hogyan jött volna össze neki egy ilyen számla? Érdekesség, hogy semmilyen értesítést nem kapott menet közben, hogy héló, megyünk lassan…..
BeKaVe 2010.12.17 22:17:06
@akrampampuli: De egy poszt se arról írodott, hogy a posztolónak segítetünk csak találgatátok körbe menyibe kerül.:) Ezzel a posztoló meg meg tudja hány percet wapozot a pornó józsi oldalakon. Azzal meg fizeti a cekhet.:)
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
BeKaVe 2010.11.16 14:01:00
@Píter: JELLEMZŐ, HOGY BUTA ZSIDÓ KÉNT MÉG AZ ÉRTELMEZÉS IS NEHEZEN MEGY NEM HOGY TE ÜLNÉL VISSZA ÁLTALÁNO SPADRA. rEMÉLEM ANYÁD TUDJA, HOGY AZ ÉDES KISFIA ILYEN DEGRADERÁLT FIÚT SZÜLT, DE SZERINTEM ANYÁDAT IS JELLEMZI, HOGY NEM TUDTA MEGNEVELNI. vISZONT mOST HA TE ENNYIRE KÍVÁNCSI VOLTÁL AZ ÉN VÁLASZOMRA , AKKOR POSZTOLÓ SZAVÁVAL ÉLJEK: tE CSAK EZÉRT TUDSZ IDE JÖNNI, VAGY A ELCSÖKEVÉNYESEDET AGYAD KÉPES MÉG ARRA, HOGY SZEMÉLYISÉG ZAVARODAT NE ÍRKÁLD LE. vAGY CSAK EGY BUTA T-zOMBIS BÉRENCÜK?

ui BAN ÍRTAM, HOGYA SZARCSIMBÓKOS 11 ÉVES SZÖVEGEDET TARTSD MEG, MERT A NAGYOK NEM SZERETÍK A GYEREK CSÍNYT. éS ANYÁD IS ÜZENI, HOGY NEM ERRE NEVELT.
Jacint blogja A bunkó taxiscég 2010.06.10 07:43:00
Kedvenc sportágamban megkezdődött az uborkaszezon. Na jó, az NHL döntő még "tartja magát", de augusztusig aztán semmi. Ez látszik a jacintblogon is, ismét a "preventív fogyasztóvédelmi" jelleg domborodik ki.A héten tízenpár év után "szakítottam"…..
BeKaVe 2010.08.11 18:08:45
@RosszQtya: igen elégé ízléstelen modortalan . ha felszállsz a buszrsa és pirosat kap akkor a söför tőbbet számláz.;)
Csaba hívta fel arra a figyelmünket, hogy az ismert pizzéria nem akar szóba állni a legostobább internetezőkkel. A jelenséget csak üdvözölni tudjuk, reméljük, a donpepések meg csak akkor küldhetnek levelet kifelé, ha fel tudják sorolni a carbonara hozzávalóit...
Néhány praktikus tanács egy alkusztól a kötelező biztosításokkal leggyakrabban előforduló helyzetekre. Például miért érdemes február közepéig befizetni a csekket: Úgy gondoltam talán szerény közönségüket is érdekelheti, a másik oldal... Az alkuszok sötét és…..
BeKaVe 2010.07.17 12:41:11
Tisztelt Ippon Márkabolt és Szerviz!

Webáruházukban vásárolt garanciális (vásárlás idõpontja 2009.
12. 16.) KonyHaver készülékem a mai napon a testi épségemet
veszélyeztetve meghibásodott.

Érdeklõdnék, hogy hol adhatom le garanciális javításra, illetve
van-e arra mód, hogy munkatársuk elõre egyeztetett idõpontban
lakásomban átvegye. Utóbbi azért is lenne hasznos, mert így
jegyzõkönyvben rögzíthetné az addicionális károkat, melyek a
meghibásodás következtében ingatlanomban és ingóságaimban
keletkeztek. Ezek megnyugtató rendezésére a szervizelés mellett
megoldást várok Cégüktõl.

Várom jelentkezésüket,

üdvözlettel,

Hegedűs Dezsõ - egy rémült KonyHaver használó

From: IpponShop Customer Care
Date: 2010/03/23
Subject: RE: Ippon KonyHaver
To: Hegedűs Dezsõ

Tisztelt Ur Hegedus,

Kaptuk meg panaszod, mely pontosan mi?

Ippon KonyHaver special Japan produkt 4-az-1-ben, egyutt
funkciok csinal ido es kenyelem, konyha reggeli.

Te behoz, vagy mi kimegy, fugg problema! Mi problema?

Eliza Varga

IpponShop

From: Hegedűs Dezsõ
Date: 2010/03/23
Subject: RE: RE: Ippon KonyHaver
To: IpponShop Customer Care

Kedves Eliza!

Nem látom be, miért kell leírnom részletesen a problémát a
GARANCIA érvényesítéséhez! Csak a meghibásodás okozta károk
(lelki+anyagi) miatt vetettem fel, hogy munkatársuk személyesen
vegye át a készüléket - a késõbbi félreértések végett.

Gyors intézkedésüket kérem! (Esetleg Varga úr? bevonásával,
gondolom, Ön a felesége/lánya. Csak a nyelvi problémák miatt)

Köszönettel,

Hegedűs Dezsõ

From: IpponShop Customer Care
Date: 2010/03/24
Subject: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver
To: Hegedűs Dezsõ

Tisztelt Ur Hegedus,

lehet te hibazol vezerles, nem garancia. Ezert leirni mi
problema.

Ippon KonyHaver osszettett haztartasbeli kutyu, Japan produkt
egyszeru hasznalod ha jol.

Mi problema? Hallgatni!

Sajnalni Ur Varga nem van, van Tavol-Kelet. En Magyarul olvasok
perfekt, nem problema.

Eliza Varga

IpponShop

From: Hegedűs Dezsõ
Date: 2010/03/24
Subject: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver
To: IpponShop Customer Care

Kedves Eliza!

Rendben.

Piritóst terveztem reggelizni, a grill-lapon megpirított
sonkaszelettel, valamint frissen csavart narancs-grapelével és
haboskávéval. Jellemzõen ilyesmikkel indítom a napot, a
rendelkezésre álló idõ függvényében választva párosítást. (Pl.:
dzsúz-kávé, bacon zsemlében-dzsúz-kávé, lekváros pirítós-kávé,
stb.)

Ezúttal egyszerre indítottam el a kenyérpirító-grill-kávéfõzõ
funkciót, majd mikor a pirítás a félidejéhez ért, kezdtem bele
a félbevágott déligyümölcsök facsarásába. A berendezés viszont
a 4-es fokozatú sütési idõ lejártával - korábban nem
tapasztalható módon - nem dobta ki az elkészült pirítósokat,
sõt, furcsa zümmögõ-kattogó hangot produkált, illetve a
narancsfacsaró forgófeje jól érzékelhetõen lelassult. Az igazi
problémák itt kezdõdtek. A gyümölcshéj-félgömböt a facsarófejen
hagyva megpróbáltam a beragadt kenyérszeleteket kipiszkálni a
szorítórácsozat fogságából, miközben a fűtõszálak - bár
vibrálva - továbbra is izzottak. Az addig csendesen csordogáló
kávéfej ijesztõ durranással kiköpött egy forró, zaccos
folyadéklöketet, ami a csészébõl a kézfejemre fröccsent. A
sokktól önkéntelenül felfelé rántottam a zöldségtisztító késsel
a kenyér kiszabadításán dolgozó kezemet. A kés hegye a
fűtõszálhoz ért, minek következtében enyhébb áramütést kaptam.
Az áramütéstõl összerándult combizmom koordinálatlanul magasba
rántotta a térdemet, így szándék nélkül alulról megrúgtam a
konyhapultot. A hirtelen erõhatás következtében a berendezés is
megemelkedett, majd a gravitációnak köszönhetõen visszaesett a
pultra úgy, hogy az egyensúlyát vesztett kávéscsésze zuhanni
kezdett. Igyekeztem elkapni a csészét, de a reflexmozdulat
erõteljesre sikeredett, olyannyira, hogy a szinte teli
porcelánt a mennyezetig felütöttem. Balszerencsémre a
tekintetem követte az eseményt, így nem kevés forró kávé
fröccsent a magasból az arcomra és közvetlenül a szemembe.
Eközben a facsarófej is megpördült hirtelen, röppályára állítva
az õrizetlenül hagyott fél narancs héját, ami a még mindig a
kenyérpirító-rácsozatba szorult kést tartó kezemet ütötte meg.
Az ütés indukálta önkéntelen mozdulatom felbillentette a teljes
berendezést, mi után a gyümölcslé felfogására szolgáló tégely a
padlóra esett. Miközben próbaltam visszanyerni az
egyensúlyomat, támaszkodó lábammal a keletkezett folyadékfoltra
(narancslé és kávé elegye) lépve megcsúsztam és olyan
szerencsétlenül estem, hogy homlokkal a tejhabosító csõbe
fejeltem, majd fektemben magamra rántottam a teljes konyhai
eszközt úgy, hogy a megfeszülõ hálózati kábel mintegy 3
centiméternyire kirántotta a konyhai világítás kapcsolóival
egybeépített fali aljzatot. A gépben felhalmozódott
szobahõmérsékletű és forró folyadékok teljes egészében rám,
illetve a még mindig izzó fűtõszálra folytak, minek
következtében a berendezés füstölni kezdett, majd hangos
pukkanással elektromos zárlatot okozott. (Mint utóbb kiderült,
a lakóépület teljes északi szárnyában)

A keletkezett kár:

- mennyezet elszínezõdése

- 2 db fehér csempe (a fali aljzat körül) kiszakadása

- fali aljzat (világítás-kapcsolókkal)

- laminált padló szennyezõdése

- 8 napon belül gyógyuló égés és rándulás

A baleset után azonnal elolvastam az Ippon KonyHaver
(KitchenMate) használati utasítását, mely egyértelműen nem
figyelmeztet arra, hogy az összes funkció egyidejű használata
nem javasolt és esetlegesen meghibásodáshoz vezethet!!!

Szörnyű felelõtlenségnek tartom, hogy a gyártó nem tesztelte a
fokozott igénybevétel hatásait, illetve azt is, hogy önök, mint
forgalmazó, nem gyõzõdtek meg a termék biztonságosságával
kapcsolatban!

Mindezek ellenére egy garanciális javítás után - immár
körültekintõbben - továbbra is használnám a berendezést,
illetve beszereznék további készülékeket a kompenzációként
nyújtott vásárlási bón erejéig. (Mindkettõnk megelégedettségére
úgy 200.000 forintnyi teljes egészében levásárolható kuponra
gondoltam.)

Várom ajánlatukat, illetve a kollégát a készülékért (és
darabjaiért).

Üdv,

Hegedűs Dezsõ

From: IpponShop Customer Care
Date: 2010/03/26
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver
To: Hegedűs Dezsõ

Tisztelt Ur Hegedus,

problema nem nagyon erteni, hasnalsz szavak nekem kicsit nehez.
Ami latok, te hibazol ha femet beledug futoszal, meg dobalni
nem szabad KonyHaver!

Ha idehoz Serviz azert kijavitunk ha tudunk. Neked is baj esik?
Mi baj esik? Konkretan!

Eliza Varga

IpponShop

From: Hegedűs Dezsõ
Date: 2010/03/26
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver
To: IpponShop Customer Care

Kedves Eliza!

Elég hosszan megírtam, mi történt!!!

És a kérésemet is! Azon gondolkodjanak, kérem! (200.000 Ft
vásárlási utalvány)

Üdv,

Hegedűs Dezsõ

From: IpponShop Customer Care
Date: 2010/03/27
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver
To: Hegedűs Dezsõ

De konkretan mi baj esik, nem ertem?

Eliza Varga

IpponShop

From: Hegedűs Dezsõ
Date: 2010/03/27
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver
To: IpponShop Customer Care

KONKRÉTAN?!

Ippont dobott rajtam a cucc! Megbaszott az áram! A homlokomon
még mindig van egy sebkarika, amit a tejhabosító pöcök nyomott
oda!

A plafon dzsuvás, a padló felhullámosodott!

Ma reggel is kimentem a konyhába és úgy éreztem magam, mint egy
kibaszott Gandhi a bombay-i gettóban! És még KÁVÉM SEM VOLT!!!

EZ MÁR ÉRTHETŐ?! Vagy írjak lassabban?

Vagy mondjam azt, hogy most már 300.000-nél tartunk?!
MERT OTT TARTUNK!!!

Tudja mit, beviszem a gépet! MÉG MA! És nem is kell javítani!
Egyre kevésbé merek megbízni az Ippon cuccokban!

From: IpponShop Customer Care
Date: 2010/03/28
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver
To: Hegedűs Dezsõ

Tisztelt Ur Hegedus,

en megertem, te megnyugodol.

Ha nem bizik tovabb mit tervezel vasarolsz IpponShop?

Inkabb javit KonyHaver, hidd el rendben lesz tovabb!

Lesz coffee, juice, toast - szeretsz reggel!

Lanyom olvas leveled ujra nekem, nevet kicsit! Nem haragszik?

Kapsz 10% mindig IpponShopnal kellemetlensegert, jo!

Eliza Varga

IpponShop

From: Hegedűs Dezsõ
Date: 2010/03/28
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon
KonyHaver
To: IpponShop Customer Care

Nevetsz, bazdmeg?! A lányoddal együtt? Na, nem fogsz nevetni,
mikor belebaszom az arcodba a cuccot, facsaróval elõre! Azt
fogod mondani O! Sõt, bedugom a gépet, akkor meg azt, hogy Ő!
Ismered ezt a betűt? Majd most megismered KÖZELRŐŐŐŐŐL!

A helyetekben most bezárnék és Ur Varga után mennék
Távol-Kelet! Kurva távol!

Az Ippon gépet meg kibasztam a faszba!

From: IpponShop Customer Care
Date: 2010/04/02
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon
KonyHaver
To: Hegedűs Dezsõ

Hogy iszik coffee akkor? Kell esetleg csak Ippon Mokka? Csinal
coffee semmi mas!

Nezheted webshopban van kedvezmeny!

Eliza Varga

IpponShop

Válasz Válasz mindenkinek Továbbítás BocisBa'csi~N82 nem érhető
Nehéz biznisz az ételbiznisz: egyszer, egyetlenegyszer hibázik az ebédfutár, és azonnal kiábrándulnak belőle, mint Mikola István az orrpiercingből. Veronika például azért szakított az Interfooddal, mert alienmájat hoztak ki neki libamáj helyett. Engem lelkesített volna a dolog, meg…..
1997 óta létezik a Fogyasztóvédő- és Érdekszövetség Alapítvány, amit átlagfogyasztók hoztak létre, bármit is jelentsen ez. Selmeczi Balázs, a civil szervezet elnöke küldte el a Homárnak MM fogyasztó elképedt sorait, aki a Tescóban jó patriótaként igazi magyar terméket vett,…..