Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greenman-in-greensuit

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A nap képe: Juj! 2011.04.26 12:33:00
Chicagói ötödikesek a Life Begins című felvilágosító előadáson...
Januártól akár egy év szabadságvesztéssel is sújtható a falfirkálás, a rongálással okozott kár nagyságától függetlenül. Nem kell ezen meglepődni, Nagy Gábor Tamás, a módosító javaslat (pdf) előterjesztője nemrég azt nyilatkozta, hogy már 10 éve felvették a harcot a…..
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Greenman-in-greensuit 2010.12.08 13:52:10
Subba Assange sitten marad 2010.12.07 16:50:00
Az angol bíróság visszautasította a Wikileaks-alapító kérelmét az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezéséről, így december tizennegyedikéig mindenképp börtönben marad a két svéd nő megerőszakolásával vádolt férfi. via..
Uh, hányszor hallottuk ezt a szüleinktől. Az alábbi modellek a tanácsot komolyan vették. És magukra aggattak mindent, amiről úgy gondolták, passzol az outfithez. Az összhatás néhol etnósra, néhol nomádra, néhol keleti boszorkányosra sikeredett. Jön a hideg, szóval csak…..
Greenman-in-greensuit 2010.11.21 12:33:29
Subba Gayfish meztelen fotói 2010.10.29 19:31:06
Amikor még nem magazinokból válogatta a csajait, Kanye is részt vett a netes randalírozgatásban. Ezzel a képpel riogatta a csajokat. Hűűűha, egy fasz! DE AZ A TENISZLABDA NAGYON FORRÓ A LÁBA KÖZÖTT! Klikk a képre vagy a linkre a…..
Töprengő Amerika választ - 2010 2010.10.30 16:17:00
Páros év november első hétfőjét követő kedd közeledte kevés ember érdeklődését kelti fel Európában. A külpolitika iránt érdeklődők fejében viszont felvillan a lámpa, hiszen ez a nap a világ egyik legszebb demokratikus tradícióval bíró országában, az Amerikai Egyesült…..
Kivételesen valós személy következik a játékcsajrovatban: Felicia Day, aki minden képén úgy néz ki, mint a cuki lány a szomszédból, de ha jobban megnézzük, miket csinál, rögtön kiderül, hogy ő valójában minden geek nedves álma, egy 31 éves nerdistennő. Kislánykora óta…..
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
Bear Grylls nagyon népszerű a túlélős-keménycsávós műsorok rajongói körében, valahol érthetően, hiszen kis túlzással állítom, egy marék iguánaszarból is ki tudná nyerni a tápanyagot, és ha mohát kell ennie, akkor azt eszik. Az már más kérdés, hogy minek, mert annyira…..
Az ENSZ-testület jelentése megállapította, hogy a tavaszi flottilla-megtámadás brutális volt. Mi annak idején kimondtuk a támadásról, hogy jogsértő, és fölöslegesen keménykezű volt. Ugyanakkor az is belátható, hogy a flottilla valószínűleg tovább haladt volna a nemzetközi…..
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a Critical Mass hátán 6 éve elindult bringaboom idén áttört minden falat. Nem is akarjuk tovább magyarázni, nézzétek meg a  képet, és gondoljatok bele: pár éve milyen kép élt mindenki fejében a városi biciklistákról? Politikusi ígéretek ide…..
Elképesztő a pezsgés a Google háza táján: alig jelentették be a Realtime elindulását, máris megérkezett az Instant, átszabták és élő közvetítéssel doppingolták fel a Youtube-ot. A kaliforniai Zeitgeist konferencián pedig maga Eric Schmidt árult el több részletet is…..
New Yorkban 2010 őszétől már divatjogot is lehet tanulni és akár specializálódhatnak is erre a szakra a divat és a jog iránt egyaránt érdeklődők, hisz a Fordham Egyetemen megalapították a világ első Divat Jogi Intézetét. Az intézményt az Amerikai Divattervezők Tanácsa és…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Greenman-in-greensuit 2010.08.17 15:29:43
Ha félsz a magasságtól, ez a mutatvány minden bizonnyal kicsapja nálad a biztosítékot! Valószínűleg a 30 éves Daredevil, polgári nevén Eskil Ronningsbakken csinálja a legveszélyesebb és legelmebajosabb mutatványt a világon, amikor elképesztő magasságokban egyensúlyoz a…..
Cigányokról A szentkúti vajdák 2010.07.14 09:49:00
A dologból körülbelül látszik, a többségi társadalom mennyire nem ismeri a cigányokat, a valódi ismeretek helyett mennyire ragaszkodik a sokszor teljesen hamis közhelyekhez. Írja a mai (július 12.) Magyar Nemzet, hogy a Székely János cigánypasztorációs püspök vezette szentkúti…..
Miskolcon hidat neveztek el Ganxsta Zoleeról- legalábbis a tábla ezt hirdeti. Sajnos mivel a dolog nem hivatalos, engedélyt senki nem adott rá, a táblát el fogják távolítani, sőt, ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést is tesznek, mely ha eredményes - ha elkapják a tettest -…..
Na elolvastam ezt a cikket a Rolling Stone-ban, amiért Obama kirúgta McChrystal tábornokot. Állítólag nem olyan ritka, hogy a katonák fejeket vágnak a politikusokra, akik ugye a főnökeik (viszont nyilván nem olyan kemény fickók, mint ők), bár én soha nem hallottam még ehhez hasonló…..
Hát kérem, ezt a Gyurcsány-Kóka duó sem csinálhatta volna jobban. 2010. május 2.: "Egyes vonalakon már idén, sőt, elképzelhető, hogy néhány szakaszon már nyáron újraindulhat a vasúti közlekedés abból a 29 vonalból, amelyet a Bajnai-kormány zárt be 2009-ben."…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..