Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shape.84

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra és újra előkerül a téma, hogy sok autós fittyet hány a zebrára és főként az ott ácsingozó - esetenként már zebrán baktató - gyalogokra, és nem egyszer csak a puhatestűek életösztönén múlik, hogy nem történik nagyobb baj, az anyázást leszámítva. Akik pedig kétség…..
Antonius szájából hangzik el az utóbbi közismert kijelentés Shakespeare drámájában, Cézár temetésén. A Kurucinfo elhantolásának kontextusában viszont ez a mondat kissé nagyképűen hangzik, hiszen azért egy másik Cézár (Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus),mégis csak egy…..
Shape.84 2008.07.10 16:19:24
Kiváncsi lennék Dr. Magyar Elemér úr vajon találkozott-e már a nyugati pu.-n olyan kissebbségi csoportta, akik csupán azért kötöttek belé,ne adj isten verték sz@rrá,mert rájuk mert nézni vagy épp megtetszett az órája?
A Kurucz .infó pont ezekben az emberekben tartotta fent a reményt,hogy van még aki ellenáll és nem az egyenlőséget szajkozza.Természetesen a stílust én sem preferálom előnyben de ha másképp nem megy (pl.média)...

Neander is kiszúrta, hogy pénteken sorsfordíthatnak a MÁV Biztosító kiszopatott ügyfelei, akiktől most 10 ezer forint pótdíjat akarnak beszedni. Aki ezt nem szeretné befizetni, annak azt javasoljuk, pénteken délután 1-kor legyen a Tatai Honvéd Sportegyesület (2890 Tata, Május 1.…..