Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuggetlenallamok

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
fuggetlenallamok 2011.01.31 10:27:39
@dbeata: a önellátó ismerős addig lesz önellátó, ameddig be nem üt a krach.. akkor majd megy a sok tücsök és köszöni a hangyának, hogy szorgos volt eddig. amikor a hangya éhenhal, akkor a tücskök keresnek másik hangyát. asszem volt egy ilyen mese... :(((
fuggetlenallamok 2011.01.31 10:51:02
@Mayday: 3-6e Huf/nm mennyi idő alatt? per hó? (az erősnek tűnik nekem) per év? na annál meg magyarabb itthon mindenki..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
Természetesen mindenki azt enged be az udvarába, akit akar - még akkor is, ha az a ház egy irodaház. Viszont előbb közparknak kikiáltani, majd elzavarni azokat, akik egy doboz kólával próbálnak besétálni oda - na az azért csúnya dolog. Először Urbanczyk Tamás riasztott Twitteren,…..
fuggetlenallamok 2010.07.12 15:35:54
@kispista: @lumi888:

na de gyermekeim! be kell menni, le kell ülni és kérni egy ital / étlapot. fogyasztani és fizetni a végén a fogyasztást, ha van olyan a kínálatban, amire szívesen fizetitek ki a szabott összeget. ha valami eltérés, vagy átverés van, akkor rendőrt hívni, jegyzőkönyvet felvetetni. ha drága a kínálat, akkor nem kell választani semmit. ha eben az esetben megkérnek, hogy ne foglalj helyet az asztalnál, akkor felállni és elmenni.

valaki megmondja nekem, hogy pontosan mikor és milyen formában derült ki, hogy mennyi a kötelező fogyasztás fejenként az asztaloknál? és hogy ez fejenként értendő és nem asztalonként?
fuggetlenallamok 2010.07.12 16:37:12
@Bewise:

na akkor eldőlt a csata! Sanyi sunyi gazember. zavarosban halászik. ezért sem érdemes hozzá menni. a drága árak meg arra a gondolatra ébresztenek sokakat, hogy nincs a hazai pénztárcákhoz hangolva a hely. búcsút int mindenki Eiffelnek Sanyistól, és aki arra jár, behajít egy csipet sót a helyre..
Belsőség Károsult kerestetik! 2010.03.24 14:02:00
Szivatta már önt biztosító? Ha karambolozott már másik autóval úgy, hogy a másik volt a hibás, akkor nagy valószínűséggel igen.Külföldön a gépjárművet a kárkori érték 100%-ig (egyes országokban pedig akár 130%ig) lehet javíttatni, nálunk 70% felett az autó gazdasági…..
fuggetlenallamok 2010.03.24 19:37:42
ki szoptat? a biztosító, vagy az ügyintéző?

kárügyintéző: ezerszer ígérte, hogy ő keres a fejleményekkel, de abból kifolyólag, hogy nem tájékoztatott megfelelően és folyamatosan újabb és újabb papírokat kért a kárrendezéshez. nem is hívott, nem is vette fel a telefont. amikor meg felvette, akkor olyan sztorikkal jött, hogy helyszínszemlét kértek (1 hónappal a káreset után a Bp. II. Bimbó elnevezésű ..khm.. mellékúton) és a szemléző nyaral. megaLOL:))

ehhez képest a biztosító fizetett. megcsináltattam mindent a kocsin. számlás helyen. totálkár helyett javíthatóságot állapítottak meg a kérésemre. elöl fékbetétet is cseréltem féktárcsával fékcsövekkel (mint minden rendes főrabbi ilyen esetben) és bár eleinte le akarták vonni a dolgot, de kértem, hogy ezt ne tegyék, mert akkor hozok számlát a bal első lámpáról, amit nem fizettettem velük, mert magam bugáztam (szaré'-húgyé':)) ugye)és a jobbos sárvédőt sem cseréltem ki, hanem hát az is akadt rá másik, ami épp színhelyes lett:))
na erre a maradék, benntartott összeget is utalták.
jaaaaaa. hogy addigra az ügyintézőt lecseréltem a személyes ügyfélszolgálat Krisztina nevű tüneményére? (sajnos csak a káromat intézte..:)) - "..és mekkora a károd? 20 centi, de ez hogy jön ide?").. na ez is hozzá tartozik.

nem okvetlenül a biztosító társaság a tetű. csak az alkalmazott túl buzgó 'patriot'..
fuggetlenallamok 2010.03.24 19:52:04
@repecs: de majd az érdekelni fog, amikor a kocsi alatt a 4 kerék egyenes futás mellett 4 nyomot hagy a hóban, vagy amikor úgy párásodik a lámpád, hogy amikor felkapcsolod, akkor nem az izzó fényét látod, hanem az ívfényt, amit a zárlat húz..

majd én elviszem, megcsináltatom és fizessék ki. az a tuti;)
Az utóbbi hónapok tán legpontosabban dokumentált sztorijára leltünk a tanulságok hihetetlen tárházát nyújtó Népítélet-rovatban. Pontosan, minden forinttal elszámolva mutatja be az Alfa 156 1.9 JTD-vel töltött időt, okulására mindenkinek, aki hasonló korú és típusú autó…..
Subba Backdoor: Cipő 2010.02.17 17:00:00
Tényleg száradjon le a keze az ilyennek...
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
fuggetlenallamok 2010.02.12 15:22:54
@fgabor87:

akik rendszeresen elfelejtik, hogy mások is vannak az utakon, azok pont a holdkórosan ténfergő gyalogosok, meg a csili-vili autókban pöffeszkedő tahók.

menj egyszer végig egy budai szűk utcában reggel 9-10 körül.. meglepődve fogod tapasztalni, hogy a clio, a daewo, a polski, a suzuki,.. mind lehúzódik szépen, vagy megköszöni, ha te húzódsz le úgy, hogy kormánymozdulat nélkül mehessen tovább.
a vócvágenes, meg terepjárós, audista köcsögök meg még akkor is menni akarnak, ha az ő sávjukban van akadály..