Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djdm

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerek 1 éve és 1 napja írtam meg lelkendezve, hogy lám, nem vagyok egyedül, nem magányos őrült vagyok, hanem egy világméretű szubkultúra áll mögöttem/mellettem, amit urbexnek hívnak. Miután így neve lett a dolognak, híre is ment, és Magyarországon is formálódni kezdett a…..
Még egy hónap van hátra a DW új (valamiért hatodiknak nevezett, pedig igazából harminckettedik) évadjáig, és igen furcsán adagolják az infókat, hogy mire számíthatunk. A héten volt már előzetes a nemsokára várható előzeteshez (nem vicc!), most pedig kaptunk egy…..
djdm 2011.03.26 15:18:05
@penelope garcia: Az utolsó évadban volt az eddigi legjobb Doktor szerintem. :)

Egyébként Donna Noble volt messze a legrosszabb és legidegesítőbb companion eddig (az új sorozatból), na ő nem hiányzik. Rose jó kis karakter volt, csak a csaj volt egy kicsit ronda (Billie Piper)... de lehet, hogy csak túlságosan magyar szemmel nézem őket. Ne felejtsük el, hogy ezek brit szinészek, és ott nem sétálgatnak olyan nők az utcán, mint itt :)
A Budapest23 még régebben, az Urbanistás megjelenésen alapulva hozott le egy rövid összefoglalót. A HG.hu-tól néhány hete kerestek meg, hogy készül egy átfogó cikk az urbexről, és engem meg Deadmind-ot, mint a szakma hazai képviselőit szeretnének meginterjúvolni. Miután…..
Az urbex, vagyis az urban exploration, világszerte elterjedt hobbi. A lényeg, hogy eljussunk a városban olyan helyekre, ahova tilos vagy nagyon nehéz eljutni, mert magasan vagy mélyen van, esetleg be van zárva. Furcsa módon Magyarországon egyáltalán nem terjedt el, sőt nem is nagyon…..
djdm 2010.11.19 17:37:49
"Na de most már van, ráadásul ez egész Kelet-Európa egyetlen urbex blogja."

Ezt kikérem magamnak. De nagyon!
Én már 2 és fél éve űzöm ezt a hobbit a fotózással egyetemben, és augusztusban indítottam is erről egy fotóblogot, alterBudapest néven.

alterbp.blogspot.com/

Persze az igazán izgalmas dolgokat nem rakom ki, mert még a végén rámaggatják a terrorista matricát, aztán baszhatom. :)

Az viszont érdekes, hogy egy brit profi fotós srác simán megtalált és megkeresett, hogy vigyem el pár érdekes helyre amikor jön Budapestre (és tegnapeste el is vittem), de az egyik legnagyobb magyar "urban blog" szerkesztője nem! :D
djdm 2010.11.21 14:39:06
@~dá~: ohh, köszi :)
és bocsi a "pukkancskodásért", csak ez a "egész Kelet-Európa egyetlen urbex blogja" kijelentés bántotta gyermeki lelkemet :D
Már az elején elhatároztam, hogy ezen a blogon nem lesznek innen-onnan összehordott raj képek, videók, linkek, stb., mert nagyon felhígithatják a tartalmat. Most mégis ide teszek 2 videót (köszönet Tominak és Axelnek), mert ezeknek jelentésük van! Mégpedig az, hogy nem vagyok…..