Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfacsaj

55 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
             Égjenek a gyertyák ezen a napon, égjenek mint bennem ég a fájdalom, lobogjanak örökké gyásztáncot ropva, szívem, lelkem haláltól meglopva. Magad mögött hagytad fájdalmas kínod, már nyugodtan álmodod örök…..
         Mi lehet gyógyír?Mi lehet gyógyír fájó sebeimre, bánattal megtűzdelt szenvedéseimre, mit tegyek ha beborít engem a gyász, ez a sötéten komor végzetes nász? Imára kulcsolt remegő kezekkel, könnyel áztatott szomorú szemekkel,…..
            A szülő elvesztése nyomorba dönti a szívet, de el kell engedni hisz odafönt dolga van, összeköt vele mindörökké a szeretet, vigyázza lépted, s megóv a bajtól téged. Féltő anyából lett őrző angyalod ma már,…..
Nehezen töltődik be, de érdemes kivárni, mert egy csudajó animáció minden korosztálynak.Nagyon jó minőség!    színes, szinkronizált, amerikai animációs film, 96 perc, 2009korhatárra tekintet nélkül megtekinthetőrendező: Pete Docter, Bob Petersonforgatókönyvíró: Bob…..
Nem vagy egyedül, párod lélekben veled, hiányzol neki, hiányod miatt szenved, szerelem mely nem múlik, lángja lobog, a szerelmesek ha fáj is néha, együtt boldogok. Tested elment, lelked a társadhoz közel, mert itt tart, míg él nem enged téged el, beszél olykor hozzád, bár választ…..
                                  Lehajtom fejem, szemem becsukom,s magam előtt látom az arcod,érzem kezed érintését még…..
Nagymellek nagyduma Abigél 1-4 2010.02.20 03:10:00
..
Nagymellek nagyduma Freddie Mercury 2010.02.20 02:42:00
Láttam ma éjjel az 1992-es emlékkoncertet....fantasztikus zenekar, fantasztikus énekesekkel, és profi tecnikákkal. A közönség egy emberként énekelt az előadókkal, és egy emberként emlékeztek meg Freddie Mercuryról. Óriási tehetségek!…..
Ma hajnalban keltem kivételesen, és elmentem az Arénába. Betértem a Tesco-ba, vásároltam, közben megkukkantottam a -70%-os akciójukat...hát mit ne mondjak. Így is többért vannak leárazva a cuccok mint az akcó előtt. Jó nagy becsapás ez a -70% meg a többö akció. Kérdés mennyi…..
                   KEDVENC BARÁTNŐMNEK:Az elmúlt évben 365-ször próbáltam veled szeretkezni. Ebből36-szor sikerült, ami átlagban 10 naponként egy alkalom.Íme a lista, miért nem voltam…..
Az éj angyalai vigyázzák álmod, ezt kívánja kicsikém a lányod.Sötét szobában eltakar az éj,életem nélküled nem sokat ér.Nem tudtam milyen érzés a gyász,halállal köttetett örök hűséges nász.Szép ara az anyám talpig feketében,otthonra talált a temető kertjében.Nászuk…..
Nagymellek nagyduma Zodiák kövek 2010.02.03 23:26:00
márc.21 - ápr.20    Ametiszt, Hegyikristály, Heliotróp, Hematit, Leopárdjáspis,   Leopárdjáspis, Citrin, Rodonitáprilis 21 -május 21Achát, Aventurin, Füstkvarc, Kalcedon, Malachit, Mohaachát, Rózsakvarc máj.22 - jún.21Citrin, Hegyikristály,…..
Hull a hó odakint,a múlt felém int,hóembert építettél,szívből nevettél.Néztem arcodat, csillogó szemed,szép voltál, nagyon jó volt veled,most hiába fehér köröttem a táj,nem nevetek, a gyász belül fáj.Hull a hó odakint,idegen hóember int,szép gyermekévek,mindezek emlékek.…..
Dinnye:A rekkenő hőséget hidegen enyhítő, üdítő gyümölcs. A föld felszínén terem. Fizikai síkja vastag védőburok. Husa édes, magja rengeteg: a föld tapasztalatait rejti. Nedve szomjat olt, és átmossa a szervezetet. Ha mértékkel fogyasztják, zavartalan anyagcserét biztosít.…..
A fájdalom mély melyet érez a szív,a gyász, a belső magány bánatra hív,szomorúan lehajtott fejjel ölelni kereszted,hulló könnyek között suttogni nevedet,minden sóhaj érted siklik az égre,itt maradtam magam a szenvedésbe,lelki gyötrelem lett hűséges társam,nem találom helyem…..
      ..
 ..
Hozzávalók 4 főre /elkészítési idő 30 perc    * 0,5 kg liszt    * 20 dkg főtt burgonya    * 3 dkg élesztő    * 1 tk cukor    * 1 tk só    * 2 dl tej    * 0,5 l olaj a kisütéshez…..
Nagymellek nagyduma Túrófánk 2010.01.31 11:16:00
Hozzávalók 4 főre / 10 perc elkészítési idő    * 25 dkg túró    * 25 dkg liszt    * 3 egész tojás    * 1 pohár tejföl (175 g)    * 1 tk szódabikarbóna    * 3 ek cukor    * csipet…..
Egy szülő elvesztése nagy veszteség, összecsap felettünk föld és ég, minden tova már mi szép gyermekkor, az édesanya, és édesapa halálakor, minden könnycsepp szebben beszél, minden sóhaj szebben zenél, kimondott szónak nincs helye, hangos jajveszéknek nincs ideje, csendes gyász…..
Kicsi mamám jó volt veled,jó volt fogni dolgos kezed,jó volt hallani huncut hangod,simogatni két kis karod.Valaha életerős, vidám voltál,dolgos kezeiddel simogattál,már csak emlék maradt hangod,már csak képen látom arcod.Édesanyám lelke messze,fenn van már a fellegekbe,én meg itt…..
Kannibalizmust eredményezhet a szőrmegyártás! Évi több millió, sokszor nyomorúságos körülmények között tartott állatot ölnek meg a bundájáért. A ketrecbe kényszerített vadállatok szó szerint megőrülnek, gyakori köztük az öncsonkítás és a kannibalizmus. A Kínából…..