Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dukovic_J

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő video Mester László MSZP-s országgyűlési képviselőjelölt és Szaniszló Sándor szocialista alpolgármester választópolgárokkal ápolt viszonyának valódi arcáról!A video IDE kattintva tekinthető meg...
Magyarország legolvasottabb napilapja egész oldalas összeállítást szentelt a XVIII. kerületi közétkeztetési botránynak.Úgy tűnik, Mester elvtárs már nem csak konyhaművészetéről híres.....
Az interneten böngészve egy kimondottan szellemes blogra akadtunk rá, amely a "Panír, avagy a megkentek blogja" névre hallgat.A félreértések elkerülése végett hangsúlyoznunk kell, hogy alapvetően nem egy gasztronómiai blogról van szó, bár a panírblogon találkozhatunk…..
Összevont kerületek, bezárt közintézmények, kirúgott közalkalmazottak, – ez vár reánk, ha a Fidesz által megszervezett voksturizmus eredményeképpen Mester László elveszíti országgyűlési képviselői mandátumát. Legalábbis egy grafikailag kimondottan igénytelennek…..
          A 2010. évi országgyűlési képviselőválasztások április 11-én megtartott első fordulójában Dr Mester László MSZP-s képviselőjelölt, a XVIII. kerület szocialista polgármestere, az MSZMP korábbi tagja történelmi…..
A Fidesz szerint a "kultikus tárgy, a Nokia-doboz után itt a kultikus szó, a panír". A párt XVIII. kerületi frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: az általuk létrehozott "sötét ügyek hivatalához" érkezett információk szerint a…..
PANÍROZÁS KLASSZIKUSAN A szükség szerint kivert (kiklopfolt) és fél órával korábban besózott húst előbb lisztbe, majd elhabart tojásba, végül finom zsemlemorzsába forgatjuk. Közvetlenül a panírozás után, általában forró, bőséges zsiradékban sütjük…..
A Fidesz szerint a főváros XVIII. kerületében a "panír" szó nem mást jelentett, mint azt a pénzösszeg, amely a túlszámlázott munkák után a vállalkozóknál megmaradt, majd később visszajutott a megrendelőhöz.A Fidesz szerint a "kultikus tárgy, a Nokia-doboz után…..
Közel másféltucat ember érdeklődésére számot tartó rendezvényt szervezett Mogyorósiné Pécsi Ildikó MSZP-s önkormányzati képviselő az ittas vezetés ellen.A szocialista képviselőasszony már puszta megjelenésével is elbűvölt bennünket, frizurája ugyanis a '70-es évek…..
Amint arról a Pestszentlőrinc Blog beszámolt, a szocialista párt kerületi alapszervezetének mindig pirospozsgás reklámarca, Mester László lakossági fórumot tartott. Az érdeklődők zsúfolásig megtöltötték a pestszentimrei művelődési ház portásfülkéjét. A szűk családi…..
A kerületi MSZP amatőr bértollnokai elindították új blogukat, amelynek a Sötétek Hivatala nevet adták. Találó névadás, hiszen mielőtt félreértésre kerülne sor, eláruljuk, ami az említett blog tartalmából világosan kiderül: e címmel nem a Fidesz által létrehozott…..
A kerület egyik vendéglátóipari alegységében nagyobb mennyiségű sör elfogyasztása után vízháztartásunk telítettségét enyhítendő a mellékhelységbe átmenve az alábbi látvány fogadott bennünket: A piszoár feletti matricán az alábbi szöveg olvasható Mester László…..
 Tudvalevő, hogy miközben Európa boldogabbik felén a szocializmus az emberi egyenlőségbe vetett utópisztikus hitet jelenti, addig itt a káeurópai ugaron (copyright by Vágvölgyi B. András) ugyanez a szó a hazugság, az elnyomás és a tolvajszellem szinonimájává vált. Ez…..
Igazunk volt, amikor a Korhatáros Kerület blog fejlécére a piros karikába zárt 18-as számot raktuk. Lévai István Zoltán, a XVIII. kerület Fidesz-frakciójának vezetője tegnapi sajtótájékoztatóján maga is azt az álláspontot fogalmazta meg, hogy ami itt történik, botrányos…..
Mester László, kerületünk szocialista polgármesterének legjobb tanítványai drága pénzből brazíliai luxusúton vettek…..
Azt csiripelik a (szabad) madarak, hogy a főváros 27. sz. választókerületében Ferencz István, kerületünk alpolgármestere az országgyűlési képviselőválasztáson MDF-SZDSZ közös jelöltként indul.Van annak némi diszkrét bája, ahogy az egykori két legnagyobb rendszerváltó párt…..
Lőrinciek blogja Beetetősdi 2010.01.14 21:07:00
„Nincsenek véletlenek, s épp az, mit annak hiszünk, a legmélyebb forrásokból fakad” Schiller A XVIII. kerületi Fidesz – KDNP frakció rendkívüli testületi ülést kezdeményezett a Városházán a kerületben kirobbant közétkeztetéssel kapcsolatos botrány…..
Tavaly ősz óta több, mint 1000 Havanna-lakótelepi lakos támogatta aláírásával a „Postát a Havannára” elnevezésű kezdeményezést. Az aláírásgyűjtés 2010-ben is folytatódik.A Havanna-lakótelep megépítése óta fennálló probléma, hogy az itt élő mintegy húszezer…..
Mintha az eddigi botrányok nem lettek volna elegek a kerület jó hírének lerontásához, egy újabb ügy borzolja a kedélyeket, amelyről az Index is részletesen beszámolt.A köztudatba "lakáspanama" néven bekerült ügy  részleteiről olvasható egy kerületi honlap…..
„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne”. Tamási Áron így foglalta össze az emberi létezés alappillérét: az otthonra találás vágyát. A főváros XVIII. kerületében közel százezer ember lakik, akik ismerik e város minden  szépségét és…..
Több éves nyomozati munka után került bíróságra egy XVIII. kerületi bérlakásbiznisz ügye. A szerdán megkezdődött tárgyaláson kiderült, hogy időközben meghalt az ügy másod- és harmadrendű vádlottja, és a tanúk közül is hárman elhunytak. Lévay Leventét, Kispest egykori…..