Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Navarone

0 bejegyzést írt és 1036 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Hogy lehet eldönteni, hogy az üzlet ügyfélszolgálatosa milyen bankjegyeket adott át a vásárlónak? Hát ott van a biztonsági kamera felvétele, nézzük meg! Na de mi van akkor, ha nincs kamera? És ha mégis van, de nem látszik rajta? És ha na jó, igazából van és látszik is, de nem mutatjuk…..
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
via GIPHY Károly kacifántos kamuba botlott: a brit webáruház nem tűnt gyanúsnak, még szerencse, hogy a bank résen volt. Euróban fizetett, de a shop az ingyenes szállításra kínai jüant, a termékre pedig indonéz rúpiát próbált beterhelni a számlájára. Tegnap este rendeltem egy Nagy-Britanniában…..
Vigyázol a telefonodra, óvod minden karctól, a szerviztől mégis sérülten kapod vissza? A hosszú és kimerítő eset kapcsán olvasónk tanácsát szeretnénk kiemelni: "aki nagyobb értékű készüléket ad le szervizelésre, ragaszkodjon a szervizbe leadott készülék valós állapotának megjelöléséhez, alaposan…..
Levélírónkat  októberi Gearbestes, kínai webáruházas posztunk ihlette írásra. Slágvortokban előadott sztorija szerinte ékes bizonyítéka annak, hogy a Paypal sem véd meg olykor. Szerintünk emellett újabb tanulságos történet arról is, hogy az olcsóság árát gyakran a sok órás ügyintézésben, a hetekig…..
Olvasónk a megszokott márkájú öblítőjébe csalódott akkorát, hogy a gyártót is megkereste a problémával. Ugyan a mosógép, a mosógép aktuális a tisztasága, a program, a hőmérséklet mind mind befolyásolja az illat erősségét, ha semmit nem érezni a ruhán, az valóban nem indokolt. Az erről folytatott…..
Navarone 2019.11.06 19:26:32
@Zabalint: Ez mekkora hülyeség :D Öt évig éltem egy skandináv országban. Ott is pontosan ugyanúgy használnak öblítőt, mint itthon.
Navarone 2019.11.06 19:28:43
@juhaszvik1: rövid programon nem oldódik fel rendesen, továbbá ha a ruhák közé teszik, akkor sem (ha nem a dobba, a bepakolás előtt). Langyos vízben is hosszabb ideig oldódik.
Egyébként pénzkidobás ilyet venni, pont a hátrányai miatt és az adagolás sem gazdaságos. Drágább is a kilóára.
Navarone 2019.11.06 19:31:20
@SZIGMA: hogyne, annyi idejük van az áruházi dolgozóknak, hogy még ezzel is pepecselnek.... Jó isten, gyere le....
A padlófűtés története egészen az ókori Római Birodalomig nyúlik vissza, ahol a nagyobb középületekben oldották meg a fűtést, a padlón keresztül. Igaz a rómaiak még nem problémáztak azon, hogy 3 vagy 5 rétegű csöveket fektessenek-e le, hanem egyszerűen bevezették a termálvizet a padlólapok alatti…..
Navarone 2019.11.03 19:09:20
@Kawaszaki: Miért is ne? Minden szobánkban padlófűtés van, a 9 nm-es félszobában is. Meleg van.
Jó pár éve már, hogy a kormány átalakította a hazai cafetériarendszert, és az Üdülési csekket társaival, a különböző utalványokkal ki-, a Széchényi Pihenőkártyát vagyis SZÉP-kártyát pedig bevezette. Aki kap ilyet a munkáltatójától, az tudja hogy működik, a többieknek mondjuk: az éves juttatás 3 féle…..
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
  Legutóbb júniusban szörnyülködtünk egy gyanús Adidas webshopból érkezett cipőn (azóta az az oldal szerencsére az enyészeté is lett), de az a Kínában postázott példány - bár nem volt szép, és pláne nem volt Adidas - semmi  az alábbi képeken szereplő darabhoz képest. Igen, a nyitóképen balra a…..
Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem szolgáltatja azt a szolgáltató, amire a naiv ügyféllel szerződött. Pedig ritka ám az ilyen kitartó ügyfél, még a végén felszereli magának. A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. kábeles internetét használom. 2018 év végén az új,…..
Navarone 2019.09.12 13:42:08
@Darth Revan: kizárt. Külföldországban minden csakis szebb és jobb!!!
Navarone 2019.09.12 13:42:08
@Darth Revan: kizárt. Külföldországban minden csakis szebb és jobb!!!
via GIPHY A külföldön élő Vera saját blogjában írta meg pesti nyaralásának történetét, amivel a turisták mellett az Óbudai Egyetem hallgatóinak figyelmét is szeretné felhívni a Tavaszmező utca 13. szobáinak veszélyeire. Ugyanis a szállást nyáron a City Hostel hálózatán keresztül találták, de…..
Gergely tudatos fogyasztó és nem hagyja magát, ám a szálláshely és a Bónusz Brigád egymásra mutogatnak. Hogy lesz ebből romantikus hétvége? Történt hogy feleségemmel a házassági évfordulónkra készültünk, amikor is nagyon megörültem egy remek BónuszBrigádos ajánlatnak. Kapcsolatunk hajnalán első…..
Navarone 2019.09.02 08:42:37
@Taxina: hadd adjam oda a nap díját ezért a hatalmas általánosításért.
A repülőgépek vészkijárata melletti üléseken 18 éves kor alatti utas nem ülhet, ez minden gépen így van. De tegyük fel, hogy erre nem gondolsz, amikor online megveszed a jegyeket. És? Majd a rendszer úgyis szól, ha valami nem stimmel, igaz? Na, a kiwi.hu rendszere nem, bár születési dátummal kellett…..
Navarone 2019.08.22 10:08:00
@Darth Revan: én igen. Sokszor.
Navarone 2019.08.22 10:10:42
@nyúúúlacska: Háromszor utaztam a Lufthansával. Első alkalommal már a kifutópályán állt a gép, amikor törölték a járatot. Második alkalommal elhagyták a bőröndöm, napokig tartott visszaszerezni. Harmadik alkalommal késő éjjel törölték a járatom Frankfurtban, a Lufthansa tojt az utasok fejére, nekem kellett szállást szereznem, ők mosták a kezeiket.

Nem attól leszel VALAKI, mert hatszor annyi pénzért veszel jegyet ugyanarra a viszonylatra.
Régóta tudjuk, hogy a fapados légitársaságok végtelen kreativitással találnak újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy pénzt húzzanak le az utasoktól. Ezek sorába remekül illeszkedik a Wizz Air újítása: a reptéren vásárolható check-in előremenős jegy, amiben persze nem a pénzért gyorsabb sorba…..
Navarone 2019.07.21 08:30:53
@Ivan Ketler: engem a Lufthansa hagyott a reptéren este 11-kor, és rajtam kívül 3 teljes gépnyi utast. Kétszer a bőröndöm hagyták el.

Semmire sem biztosíték a nagyobb légitársaság, csak drágábban kapod mwg ugyanazt.
Navarone 2019.07.21 08:30:53
@Ivan Ketler: engem a Lufthansa hagyott a reptéren este 11-kor, és rajtam kívül 3 teljes gépnyi utast. Kétszer a bőröndöm hagyták el.

Semmire sem biztosíték a nagyobb légitársaság, csak drágábban kapod mwg ugyanazt.
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..
Navarone 2019.07.15 19:55:19
@Dolus directus: tízpontos válasz.
Navarone 2019.07.16 19:32:45
@jacint70: rossz példa. A Budapest-bérletesek nem utaznak végig Kecskemétig, vagyis nem fogy el az összes 5* reggeli.
A legutolsó pesti állomáson mind leszáll, onnantól Kecskemétig egyedül lehet a posztoló.

Egyébként egy kis empátia csodákra képes, kedves posztoló.
JogÁsz A „szakértő” 2019.01.17 17:52:29
Ifj. Lomnici Zoltán lebukott. Sok fórum írt már erről és sok helyen lehetett látni azt a megvágatlan videót, amelyen a királyi tévé riportere átadja gazdái kérését a nyilatkozónak: milyen szófordulatot szeretnének tőle hallani. Az üzenet nyilvánvaló, nem is erről akarok beszélni. Azonnal…..
Navarone 2019.06.07 17:18:59
Az egyik legtöbbet fogyasztott italunk, a gyerekek kedvenc italának, a reggeli kakaónak a fő összetevője. Puding, madártej, tejbegríz, turmixok elképzelhetetlen lennének tej nélkül. Tudtad, hogy az egyetlen élőlény a Földön, aki a gyerekkorban elfogyasztott anyatejen túl, felnőtt korában is iszik…..
"A vásárlónak mindig igaza van!" - mondja az ősi kereskedőparancsolat, amit a vevők egy része előszeretettel értelmez úgy, hogy az eladónak a deal érdekében mindig, mindenhez jó képet kell vágnia. Pedig nem. Persze az abszolút elvárható, hogy a kereskedő vagy szolgáltató  udvariasan és…..
Navarone 2019.04.05 17:45:31
@telkoe: fejlett :D épp fejlődik vissza. London egyes részein már szépen működik a sharia.
Navarone 2019.04.05 17:46:30
@juhaszvik1: én évekig éltem nyugaton, onnan veszem, amit tudok. Nem voltam akkor sem elájulva. El kéne felejteni már ezt az ellenzéki propagandát, hogy itthon minden rosszabb, bezzeg kint...!
Navarone 2019.04.05 17:48:35
@juhaszvik1: én évekig éltem nyugaton, onnan veszem, amit tudok. Nem voltam akkor sem elájulva. El kéne felejteni már ezt az ellenzéki propagandát, hogy itthon minden rosszabb, bezzeg kint...!

Az, hogy sokat jársz tőlünk nyugatabbra, nem egyenlő azzal, ha köztük laksz. Nyilván ezért vannak idealista gondolataid és sejtéseid a nyugati emberekről.
A mosogatógépek használata köztudottan energiatakarékosabb, mint a kézzel mosogatás, emiatt egyre több háztartásba vásárolnak mosogatógépet. A készülék "tudásán' felül a mosogató tabletta határozza meg leginkább a mosogatás minőségét. Most 11 ALL in ONE mosogatótablettát teszteltünk, hogy kiderüljön…..
Oké, persze, éberség elvtársak meg minden, de azon kívül, hogy közvetlen környezetünket lebeszéljük valami nekünk gyanús termékről vagy szolgáltatásról, mit tehetünk?  Kedves Homár! Felkeltette az érdeklődésemet egy antibakteriális technológia. Véleményem szerint túl szép, hogy igaz legyen.…..
Ez a történet ugyan tavaly februári, de jópofa. Naiv bliccelő nagyjából 300 forintnyi szerb dínárral korrumpálta az erre vágyó ellenőrt a buszon, mert még nem volt nála forint: Tegnapelőtt érkeztem Pestre. A kabinomban ült egy harmincas fickó zokniban, aki azt mondogatta, hogy…..
Navarone 2019.02.28 13:59:51
@Zsiráffusz camelopardalis: és ugye, milyen sokra vitte simickova :D :D :D
A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő…..
Navarone 2019.02.23 11:05:03
@Xezs7: Ennél egyszerűbben én sem tudtam volna leírni. Erről van szó.
A  fenti képen Európa első hegyi vasútja, az 1848 és 54 között épült semmeringi vasút egy szakasza látható. Az elképesztő helyeken haladó pályát már építésekor is tájépítészeti objektumnak tekintették, vagyis fontos szempont volt, hogy a műszaki alkotás harmonikusan illeszkedjen természeti…..
Navarone 2019.02.04 14:49:15
@juhaszvik1: remélem, mosógéped sincs, mert micsoda lustaság, ott a teknyő! És nem is tömegközlekedsz/autózol, amikor gyalog is lehet menni!

Hagyjuk már ezt a marhaságot, hogy "minekmegyutazásiirodával". Nem ez a téma, hogy azzal menjen vagy ne. Én is kényelmesebbnek tartottam a szüleimet befizetni egy törökországi nyaralásra, minthogy én szenvedjek órákat a megfelelő hotel megtalálásával, szobafoglalás, repülőjegy, programok, stb stb.

Legyetek szívesek a posztra reagálni, ne az utazási irodába akadjatok bele!

Egyébként a panasz jogos, ha a az utazás fő attrakciója a vasút, azt nem lehet busszal pótolni.