Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vivoca

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vivoca 2011.06.19 18:12:19
@***Spoiler*** beszólok: Rólad már nem is beszélve...
Agyhiány Érdekes teszt :D 2011.06.11 11:32:00
Vegyél elő egy papírt, írj fel számokat 1-15-ig! A kérdésekre a papírodon válaszolj! Hogy hívnak?Ültél már repülőn?Le tudod írni, hogy "cica"? (Igen vagy nem)Hogy hívják a szerelmed? (Valakit írj!)Írj egy számot 10-30 között!Ki a legjobb barátod/barátnőd?Mit…..
<br>..
vivoca 2011.05.26 19:45:17
vivoca.a.a Akkor és most...? 2010.07.12 16:58:00
Regényt írni nem egy egyszerű művelet, főleg akkor, amikor az ember 11 éves fejjel kezd neki, majd amikor végre 15 évesen visszanézi, rájön, hogy valami nem jó... Én is így jártam, amikor tavaly úgy döntöttem, hogy visszaolvasom a történetem elejét - aztán rá kellett jönnöm,…..
Hát ez a pillanat is elérkezett, de megpróbálok valami jót kihozni belőle, elvégre nem mindig írhatja meg az ember az első olvasónaplóját. :) Őszintén szólva, nem sok kedvem volt a kezembe venni, valahogy túl régóta akartam már ahhoz, hogy most ezt csak így kézbe vegyem, és…..
Sagt die Lehrerin.Aber jetzt, keresnem kéne pár szólást és közmondást németül. De nincs kedvem most azonnal leírni őket, szval egyelőre csak kigyűjtöm.(Ez is a dr. House rovására megy... :( :D )Aller Anfang ist schwer. Minden kezdet nehéz.…..
Ez a dal jár a fejemben, és lassan egy történet kezd el formálódni amúgy ködös agytekervényeim közt, aminek persze semmi köze ehhez a számhoz, csak úgy eszembe jut vhogyan. :DÍme, ami eddig készen lett:  "Manapság, ha leülök olvasni, minden történet egy emlékkel…..
1. Verekedés a zongoraóránGombóc (Klößchen) megfontoltan lapozgatta "Zongoraiskoláját" - egy vastag, újság méretű könyvet.   "Különös" - gondolta. " Ezt a dalt eljátszani általában három percbe telik. Nálam ez eltart nyolc, tíz percig is. Mit…..
... rájött, hogy iskolába mindenképp mennie kell, ezérthát fogta magát, és lekapcsolta az ébresztőórát, mely direkt erre a célra 5 méterrel odébb helyezkedett el az ágytól.Igen, így indult a reggelem, fáradtan, elcsigázottan... Még fülbevalót is elfelejtettem betenni, amiért…..
vivoca 2010.02.24 19:44:12
@nagytomsky: Szia! Még nem voltam, de már tervezzük, osztályszinten. :D
(a posztot természetesen elolvasom :) )
vivoca 2010.03.03 20:03:31
@nagytomsky: Nem, a föcitanár (ő tervez kivinni minket), azt mondta, akárhányszor megyünk is oda fel, még mindig csak egy fél orgazmussal él fel, ami persze ne jelentené azt, hogy ne lenne fantasztikus. :D
vivoca.a.a A Lovasszobor... 2010.03.02 17:41:34
Ez egy történet, amit még nem is olyan régen alkottam, egy elcsigázott, fáradt, őszi napon. :)Remélem tetszeni fog. ^^  Hulla fáradtan néztem reggel a nap elé. Nem voltam fenn sokáig, viszonylag korán le is feküdtem – fél tizenegykor -, mégis hatalmas akaraterő kellett…..
Ha már valaki előttem ezt nem tette volna meg...Bizony, valaki már ellopta Zeusz főistentől, s a gyanusított is megvan: Percy Jackson, a New York-ban élő, tizenkétéves ifjú.Kalandjai az osztály tanulmányi kirándulásán kezdődnek, ahol Mrs. Dodds, a matektanár szörnyé,…..
Drámára kaptuk ezt a feladatot, kedden tudom meg, hogy jó lett-e, mindenesetre szerintem egész jó lett. :)  Pszichológiai elemzés – Ifj. Hamlet  Ifjabb Hamlet életének azon részéről, mely édesapja halála előtt történt, keveset tudunk, bár valószínűleg…..
vivoca.a.a Help! I need somebody! 2010.02.05 19:19:25
Help! Not just anybody! Help! You know I need someone's help... Hát ezt is megértünk, ma tartjuk a 11 hónapos évfordulónkat, ami igazából csak a jövő hónapban lesz az igazi. (:A mai napom olyan jól kezdődött, hogy reméltem, úgy is fejeződik be. So-so. Hogy is…..
vivoca.a.a Let's get loud... 2010.01.30 08:23:00
Úgy köszöntem volna el, hogy "Viszlát a jövőhéten"? Szerintem jövő hétvégét akartam írni. :)Mozgalmas egy hetem volt, ami azt illeti. Nagy részét most is az olvasás töltötte ki - mi más? - Cassandra Clare Csontvárosába szálltam alá. Fantasztikus egy könyv volt,…..
vivoca.a.a All you need is Love... 2010.01.22 21:16:00
Love is all you need. Nem számít, hogy három hete folyamatosan ezt a számot éneklem, valahogy, épp mikor megpróbálnám elfelejteni, visszamászik a fülembe. :) De nem zavar. A mai nap a jobbnál is jobban indult - a csuklós járat helyett helyközi járat jött (ami jó, mert nem áll…..