Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfonz69

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Badr Hari és Alexey Ignashov. A két legnagyobb eltékozolt tehetség, akiket mégis annyira szeretnek a rajongók világszerte. // // Badr Hari. A K1 utolsó éveinek egyik legnagyobb alakja, az igazi Rosszfiú. Az elemi erejű támadásairól készült felvételek anno megtöltötték…..
BizBazár Gigászi Szobrok 2010.02.15 21:13:00
Gundam Az első a 18 m magas Gundam szobor Tokyoból. Gundam teljes nevén RX-78-2 Gundam, az 1979-ben indult Gundamnépszerű megarajzfilmsorozat főszereplője.   Tokió, Japán A pók Louise Bourgeois 11 méter magas bronz, acél és márványból készült szobra,  Londonban a…..
Alfonz69 2010.02.24 19:33:48
@bizbaz: mi az, hogy miért nem állandósult? Ez csak "fotoshop" hülyegyerekek :)
Én speciál örülnék egy ilyennek, bár úgy gondolom, hogy a kivitelezése nem lenne olyan egyszerű mint első ránézésre. Pl nem tudom, hogy hogy hogyan bírná a nagy szelet (<80km/h), ha elborulna, akkor akár komolyan akadályozná a vízi forgalmat. A vízszint változásra történő reagálás szintén érdekes kérdés, mert hát csúszógyűrűkkel meg lehetne oldani, de ehhez egyrészt lebegnie kellene, azaz "légzsákok" kellenének, másrészt a feszítő láncokat akkor el kellene hagyni, hisz alacsony vízállásnál meglazulnának, és semmit nem tartanának, magas vízállásnál, meg túl nagy terhelés jutna rájuk. Persze a láncok feszítését változtató mechanikus szerkezettel lehetne kompenzálni ezt, de ez elégé megbonyolítaná a szerkezetet. Az idén a Dunán látott jégzajlás szintén odabaszna :)

Pety
Alfonz69 2010.02.20 19:38:37
@főzdevadász: mégis mi bajod van vele?