Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportfogado

9 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok Sportfogadok!Elnezeseteket kerem, h nem jelentkeztem mostanaban. Az igazsag az, hogy az utobbi idoben nem tudok nyerni, ezert most kicsit szuneteltetem a fogadast. A tippjeim jok, azonban a meccsek osszevalogatasaval van problemam. Ezert ugy dontottem, hogy a heten nem fogadok habar nagy…..
Sziasztok Sportfogadok!Elnezest, de egyeb elfoglaltsagok miatt csak most tudok jelentkezni!Csapjunk a kozepebe:HIFK - Lahti Pelicans 1 -A HIFK az utolso elotti csapatot fogadja azaz a Pelicans -t. A HIFK -nak fontos a gyozelem, mert szorosan bar de a JYP -el all holtversenyben, es mivel a JYP…..
sportfogado 2010.02.18 17:01:15
@Kur3sz: bizony nehez meccsek jellemzik ezt a napot, viszont legalabb ez kihivas :D

gogo Ajax
sportfogado 2010.02.18 21:02:17
@Kur3sz: eleg haromeselyes meccs de szamomra is 1X inkabb. En inkabb dontetlenre raknam de jo a H is.
sportfogado 2010.02.18 21:05:04
Udvozlet sportfogadok!A tegnapi nap nem fogadtam, igy ma potlom a tippeket. Orommel vettem, h jeleztetek par tippem jol sult el, es volt akinek sikerult is nyernie veluk! Jo lenne, ha kommentekben irnatok ti is neha par osszeallitast! ;)Na nezzuk a mai meccseket:JYP - Tappara  X - Az…..
sportfogado 2010.02.09 18:03:53
@Kur3sz: hat sok szerencset! mondjuk szerintem a fulham - burnley is necces :)
sportfogado 2010.02.10 10:14:33
@Kur3sz: na csak X lett az a wigan meccs :)
Sajnos a tegnapi szelveny elment a New Jersey miatt. A meccset vegigneztem, sajnalhatja aki kihagyta, nagy izgalmas merkozes volt es le a kalappal a Toronto elott.Nagyon nagyot jatszottak, a meccsen 3 szep talalatot ertek el, es nem hianyoztak a parazs hangulatok sem. Ha ertitek mire gondolok...…..
sportfogado 2010.02.06 14:44:40
@1kapus: jonak tunnek

sok szerencset
sportfogado 2010.02.07 21:33:54
@Kur3sz: szia! orulok h nyertel veluk! :) Termeszetesen lesznek tippek, holnaptol vagy keddtol ujra fogadok en is! udv
Mára egy kis NHL ahogy korábban jeleztem:Boston - Washington 2 - egy nagyon jo formaban levo Washington latogat a 24. helyen allo Boston -hoz. A washington mindossze 12 meccset vesztett el az 55-bol, mig a Boston ennek majdnem a duplajat. Elkepzelhetetlennek tartom, h a mai meccsen vmi/vki meg…..
Sziasztok sportfogadok!Szerda ota nem jelentkeztem, no nem azert mert nem lettek volna tippek. :)A hetfo - szerdai idoszak elegge megviselt idegileg, ugyhogy a het tobbi reszere mar szuneteltettem a fogadasokat. Ujabb tanulsag a heten, hogy kupameccsekre mostmar tenyleg soha tobbet nem fogok…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz DE Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
A tegnapi tippekbol vegul 5 jol sult el, es amolyan hab a tortan volt, hogy a Lulea - Brynas dontetlent is sikerult elkapni. Viszont sajnos a Liverpool meccs is landolt ket szelvenyemen, ami miatt sikerult elesni a penztol! Na de ma. :)A mai napra focit es NHL -t gondoltam.Ac Milan -…..
A mai napra szinten jegkorong a menu, kis focival megspékelve. :)Kezdjuk talan az NHL -el:Edmonton-Chicago 2 - A chicago elozo meccset elvesztette, hasonlokeppen az edmonton is. A tabellaban a Chicago a 2. mig az Edmonton az utolso helyet foglalja el, ezert szinte nem tudom elkepzelni, hogy a…..
sportfogado 2010.01.26 20:57:09
@1kapus:

koszi

vegulis csak az elso harom, es az utolso ket meccset raktam meg, + raktam egy sved jegkorongot (Lulea - Brynas) az most megy a harmadik harmadban 1:1 ami nekem nagyon jo :)

+ raktam egy meglepetes szelvenyt nottingham - qpr 1. felido vendegre

hatha
es sok sikert neked is
sportfogado 2010.01.26 21:12:46
@sportfogado: na ugyfest ez eluszott :D
A mai napra 3 szelvenyt raktam, abbol ketto mar az elejen elment a Linkoping meccs miatt.Halkan megjegyzem, h a Slavia Praha vegre egy szep eredmenyt tudhat a hata mogott.Na es akkor a 3. szelveny, ami szinten nem sult el tul jol:Oroszorszag - Dania 1 (1,35) Ez mondhatni papirforma, nyugodtan le is…..