Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. no

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte napra pontosan tíz éve búcsúztattuk Jenőt. Ebből az alkalomból a saját korábbi írásaimból készült, egyperces olvasásra nem éppen alkalmas összeállítással szeretnék a magam részéről megemlékezni barátomról, kollégámról. *** Knézy Jenő emléke ma már…..
dr. no 2013.06.26 21:53:06
a magam részéről a kosárlabda közvetítéseit, azon belül pedig az NBA meccsek közvetítését "élvezhettem". egyszerűen szörnyű volt, a játékot nem értette, az észak-amerikai ligáról pedig nagyjából annyit tudott, hogy ott messzebb van a hármas... én akkoriban nb2/nb1/B vonalon mozogtam, külföldön élő nővéremtől tengernyi us, és brit szaklapot kaptam. nekem egy rajongóról nem ilyen képem van. a rajongónak nem kell utánanéznie, egy rajongó az naprakész. az ismeri a játékosokat, igazolásokat, mindent. és elnézést, de nekem volt szerencsém 1986-tól otthon, műholdvevőről screensport nevű csatornán végigizgulni a legendás nba meccseket előben, és néha bele-bele nézni egy-egy knézy-féle magyar összefoglalóba... nos, aki hallott már eredeti nba-közvetítést, netalán még értette is, nem hiszem, hogy knézyre úgy emlékszik, mint aki felkészült/lelkes. egyszerűen kisajátította magának a területet, de annyi alázat nem volt benne, hogy meg is tanulja a "szeretett" sportjait. az a bölcsész jut róla eszembe, aki azt kérdezi frissen végzett pályatársától: "adhatom nagyobb krumplival és üdítővel?"
csinálta, meg dolgozott biztosan kurva sokat, de minek? nem szerette, nem értette.
vége van annak a kornak, amikor az erény, hogy régóta vagy sokáig csinálta. tudjuk, hogy ment ez akkor. tisztelni kell az öreget, ugye...

ja és egy kicsit off: ommm, azt javaslom, jól válaszd meg a példaképeidet, és azt is, kit védesz. továbbá, lapaj bácsinak biztos nincs szüksége talpnyalókra (bár jól esik az mindenkinek).
A magyar kisautóval járó nép, gyorsan megnéztük, hogy az új Yarisnak mik a legjobb ellenfelei. Netán egy koreai vagy egy francia kocsi legyőzheti-e a japánokat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
dr. no 2011.12.20 09:12:57
@ps3peter: pont az nem derül ki a prospektusból, hogy mennyi az üzemeltetés költsége. és egy ilyen tesztből sem fog, mert ebből élnek.
egy autobild-teszt - igen, néha bakiznak, de nem ebben a szegmensben - így IS közelít, és súlyoznak.
azért azt vedd számításba, hogy évi 30.000-es futásnál a két liter differencia laza 240eFt, amiből nekem mondjuk ki szokott jönni egy 4 napos síelés ára a családdal
   ..
dr. no 2011.02.12 06:23:07
@Shadowbull:
nem a geländewagen szavakra kell rákérdezni tisztelt SB. meglátásom szerint éppen egy brosúrában a képeknek van nagyobb szerepe, lehet tévedek, de a reklámok már csak ilyenek. autót ritkábban lehet rádióban eladni, ha érted. és akkor mutatnám, hogy képi kommunikációval az ajánlott katalógusban hol sugallják, hogy ez egy terepjáró:
10., 26-27. (hátizsák-síléc), 28-29., 32-33.
egyébként köszi, szép katalógus
dr. no 2011.02.13 09:02:28
@Shadowbull: én úgy gondolom, a reklám, mint műfaj értelmezésébe nem kellene belemenni. nekem nem szakmám, ez tény, de hogy értelmezési problémáim nincsenek ezzel kapcsolatban, azt bizton állíthatom. winkler - egykori niva-tulaj - bölcsen hallgatott, és mondta, hogy a bmw xdrive az egyik lagtutkóbb hajtási rendszer jelenleg a suv-ok között. illik ez a kijelentés a sorozatos bmw-posztok, tesztek, cikkek sorába, hiszen ebből van a della. de a domboldalon elvált a szar a májától, és nem tudott felmenni a csoda xdrive. én nem támadom a védencedet, csak megállapítom, hogy semmirevaló.
egyébként hegyen lakom.
dr. no 2011.02.10 20:50:06
www.youtube.com/watch?v=DcHNQXB-EqQ

aki kételkedne a subaru erejében...
aki azt mondja - incl. tc újságírók -, hogy a subaru 4x4-et meghaladta a kor, erős tévedésben van. a usbaru az igazi, ortodox. aki uaz-t, niva-t emleget tudja mit beszél. old school! csak semmi divat, nem kell haladni a korral!
aki meg azt mondja: a gyártók nem mondják autóikról, hogy terepjárók, az nézegessen csoda-katalógust, ahol elhitetik, hogy igenis az.
1931, május 24, Monza, Olaszország Már tíz hosszú órája tart a verseny. A futam, melyre mindössze 14 autó nevezett, és melyek közül mindössze kilenc vívja még mai ésszel tán fel sem fogható harcát a poros aszfalton. A hirtelen erőre kapó, késő tavaszi nap elől ernyők alá…..
Autófília Hardcore 2010.10.19 09:25:00
Átmenet nélkül jött el a pillanat, a szüzességem késői elvesztése után úgy érzem korai volt még a hardcore sex! Váratlan volt, izzasztó és minden finomságot mellőzve keményen durva. Az akció után fogtam fel mi történt, a kéj is csak másnap ért utol, akkor viszont nagyon.…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
dr. no 2010.10.13 09:53:17
@brazileiro:
évtized kommentje? miért jó, ha egy nagy monitoron vagy projektoron nézik?
azért komám, mert nem látunk/látnak szararcú műsorvezetőket, igénytelen, semmiről nem szóló műsorokat, agyatlan spotokat, cirkuszi szinten prezentált ál-hírműsorokat, ócska, szakadt, tehetségtelen, kontraszelektált emberek tucatjait.
hogy hol élek? talán a holdon, viszont ahhoz képest elég jól elkaristolok. persze az is igaz, hogy nekem nem nagy téma arról beszélgetni, hogy te is láttad-e tegnap a lófaxt, és ugye milyen jó volt. ez olyan "ugye milyen szép zöld a fű?" szint.
hancock megvan? köcsög, köcsög pirosban, melírozott köcsög. te melyik vagy?
dr. no 2010.10.14 12:57:16
@brazileiro: a regisztráció indapass, nemm cc:, vagy nem tudtad, hogy máshol duplázhatsz?
most hogy felhoztad: inkább buliztam volna haiderrel, mint hogy x-faktort nézzek. egyébként miért kell ahhoz kereskedelmi adót nézni, hogy tudjad, mire számíthatsz? vagy te csak akkor hiszed el, hogy fáj a pofon, ha már meg is kaptad?
kár, hogy a köcsögös hasonlatot nem értetted, ezek szerint vmi gay pride effektus beindult nálad. úgy látom azért, hogy a közhelyeim nem túl népszerűek, tehát a logikád szerint akár vélemény is lehet.
Bolyongott, kémkedett, börtönben ült, motorozott majd meghalt –Thomas Edward Lawrence élete misztikus és tragikus volt. Sir Thomas Robert Tighe Chapmannek, Westmeath hetedik bárójának törvénytelen gyermekeként 1888. augusztus 15-én született. Rossz kapcsolatban élő apja nem…..