Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motormouth

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MKB Euroleasing vajon mi alapján adja ki a telefonos ügyintézőinek a munkát, ha a Gorkij74-et hívó, kissé nyers modorú hölgy nem is tudja, hogy ő most melyik havi részletet szeretné behajtani éppen. Nem mintha stresszelné magát rajta, mert neki mindegy, a lényeg úgyis az, hogy…..
Szolid spéttel, de mi is belehabarodtunk a Facebookba, ami az iwiw, a myspace, a friendster meg egy infantilis fiatal felnőtteknek szóló pompás játékszoba egyben. Meg is csináltuk a Homár klubját, ami itt található. Ebben a pillanatban még csak egy tagja van, a klubhelyiség falán még…..
Motormouth 2007.11.13 12:10:32
A Homár csak reméli, hogy a fent látható backdoor-üzenetetet nem a fülkén belülre tették, így is elég csapás lehet szegény felhasználóknak. Legalább még nem jeggyel kell sorbanállni érte: Olvastam a váci Főtér megnyitója apropóján készült posztot. Azt hiszem a szombati…..
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
Motormouth 2007.07.24 11:55:59
Sheepee! customer.service@tesco.co.uk, hivatkozz Carolyn McCall-ra (non-executive director Tesconal) a holgy a Guardian Media Group egyik igazgatoja is (szal a mediakontakt megvan), valamint a munkahelyi kizsakmanyolas /megkulonboztetes ellen fellepo szervezet ( Opportunity Now)egyik vezetoje.
Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy tenyeréből etesse Horn Gyulát a következő szülinapján vagy újra forradalmi hangulatba rázza a Kossuthteret októberben. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyeri a licitre kínált Sztálinszobor bal fülét. Becsületes megtalálónk Forrest…..
Az Úr üzenete is hamarabb odaér Ferrarival, miért ne lehetne árut szállítani Maseratival? Múltkor egy csoffadt Mustangot találtunk a Rotschild előtt, de innen már csak felfelé van, úgyhogy játék! Aki először fotóz rokkant hidrogéncellás/elektromos konceptautót áruszállítás…..
A legjobb tipp, amit hallott a Homár, ha külföldről kap csomagot mezei postán keresztül, lehetőség szerint hegesztesse be a küldeményét egy fémdobozba. Oké, hogy több lesz a postaköltség, de már a gondolat miatt is megéri, milyen fejet vághatnak, amikor ki akarják bontani... Ez…..
Felmerült egy újabb trükk, hogyan lehet kicsúszni a fránya vizitdíjfizetés alól: A mellékelt felvétel a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat épületében készült a vizitdíjmentesség feltételeiről. Jó tudni, hogy ha a kezelés során ottmarad a beteg, akkor az asszisztens nem…..
New York-i klónunkon, a Consumerist blogon találtuk a hírt, hogy az Amerikában idén visszahívott 24 gyerekjáték mindegyikét Kínában gyártották. Amúgy az Államokban eladott összes játék 80 százaléka kínai. Ezennel meg is hirdetjük a Leghamarabb és Legdrámaiabban Összeomló…..
Motormouth 2007.06.21 02:57:30
Mit érdemel az a vegetáriánius, akinek közvetlen kapcsolata van istennel és ezt egy tragikus szórólapon hirdeti? Tyvadar találta otthonában Ching Hai Legfelsőbb Mester Nemzetközi Szervezetének bújtatott reklámját, és nem igazán értette: A mellékelt szórólapot találtam a…..
Visszatérő ügynökünk, Dexter68 saját bőrén webáruház-tesztelésbe kezdett, és belefutott a Mountexbe, akik viszont melegebb éghajlatra küldték a rendelését: Történt egy bánatos reggelen, hogy elhatároztam, hogy nordic-walkingolni fogok. Ez olyan, mint a sífutás, csak az ember…..
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..