Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moninger

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nikka Bartender-verseny felhívás – Nikka Perfect Serve 2023 Jelentkezz te is a Nikka Perfect Serve 2023 bartender-versenyre, hogy esélyed legyen Japánba utazni! A regionális verseny magyarországi győztese fogja képviselni Magyarországot a San Franciscó-i döntőben, összemérve tudását 15 másik…..
Versenyfelhívás •Whisky Show - Hankey Bannister Koktélverseny• 2022. November 6. Várjuk a jelentkezéseteket a Whisky Show-n megrendezésre kerülő Hankey Bannister koktélversenyre! Dijazás: 1. helyezett: Hankey Bannister & Old Pulteney italcsomag (Old Pulteney 18 éves) +…..
Kedves Bartenderek!Ismét egy izgalmas versenyre hívunk Benneteket! Készítsetek egy koktélt Bobby’s Gin vagy Jenever felhasználásával, meséljétek el a történetét és a töltsétek fel a közösségi oldalatokra a @bobbysdrygin.com megjelölésével!A nyertes képviselheti Magyarországot a Bobby's Gin…..
A Zwack Unicum és a Diageo szervezésében egy remek verseny kerül megrendezésre, amelyre várjuk a jelentkezéseteket!   Jelentkezni a diageobartender.verseny@gmail.com email címen tudtok, névvel és munkahely megnevezéssel. A versenyre a jelentkezési határidő: 2022.09.29. A pályamunka…..
  Múlt héten került megrendezésre a METAXA 12* koktélverseny, amelynek a nyertese elutazhat az ATHENS BAR SHOW-ra, ahol részt vehet a nemzetközi METAXA versenyen!    A verseny kiírásában fontos szerepet játszott a fenntarthatóság és az aperitif italkategória. #AmberHour - a görög naplementék…..
Szeptember 5-én rendeztünk meg a Magyar Bartender Szövetség utolsó nyári eseményét, a Bartender Szigetet, amelynek a Margitsziget adott otthont. Egy szuper napot töltöttünk el együtt, Rédli Ádám mesterkurzusa, koktélverseny, röplabdabajnokság is szerepelt a programok között ezen az eszméletlen…..
Nem tudjuk, Jack pontosan mikor született. De azt tudjuk, hogyan ünnepeljük meg.   Tudod, mitől lesz egy koktél igazán karakteres és profi bartenderként rajongsz Jackért? Eljött a Te időd!Minden év szeptembere Jack Daniel születésnapjáról szól, ezért most egy különleges versenyen keressük a…..