Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plumper

0 bejegyzést írt és 1208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vernee Thor E okostelefon 50000 forintért a tiéd lehet. Nem, ez nem elírás, valóban ilyen kevés petákért beújíthatsz, egy csúcskategóriás, androidos készüléket. Igaz, ajándék lónak nem illik a fogát méregetni, azért nézzük csak meg közelebbről mit is kapsz a pénzedért, ha erre a kütyüre…..
Megjelent a Ryanair foglalási rendszerében egy olyan járat, amitől tényleg leesett az állunk: télen három közép-európai városból repülhetnek az izraeli Ovdába, közel a Vörös-tengerhez. Megerősítés nincs, kérdésünkre csak hárítás jött, de több forrásból azt hallottuk, a…..
Plumper 2015.06.26 09:06:17
@David Bowman: nem végbéltükrözik azt, akinek nincs rejtegetnivalója. Akinek meg van, az ne hápogjon.

@kvadrillio: gondolod, hogy ilyen útra a minimálbéresek mennek?
Judit ismerősének biztos elege lett a csúnyán megkarcolt autózárakból, vagy azokból a csíkokból, karcokból, melyeket mások húznak az ő autóján, ezért Judit megvásárolta neki a Fix It Pro-t, ami a WS Teleshop oldala szerint nem csak eltakarja, de valóban feltölti a barázdákat!…..
Plumper 2015.06.08 21:24:54
o    Egy hét félpanzióval már 98 450 Ft-tól! (Ennyiért a repülőre sem engednek fel.) o    A busztranszfer a repülőtérről mindössze 35 perc. (Ha a buszos időben elindulna, akkor talán annyi lenne, de megállapodása van a szállodával, hogy kizárólag vacsora után hozhatja…..
B1 BLOGCSALÁD Pária országa 2015.04.14 07:58:00
Dési János írása az Egyenlítő blognak. Tapolcán a nácik győztek. Mentegethetjük a dolgot, így vagy úgy. Bedőlhetünk a Jobbik aktuális cukiságkampányának. Elhihetjük, hogy ez, kérem, bárány, hiszen báránybőr van rajta. Mondogathatjuk, hogy de legalább a Fidesz veszített.…..
A fenti felirat a Március 15. tér vízköpőjére van gravírozva. Húsz méterre tőle már a térelemekbe épített fémdarabokkal próbálják megakadályozni, hogy ott sportoljanak. Új közterek tervezésénél sok más ehhez hasonló dizájnmegoldást vetnek be a tervezők, hogy…..
Plumper 2015.04.09 08:45:52
Nem tudom nem megemlíteni - habár a neten rákeresve látom, hogy már páran foglalkoztak vele, pl. itt és itt -, hogy most néztem meg a Liza, a rókatündér c. filmet, amiben az események egy Mátyás téri házban játszódnak - pontosabban a ház kívülről díszlete az eseményeknek. Ez…..
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Plumper 2015.03.12 07:53:01
Elfogyott a pénzed karácsony előtt és szükséged lenne egy kis extra bevételre? Van egy jó hírünk! Egy csomó cég keres az év utolsó hónapjára exra embereket. Csak egy példa. Az Amazon a karácsony előtti hetekre, amikor kb. 2500 terméket adnak el percenként, ezresével vesz fel…..
Ha Andrássy Gábor a mai szerzőnk, akkor rendszeres olvasóink tudják már, hogy valószínűleg valamilyen elektronikai dologról fogunk olvasni. Általában valami olyasmit amit nem gyakran látunk. Ma sincs ez másképp. Sokunk (szülei) először a "Gorenje-turizmus" idején vásároltak videómagnót - jellemzően…..
Plumper 2014.05.12 10:47:04
@Kovács Ferenc 14: ja, nem bírom, amikor ex-műszakvezető retróarcok nyammognak, hogy bezzeg akkoriban. :-P qrvára nem volt minden jobb régen.
Plumper 2014.05.12 14:05:08
@Kovács Ferenc 14: 1et értek, amiket a telefonkról írtál.
viszont hiába nem igényeltek szervizt a réggi cuccok, sokkal drágábbak voltak a mai készülékekhez képest, főleg, ha a felhasználhatóságát nézed. szalagos hangfelvétel? ugyanmár. digitális hangfelvétel van ma a legolcsóbb mobiltelefonban is, PC-re csatizva korlátlanul. nem is beszélve a torrentről...
Ma már a legtöbb történész elfogadja, hogy a történeti Jézus valóban létezett, de nagyon nehéz szétválasztani a legendát a valóságtól. A LiveScience 5 megválaszolatlan kérdést gyűjtött össze.   1. Mikor született? Habár december 25-én ünnepeljük születésnapját,…..
Plumper 2014.04.22 11:18:17
@Alick: naná hogy nem, mert az Pészach volt, húsvét név se létezett. ahogy az utolsó vacsora is Széder vacsora volt.

@I_Isti: ha pedig nem támadt fel, akkor földi halandó volt. egy jószándékú férfi, ennyi.

@-JzK-: a zsidó hagyományban is van nyoma Jézusnak (héber nevén: Jesua ban Joszef), méghozzá a Talmud említi, igaz, szűkszavúan. Egy férfi, aki meg akarta változtatni a törvényt (Tórát), felfordulást keltett stb.
Létező személy volt, és mondani sem kell, hogy zsidó. Születés december 24, körülmetélés 8 nappal később, amit január 1-re tettek később. Valószínűleg az esszénusokhoz tartozott, tanítóként működött, a jeruzsálemi Templomban is járt stb.
Jelentem, elkészült. Három és fél év után roncsaiból újjáépült Botond barátom (a Totalcar-közösség Bopatja) DeLorean DMC-12-es kupéja. Három és fél év – ez tényleg időutazás volt, Marty McFly a Dokival a mozifilmben letudta volna fél perc alatt, de a valódi világban…..
Március 21-e, a rasszizmus elleni küzdelem világnapja A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének eddigiekben és továbbra is célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. Az ugyanis egyre jobban terjed a parlamentben, a médiában és a…..
Múltidéző öt perccel nyitunk, amikor még rengeteg kocsiból álló konvoj tartott a menekülttábor felé, csak valamiért leragadtak és mindenki feszkós lett hirtelen. Itt verődött össze Carol és Lori, itt mondta Carl Sophiának, hogy a faterja meghalt, de van helyette Shane, aki talán…..
Belsőség Heti merítés 2014.03.16 08:01:37
Még Trabant, de már megy! Egy év alatt elég sok mindent változtattam rajta, bár nem azért, mert elromlott ez-az, de az autón elő-elő tűnt, hogy előző gazdái minden törődést megvontak tőle. Én pedig nem szerettem volna, hogy valahol út közben hagyjon cserben. Nyeli a…..
Plumper 2014.03.16 11:33:37
@novothauto: fpleg, amikor beáll eléd olyan úton, ahol tilos vagy képtelenség előzni. megvan a micisapkás melóscsapat wartburggal? úgy 15 éve még általános volt, most már inkább szakadt ford transittal nyomják, az meg fekete füstőt okád. (csak tudnám, mivel kenik meg a rendőrt, műszaki vizsgabiztost stb.)
Belsőség Heti merítés 2014.02.23 08:28:58
Mizi Írta is a gyerek hogy tuti vétel gyere el nem fogsz csalódni, 0 kilométeres, svájci pap orvos apjának a felesége használta csak minden szökőév húsvétjakor - ő meg a második tulaj és hasonlóképpen törődött vele. Itt már tudtuk hogy egy fosch lesz, de mivel 60…..
Plumper 2014.02.23 15:03:22
@Ordasnagyfarkas: hja, akinek olyan nő kell, aki autóra bukik, akinek nedves lesz a p-nája egy jobb autótól, az megérdemli a sorsát.
Kísértet járja be Kelet-Európát: a naiv sületlenség kísértete. Rousseau szerint az ember alapvetően jó, csak a kultúra, intézmények rontják meg – ez a bűnök, bajok, szenvedések forrása. Mára ez a tétel sokkal specifikusabb lett, eszerint az ember alapvetően demokrata, rajong…..
Plumper 2014.02.20 19:06:13
@mikka: az izraeli Knesszetben ülnek bőven arab képviselők, és jól van ez így. Hogy milyen alapon nem lehetnek a Knesszet tagjai kettős állampolgárok, az megint más tészta. Egy mondatot felkaptok, abból vezettek le mindent szokás szerint.
Viszont a Jobbik kívánalma a zsidó származású ogy-i képviselők, főleg zsidó kormánytagok összeírására egyértelmű provokáció. Ha pedig esetleg összeírják - ilyen nem lesz - de ha, akkor mihez kezd vele a Jobbik vagy a Márton? A Jobbik náci párt, ennek legjobb bizonyítékát saját maguk adják. mielőtt nekivágsz: nácik nem csak a Harmadik Birodalomban léteztek. Nácik azok is, akik megtűrik a Hitlernek öltözött valakit a programjukon, akik hitler születésnapját éltetik, és főleg, akik a kinfót működtetik, mindjárt főszerkesztői státuszban, lásd novák előd.
Eszméletlenül jó kis főgonosz-adatbázist osztott meg az Observation deck. Felsorakoztatták egy csomó ördögien negatív főhős búvóhelyét, palotáját, hajóját, bázisát. Szépen növekvő sorrendben, méretarányosan, minden sorban léptéket váltva. A legkisebb Plankton "háza" a…..
Plumper 2014.01.30 22:07:49
a HALÁLCSILLAGnak csak kis szelete fér el a képen, ha méretarányosan akarnák ábrázolni!!!

úgyhogy a többinek sem feltétlenül hiszek, ez egy fércmunka.

@Kit Fisto: az első Halálcsillag akkora, mint a mi holdunk, pontosabban pedig: starwars.wikia.com/wiki/Death_Star
az átmérője 160 km
a második Halálcsillag átmérője 900 km
Az utóbbi pár hónapban többször is megfordultam a Kádár Étkezdében, ami a Klauzál tér egyik régi gyöngyszeme. Az éttermet 1957-ben alapította Kádár Béla, az elmúlt húsz évben pedig Orbán úr tulajdonában van a hely, aki egyben a szakács és a mindenkivel elbeszélgető host…..
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
Plumper 2014.01.05 18:19:22
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: "Örülj neki. Ha nem úgy lett volna, most nem lenne miről beszélgetned! :-D "
Kedves Olvasóink! Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok, hoaxok és elavult hiedelmek (pl. babonák, vallások) esküdt kihívója és szertefoszlatója. A Gyülekezet célja, hogy számtalan képzett, valódi szakember (matematikusok,…..
Legutóbbi londoni kirándulásunk alkalmával kiderült, hogy ottlétünk hétvégéjén (2013. szeptember 7-8.) rendezik meg Leamington Spaban az International N Gauge Show-t, amely a briteknél a két nagy N-es témájú vasútmodell kiállítások egyike - a másik az N Gauge Society tavaszi…..
A Német Ellenállás Emlékbizottságának feje szerit a náci bűnök egyik főkolomposát, Heinrich Müllert egy zsidó temetőben találták meg. A népszerű Bild bulvárlapnak árulta el Johannes Tuchel a szenzációt kiváltó hírt. Müllert állítólag egy berlini zsidó temetőben, egy…..
Plumper 2013.11.01 09:45:24
@JohnHenry: ezek a szélsőjobbosok nem dolgoznak, nem alkotnak, csak gyűlölködni tudnak, trükközni, okosba', szemetelni, bunkóskodni, verekedni, de főleg irigykedni tudnak, azt nagyon. ezek szellemi vagy családi elődei ügyesen rabolták ki és deportálták a polgári magyar zsidóságot, azt, amelyik 1867-től felhozta az országot (a tisztességes magyarokkal együtt) a sz@rból.
Plumper 2013.11.01 09:47:49
@röf: az ártatlanok tízezrei (csecsemők, gyerekek, asszonyok, családapák) mellett szerinted jár "végtisztesség" egy gyilkosnak, a tömeggyilkosságok egyik kitervelőjének? ne jöjjünk valami liberális dumától. a szélsőliberalizmustól és a képünkbe röhögő, álságos, magának kikérő, jogot kidekázó náciktól ugyanúgy okádok.
Plumper 2013.11.01 09:49:04
@krain: ja, most jön majd a két diktatúra bűneinek összemérése, az áldozatok száma, a véralgebra, Horthy nem tehetett róla, de bezzeg a megerőszakolt nők és az ellopott aranyórák, lesöpört padlások stb.