Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noprosti

11 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön egyre-másra kaptuk a híreket, hogy a rendőrök lepték el az 53-as út melletti egyik bódét, és – értesüléseink szerint – a helyi prostitúciós ipar szervezőinek lakhelyén is megjelentek – meglehetősen nagy erőkkel. Úgy tudjuk, a rendőrök már…..
A Tv2 riportjában megszólalt Földi Ágnes, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke. Mint mondta, szégyennek tartja, hogy a civileknek kell aláírásokat gyűjteniük azért, hogy az önkrományzat jelöljön ki türelmi zónát. Ezzel a megoldással egyébként…..
noprosti 2010.03.09 22:03:35
@szomorutojas: A törvény szó szerint a következőt mondja ki:

Az önkormányzat a prostitúció tömeges megjelenése esetén rendeletében egy türelmi zónát jelölhet ki. Kivételesen - ha egy türelmi zóna kijelölése nem lehetséges - több türelmi zóna is létesíthető. A közterületi prostitúció folyamatos észlelése esetén türelmi zóna kijelölése nem mellőzhető az ötvenezer lélekszám feletti települések esetében.

Vagyis - sajnos - Kiskunhalas városa nincs kötelezve a türelmi zóna kijelölésére, csak megteheti.
Nem csak a "bódés" prostituáltak okoznak gondot Kiskunhalason. A mellékelt képeken a Sós-tó melletti parkerdő - elvileg a város egyik gyöngyszeme - látható. Ide járnak ki az 53-as főút mentén (nem a bódékban) kéjelgő prostik és kuncsaftjaik. Az eredmény tragikus,…..
noprosti 2010.03.06 20:13:13
@szomorutojas: ha te a focit és a prostitúciót ugyanolyan "káros" dolognak tartod, akkor nincs miről beszélni. meg akkor sem, ha azt hiszed, hogy minden férj és családapa prostihoz jár.

kukák márpedig vannak :-), ha erre jársz nézd meg, csak vigyázz, nehogy belelépj valamibe...

miért gondoljátok, hogy mi nem akarjuk megoldani a helyzetet? ha így lenne, akkor a prostiknak nyújtanánk be az aláírásokat.

de mi türelmi zónát szeretnénk, amit egyébként ők is. attól tartok, hogy ezt ti nem is akarjátok megérteni.

@shoviet: már leírtuk többször, hogy mit szeretnénk. a no prosti azt jelenti, nem akarjuk a lányokat ott látni az utak mentén és a köztereinken. ez nem a prostitúció megszüntetését, hanem szabályozását jelentené - mint ahogy általában a nyugati országokban -, ami mindenkinek jó lenne. de ezt valamiért nem akarod megérteni.

nem akarlak sértegetni, de valahogy az az érzésem, hogy te is érintett vagy a témában. Ez nem gond, félre ne érts, csak ha így van, akkor megértem, hogy miért vagy ilyen elfogult az egyik fél irányába.
noprosti 2010.03.07 21:43:26
@tengernagy: :-) erre lenne nagy felzúdulás a "jogvédők" részéről...
Futtatót fogtak el Vas Megyében. Úgy tűnik, ez sem lehetetlen. A lányok rendszerint arra hivatkoznak, hogy őket nem futtatja senki, a rendőrök pedig azt szokták emlegetni, hogy nehéz elkapni a striciket, meg egyébként is, van nekik más dolguk is.A kisalfold.hu cikke szerint azonban…..
noprosti 2010.03.05 17:24:35
@nick01: a városban mindenki tudja, hogy ki a stricijük, uh elég vicces volt, amikor azt nyilatkozták a HalasTv-ben, hogy ők magukat foglalkoztatják. persze, én meg a római pápa vagyok :-)
Több mint 10 perces riportot közölt múlt héten pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsora a No Prosti Mozgalomról. A műsorvezető felvezetése szerint "Amszterdam Kiskunhalas mellé költözött". A riportban a mozgalom képviselője mellett megszólalt Nagy Ferenc, Pirtó…..
Az előző poszt nem kevés kommentet generált, vagyis legalább már beszélünk a témáról. Néhány észrevétel azonban ide kívánkozik, hogy a No Prosti Mozgalmat érintő esetleges félreértéseket eloszlassuk.1. Tudjuk, hogy a prostitúciót nem lehet megszüntetni. Ez nem is cél. Az…..
Úgy tűnik, amitől sokan tartottak, az beigazolódott! A halasi prostituáltak módszere egyre terjed: az 53-as főút Balotaszállás és Kisszszállás közötti szakaszán is épül egy "kalitka". Vélhetően ez is magánterületen létesül, vagyis a törvény betűje szerint nem…..
noprosti 2010.02.17 06:45:00
@magyar-magyar szótár: szia, attól tartok, úgy mondasz véleményt a mozgalomról, hogy nem ismered a céljait. egyértelmű, hogy ez az ipar nem fog megszűnni, viszont azt el lehet, el kell, hogy lehessen érni, hogy ne azoknak az arcában tegyék ezt, akik nem akarják ezt látni.nem csak a bódékkal van a baj - az csak azért probléma, mert így senki nem tud fogást találni rajtuk elvileg, vagyis rohamosan terjedni fog az utak mentén a jelenség. halas környékén máshol is állnak lányok, a sós-tó környéki parkerdőbe jó érzéssel nem nagyon lehet kimenni. tájékozódhatsz az előző posztokból
noprosti 2010.02.17 13:48:07
@◄ViZion: tévedsz! a buszmegállóban is integetnek a csajok...
noprosti 2010.02.17 13:55:00
@noname.blogger: sztem neked kellene kicsit utánanézni a dolgoknak. ha védett övezetben teszik a lányok, amit tesznek, az szabálysértés. ez alól kibúvó a magánterület.
A Halas Televízió is készített egy kiváló riportot a témában. Ebben megszólalnak a prostituáltak is, akiknek állítólag (khm...) nincsenek futtatóik, és maguknak dolgoznak. Ja, és szülői értekezletre is eljárnak. ..
Még múlt év novemberében forgatott a TV2 (Napló) egy riportot Halason. Ebből kiderül, miért tiltakozunk a "mini Amszterdam" ellen. ..
Az elmúlt hetekben indult aláírásggyűjtés Kiskunhalason és térségében az 53-as főút menti prostitúció visszaszorítása érdekében. Ha környékbeli vagy és egyetértesz az alábbiakkal, kérünk, csatlakozz! Jelezd itt a blogon aláírási szándékod, a többit mi…..