Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TRUCK1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(fotó forrása: http://pattyski.blogspot.com/ ) Kicsit talán túlzottan pátoszos lesz amit most ide leírok, de mivel jönnek az ünnepek, ezért bevállalom. Minden olyan apró kis kapaszkodót megragadok, ami segít abban, hogy Magyarország és a határain élő szomszédai ne fújjanak…..
Belsőség Kutyákkal Komáromban 2010.08.09 12:08:00
Az alapterv az volt, hogy Pistával és Pistáné Erikával, Vályi Karcsival, Pistáék schnauzerével, valamint Winkler Micikével, anyám kutyájával együtt a Cougarral megyünk Komáromba. A másnaposság azonban azt diktálta, hogy inkább a Tehenet hozzam elő – én a…..
TRUCK1 2010.08.15 09:09:53
  Picit furcsa ez a rendőrautó. Ja, hogy ez valami biztonsági szolgálat! Nyilván véletlen, hogy széles, ferde kék sáv van az oldalán, fehér felirattal. A motorházfedél elején is van egy kék sáv, de ez tényleg csak a vak végzet műve lehet. Hogy ilyet szabad? Akkor én is…..
TRUCK1 2010.01.20 15:18:55
Üdv !
Páran azt írtátok,hogy jó lenne ha megszólalna pár érintett is. A Bigfoot a miénk. Mivel Cégünk Rendőrségi felszereléseket is forgalmaz úgy döntöttünk,hogy építünk egy bemutatóautót amin a termékeink működés közben megtekinthetők. Olyan autót szerettünk volna építeni ami eltér az átlagtól. A termékek miatt úgy döntöttünk,hogy a Rendőrségi autóhoz hasonló dizájnt alkalmazunk. ( Ha kérdezik akkor azt szoktam mondani,hogy ha Túró Rudit forgalmaznánk akkor pöttyös lenne az autó. ) Aki kiállításokról ismeri a cégünket az tudja,hogy rendelkezünk rendőrmotorral,és Amerikai rendőrautóval. A kiállítás méretétől függően azt a járművet visszük amelyik elfér. Van ,hogy csak egy bemutatótáblát viszünk,de van,hogy a Bigfootot. A Cikk írója említi,hogy jelenleg bárki vásárolhat kék,illetve kék piros lámpát.Lehet,hogy így van,de nálunk nem .
Mi nem adunk Civil vásárlók részére kéket,piros-kéket. Persze a Magyar Ember közismert a leleményességéről. Nem adja fel. Ha olyan ismerősével jön vásárolni
aki rendelkezik a szükséges engedélyekkel,Mi is kiszolgáljuk.Sajnos ez kivédhetetlen. Mi saját magunk ellen vagyunk amikor nem szolgálunk ki civileket.Aki használ mk jelzést annak tudnia kell (kellene),hogy
a mk jelzés tekintélye végett tesszük.
Van olyan jelenleg is hatályos rendelet ami szabályozza a viselhető fehér fényű fényhidakat. Ez a cikkben lett említve. Ez a Polgárőr szabályzatban van lefektetve " Folyamatos fehér fénnyel világító fényhíd Polgárőr autón Önkormányzat hozzájárulásával elhelyezhető. Mivel a vagyonvédelmi cégek is hasonló feladatokat látnak el így elméletileg rájuk is ez vonatkozik. Természetesen a most alakuló Városőrség re is ez vonatkozik. Mivel van több olyan Polgárőr szervezet aki egyéb feladatokat is ellát ,így lehetséges hogy a fehértől eltérő színt hivatalosan használja. Természetesen Mi is forgalmazunk fehér színű fényhidakat ami egy teljes értékű fényhídnak a rendelethez igazodva egy " lebútított " változata. Ha bármilyen rendezvényen kiállítunk a Bigfoot elé kiállított ismertetőn vastag betűkkel kiemeltük,hogy a " Jármű dekorációs célokat szolgál. A boltban,és a weboldalunkon is fel van tüntetve,hogy "Megkülönböztető jelzéseket csak jogosult vásárlók részére értékesítünk"
Csak ennyit szerettem volna elmondani.
(mk = megkülönböztető jelzés.)
További jó szórakozást Rózsár György
TRUCK1 2010.01.20 15:27:10
@TRUCK1:

Sajnos az kimaradt,hogy " A Jármű dekorációs célokat szolgál,és NEM TARTOZIK A RENDŐRSÉG ÁLLOMÁNYÁBA.