Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragyás Tóni

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az 1907-ben született Enrico Nardi az olasz mérnökök-versenyzők azon legendás generációjához tartozott, mint Gioacchino Colombo, Aurelio Lampredi, Enzo Ferrari vagy Vincenzo Lancia. Az autózás ezen korának egyik olyan meghatározó embere volt, melyből ma világsztárt faragna…..
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Ragyás Tóni 2010.02.26 17:20:29
@Tóta W. Árpád: Kicsit pontosíthatnál, hogy mi is az a gárdabűnözés...
Ragyás Tóni 2010.02.26 20:46:44
@pimpalini: Hol van az megírva, hogy karizmatikus vezetőnek kell lenni? A tény, hogy 3 jobbikos ül Brüsszelben, és az is szinte biztosra vehető, hogy az idén alakuló parlamentben bent lesznek. Szerintem soha nem volt akkora támogatottsága a miépnek, mint most a jobbiknak. Csurka egy bohóc vamzer. A miép teljesen eltünt, holott kiderülni látszik, hogy erre van igény. Szóval, a Vona valamit tudhat... Ha mást nem is, de jókor, jó helyen lenni...
El kell ismerni, hogy a jobbik működik. Az idő majd megmondja meddig...
A Népszabadság értesülései szerint Bozóki András, Cserhalmi György, Elek István, Fleck Zoltán, Hankiss Elemér, Lovasi András, Novák Péter és Szabó Győző is szerepel majd az LMP országos listáján, méghozzá a szimbolikus-támogató részben, azaz nem befutó(nak gondolt)…..
Ragyás Tóni 2010.02.26 03:24:40
@[nev]: nagyon nehéz ezt megoldani. Ezek a családok (nem magyar mintára) vannak 20-30an. Nem tudsz minden falura 200 rendőrt adni.
van egy valag kommandós haverom, nem érnek ki időben. Egy pillanat alatt eltünnek millio fele. A készenlét elmegy, ezek meg visszajönnek és minden megy tovább. stici, meg narkó díler mind. 600 mercikkel járkálnak tele fegyverrel. ki mer velük ujjat húzni?
A Tv2 jól kihasználta Gesztesi Károly és Liptai Claudia bulvárválását és az egész szappanoperát importálták saját szappanoperájukba, a Jóban-rosszbanba. Ma esta azonban a Tv2 műsorában is szakít egymással a két színész, a Blikk szerint Szilvia miatt borul ki Alexa, aki végleg…..
Piroslap Komoly bajban a Jobbik 2010.02.25 09:35:00
A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges…..
Ragyás Tóni 2010.02.25 15:36:36
@dtk74: elég egyszerű vagy hozzá. Ezért gondoltam.
Ragyás Tóni 2010.02.25 15:43:31
@bozoa: Bizony! Kérjük a bizonyítékokat, hogy gárdisták mikor vertek agyon bárkit is! Aki ennyire "gárdázik" annak legyen az a büntije, hogy beköltözik családostól valamelyik borsodi faluba. Ott majd megtanulod mi a magyarok istene...
Ragyás Tóni 2010.02.25 16:05:37
@Megfigyelo: ezt persze saját magad láttad... Ne röhögtess, én 38 vagyok és még a szüleim se éltek akkor.
Az utóbbi években az aktuálisan futó politikai kampányokba megzakkanni készülő választópolgár megszokhatta, hogy az MDF akcióin, megmozdulásain lazíthat a leginkább felhőtlenül. Ott van példának legalább három választási hadjárat, ahol a párt imázsát a bajusz köré…..
  Gyurcsány Ferencet az MSZP központi kampánystábja úgy dugdossa a nyilvánosság elől, mint mi szoktuk a féknyomos alsógatyát az asszony elől. Ennek ellenére a volt miniszterelnök elemében van, s underground turnéja egyik állomására Nénike kollegával mi is bejutottunk.…..
Bark Bark Disco - Song For The Lovers [mp3]ez a VALAHA készült legjobb videók egyikefőhajtás a hetvenes évek legendás pornósztárja, Brigitte Lahaie előtta klipp a klasszikus Six Swedish Girls in a Boarding School című filmre építkezika Bark Bark Disco egy őrült popduó, félig…..
Szombat délután óta próbálok valamit írni az MSZP kampánynyitójáról. Pedig készültem: megnéztem a beszédeket, szorgalmasan elolvastam a programot, aztán vasárnap a Naplóban bepillantást kaptam a Mesterházy-család életébe, s végül a pártelnök érveit is meghallgattam a…..
A Lemilklubosok (legalábbis azok, akik vették maguknak a fáradságot és regisztráltak közösségünk tagjai közé) megszavazták, hogy soron következő posztunk egy olyan témát boncolgasson, amely bizonyos szempontból még a konteóblogon is szerepelhetne. Elvégre mi is lehetne izgalmasabb, mint kitalálni,…..
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
Ragyás Tóni 2010.02.19 16:16:02
@Publius Decius Mus: Mondj pl egy több ezer éves whisky márkát. :D
Ragyás Tóni 2010.02.19 16:23:01
@Publius Decius Mus: Aha. Otthon főzték mi? Több ezer évvel ezelőtt. Max bort. Főleg homoki borokat, aminek alig volt alkohol tartalma, és azt is azért itták, mert nem volt víztisztítás és szinte minden víz ihatatlan volt a fertőzések miatt. Ne tévedjél el...
Ragyás Tóni 2010.02.19 18:35:20
@Publius Decius Mus: Kicsit cinikus vagy öcsi. Te lehet, hogy germán vagy, esetleg sumér, vagy ezek keveréke, akkor te is olvass utánna, hogy mióta szívnak az emberek kendert... Az pár ezer éves...
Van egy blog, a Lokális Klímaváltozás, ami öndefiníció szerint "Az LMP tagjainak és szimpatizánsainak blogja". Gondolom az a pár ember, aki publikál a blogon, ha nem is párttag, de nem egy távoli szimpatizáns, hanem közel van a tűzhöz.Ott publikált igen csak sokat,…..
addict United Colors of MDF 2010.02.18 17:00:00
Nem fogjátok elhinni, kik szavaznak az MDF-re! Lányok és fiúk! Akik ráadásul mosolyognak, szexin csücsörítenek és bizakodóan tekintenek a jövőbe. Közös tulajdonságuk a nyakfétis, ami miatt szalagot vagy színes sálat kell viselniük a nap 24 órájában. Érdekes, hogy amíg a…..
Állítólag egy yorki hittudós, bizonyos Ealhwine mondta először, valamikor a setét nyolcadik században, hogy vox populi: vox Dei (a nép szava Isten szava), noha már ő sem értett vele egyet, de ez gonoszkodó mellékszál. Csak azért kezdtem ezzel a klasszikus (amúgy szerintem…..
A kis torna után aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba. A Legacy ment-ment, ha kellett gyorsan, ha kellett lassan, én pedig lassan elfogadtam volna. Egyrészt mert nem fősodrásban lubickoló divatautó, másrészt mert mentes a prémiumság minden negatívumától. Ugyanakkor…..
Ragyás Tóni 2010.02.17 13:05:37
Talpra magyar, szív a haza! A nyilvánosság kizárásával Budapesten megalakult a Kender Gárda: a kannabiszban nem csupán gondolkodók, hanem azért tenni is hajlandó emberek szövetsége. Le az alkoholistabűnözéssel és a hamis józansággal! A gandzsagárdát a Joint…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje újra ráirányította a figyelmet: a magyar jobboldal eredendően fasiszta. Már ha elfelejtettük volna. Nyilvánvaló, hogy vegytiszta történelmi kontinuitás terebélyesedik Héjjas Iván és Kövér László, Gömbös Gyula és Mikola István – és…..
Legutóbbi elrettentő (=szokásos) T-Home-os előfizetési sztorinkra válaszul G. V. megírta, hogy vele hogyan történt ez az egész Svédországban. Tudom, hogy ennél egyszerűb és populistább dolog nincs, meg hogy minden eset más és más, de sóhajtozni jól esik, úgyhogy tessék:…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
A Motorola a HTC nyomdokaiba lép és egy Google logós, androidos mobillal jön elő. Erről a cég ügyvezetője, Sanjay Jha beszélt, de részleteket nem árult el. Vajon a Droidra fog hasonlítani, tehát billentyűzete is lesz, vagy a Nexus One nyomdokaiba lép és ez lesz a Nexus Two?Via…..
A Rolex az egyik legismertebb óramárka a világon, többsége bárhová viselhető, lefegyverzően elegáns, klasszikus darab, valami olyasmi, mint az autók között a Mercedes. Na de az ízlésficamtól sajnos semmilyen vagyon nem véd meg, amire újabb bizonyíték a képen is látható…..
Kerékagy Taknyolás a Vestergade-n 2010.01.26 16:07:00
Nagy számok törvénye? Ha sok biciklis van a városban, sok fajta élethelyzetben lehet látni őket. Koppenhágában a StreetView kamerája előtt zajlottak is az események. Az egyik kerekes éppen földetérés közben került fel a térképre. View Larger Map..
Ragyás Tóni 2010.01.26 16:46:33
Múltkor a Kutatócentrum, most pedig a Gemius tette közzé a magyarok online vásárlási szokásaival kapcsolatos felmérését. Nagyon nem is részletezném. Nagyjából ugyanazok a megállapítások: egyre többen és egyre gyakrabban vásárolnak a magyarok is a neten.A két felmérés…..