Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave_hu (törölt)

0 bejegyzést írt és 755 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
Nem kerestem rá, de biztos vagyok benne, hogy különféle szakportálokon, blogokon számos cikk jelenik meg nap mint nap az uralkodó trendekről, a fejlődési irányokról, az új technológiákról, az internet jövőjéről. Mindeközben világszerte több ezer, 200-as IQ-val rendelkező…..
Nem tartom magam nagy vátesznek, de amikor tavaly az NBC bejelentette, hogy nem engedi el a Tonight Show műsorvezetői székéből felálló Jay Lenót, hanem ad neki egy saját műsort este tíztől, ami "nem egy hagyományos talkshow lesz", akkor megmondtam, hogy ha egy évadot megér…..
Eddig is sejtettük, de az Appleinsider cikkének hála most már biztosan tudhatjuk, hogy maga az anyahajó áll az időnként felbukkanó pletykák mögött. Ezt John Martellaro, a vállalat korábbi marketingmenedzsere mondta el a lapnak. A szakember szerint pontos koreográfiája van a…..
Dave_hu (törölt) 2010.01.07 09:32:39
@mcs: nem arra mondtam, hanem, hogy ezeket az infókat nem szabad elhinni. Egy rt-nél, minden hivatalos, félhivatalos és nem hivatalos infót nagyon kényesen kell kezelni, mert ezekre a piaci pletykákra alapozva mozog a rv ára. Nem mondhatja az apple, hogy nem lesz tablet, mert ez félrevezetés (ha mégis lesz), azt sem mondhatja, hogy lesz, a konkurencia miatt. Szóval nagyon bonyolult a dolog.
Az autópályákat ugye az állam kezeli és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. segítségével beszedi tőlünk az autópálya használati díjakat. Berzenkedés nélkül fizetünk azért is, amit egyszer már kifizettünk (pl. az M7-es döcögős szakasza), meg azért, hogy díjszedő kapukat építettek, meg azért, hogy…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Dave_hu (törölt) 2010.01.01 16:06:45
@kpityu2: valaki megszerezhetné ezt az elvileg nyilvános játékkiírást. Biztos érdekes lenne az apróbetűt szemezgetni.
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Dave_hu (törölt) 2009.12.31 11:40:04
@cindbl: ez baromság, ugyanis, ha egyértelműen hibás az ár (nincs értékarányban az áruval), akkor nem kötelesek kiszolgálni.
Dave_hu (törölt) 2009.12.31 11:46:19
@Zsiráff: akkor a nyomdahibás akciós újságból is lehet 2ft-ért lcd tv-t venni? ugyan már...
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..
Dave_hu (törölt) 2009.12.29 14:09:18
@Kulics: arról beszélek, hogy a vatera feltételei kizárják , hogy pl. laptopot, fényképezőgépet, gps-t, lcd-tvt, számlával, korrekt kiskereskedelmi módon árusítson az eladó. Amúgy én is használom a vaterát néha.
Dave_hu (törölt) 2009.12.29 14:18:27
Itt a szerződés erre vonatkozó részlete, a pótdíj mértékéről szó sem esik, illetve én nem értem, hogy egy email hogy lehet hivatalos értesítés, amikor még egy postai levél sem lehet, ha nem tértivevényes.

"Amennyiben a Vatera által kiküldött számla rendezése nem történik meg a számlán jelzett fizetési határidőn belül, a Vatera, a fizetési határidő lejártát követő 7. napon fizetési felszólítást küld email üzenet formájában a Felhasználónak. A fizetési felszólításban megjelölt további 7 napos fizetési határidő teljesítésének hiányában a Vatera a Felhasználó felhasználói jogosultságait ideiglenes tiltás alá helyezi, amiről email üzenet formájában tájékoztatja a Felhasználót. A jogosultságok tiltásának feloldására kizárólag a kötelezettségek rendezését követően kerülhet sor. A második fizetési felszólításon szereplő fizetési határidő túllépésének 7. napján a fennálló kötelezettségeket a Vatera követelésbehajtó partnereihez adhatja át behajtásra. A követelésbehajtás költségei a nem fizető ügyfelet terhelik, amelyek a követelésbehajtó partner által kibocsátott számlán jelennek meg terhelésként. A követelésre átadott összeget kizárólag a követelésbehajtó partnernek az általa kiállított számla alapján lehet kiegyenlíteni! A követelésbehajtás eredménytelensége esetén a Vatera peres úton érvényesítheti követelését.

Fizetési felszólítást a Vatera a Felhasználó által a regisztrációs adatoknál megadott e-mail címre, vagy mobiltelefonszámra küldött SMS-ben tesz meg, mely írásbeli értesítésnek minősül"
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Dave_hu (törölt) 2009.12.27 18:53:12
@Rókakígyó: Az olimpiai bajnoki cím valóban súlyosbító, hiszen az olimpikonokat állami pénzből (is) készítik fel, és utána pedig elég szép summa jár. Havi fix, gyakorlatilag élete végéig, így nehéz megmagyarázni, hogy kenyérre kellett.
Dave_hu (törölt) 2009.12.27 19:20:24
@Dzsuvásvili: javaslom menj ki bármelyik kis sarki boltba reggel 6 óra körül, aztán nézz körül milyen arcok veszik remegve a féldekásokat.
Mindenekelőtt szeretnék boldog két-ünnep-közöttöt kívánni olvasóimnak! Kívánom, hogy minél többen töltsék munkahelyüktől távol, csendben, nyugalomban ezt a pár napot, de ez persze nem vonatkozik a pizzafutárokra, az árufeltöltőkre, a Blog.hu szerkesztőire, a…..
Szerettük és már megszoktuk a régi MTV arculatot, amit egyébként 2006-tól láthattunk a közszolgálati csatornán, szóval kicsit sajnáljuk, hogy le kell cserélni, de hát azt is tudjuk, hogy ez a világ rendje, az arculatokat azért tervezik, hogy aztán el lehessen őket dobni, és…..
Csütörtök óta játsszák az Avatart, egyszerre volt a premier nálunk és az USA-ban, a kritikák egyöntetűen dicsérik a filmet (Index, Origo), és vastagon kihangsúlyozzák, hogy ezt mindenkinek látni kell -> 3D-ben! Ugyanis James Cameron az egész filmet a direkt erre a filmre…..
Információim szerint a Dream Csoport érdekeltségébe tartozó Stockxpert és Stock.XCHNG a napokban 100 százalékban a világ egyik legnagyobb képügynöksége, a Getty Images tulajdonába került, és ezzel lezárult az egy éve tartó felvásárlási folyamat.A Dream a két szájttal éves…..
Dave_hu (törölt) 2009.12.15 18:41:18
90 Mortal Kombat I-III. 2009.12.02 11:40:00
Nem a legelső és nem is úttörő a ’90-es évek verekedős játékainak sorában. Mégis: a Mortal Kombat legalább akkora alapjátéknak számított, mint a Tekken vagy a Streetfighter. Játékteremben vagy otthoni PC-n egyaránt tarolt mindhárom széria – mi most szigorúan csak a…..
Ma este 21:15-kor a film + csatornán és itt a Zskategórián. Várok mindenkit sok szeretettel!A Nagy zűr Kis Kínában megy előtte, na ha erre emlékeztem volna akkor ezt közvetítem, de most már így jártattok. :) Mindenesetre poén , ahogy a koleszterin problémás mandarin szétpukizza…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Dave_hu (törölt) 2009.12.01 18:37:34
Dave_hu (törölt) 2009.12.01 18:39:19
Todd Phillips már a Másnaposok forgatása közben is gondolkodott azon, hogy ebből kellene egy második részt is készíteni. Aztán Phillips azt mondta, hogy a tesztvetítések olyan jól sikerültek, hogy a stúdió nem várta meg miképp fog szerepelni a film a mozikban, hanem felkeresték…..
Érdekes kutatást végzett az NPD: a piackutató cég arra volt kíváncsi, hogy az amerikai bevételek milyen arányban oszlottak meg az egyes gyártók közt. A felmérés meglepő eredménnyel zárult, ugyanis kiderült, hogy 2009 októberében az forgalom 48 százaléka jutott az asztali…..
Főszerepben Louis CK, azaz Székely Lajos, magyar származású komikus, a Lucky Louie című HBO-sitcom egykori, és a Louie című jövőre bemutatkozó F/X-vígjáték jelenlegi húzóneve. Ez az a videó, ami miatt érdemes legalább pornóangolul megtanulni. ..
Dave_hu (törölt) 2009.11.26 19:03:48
Múlt hét vasárnap után újabb Rambo folytatás és újabb Zslive! 22:55-kor Megan Fox gépzsíros csöcsei után nézzük együtt ahogy Rambo megoldja az afgán válságot! Robbanások, kecskék, helikopterek és Trautman ezredes szokásos nézése. Ne feledjétek 22:55 Tv2! Én már nagyon…..
Dave_hu (törölt) 2009.11.22 19:35:06
Dave_hu (törölt) 2009.11.22 20:38:15
@Interstellar Overdrive: :) Még megettél egy kávét meg egy krémest?