Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ptg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bőszen írnak az olvasók, hogy ők aztán nem akarják az RTL Klub vb-kommentárjait, és inkább külföldi adókon néznék a meccseket, ahol még a gyep zöldje is teltebb valahogy, és mintha a nap is szebb tónusokban ragyogna. De persze a kábeltelevíziók jól beintenek, és a meccsek…..
Tizenegy angolai és ugyanennyi portugál férfi, lucskosra izzadt, műszálas pólókban, vagy egyetlen egy darab Nicole Kidman? Megfelelő tesztoszteron-szint mellett nem kell sokat töprengeni a válaszon. Este kilenckor a poszt Tom Cruise-időszak egyik legjobban sikerült alakítását…..
ptg 2006.06.11 20:11:54
1:1
Jöjjön közelebb, nézzen a szemembe, és mondja meg őszintén: biztosan érdekli, mondjuk az Argentína- Elefántcsontpart? Jó, ne válaszoljon, tudom, hogy a társadalmi nyomás, és egyébként is miről beszélne este a Szimplakertben, nem is beszélve arról, hogy talán a Tündi is…..
Ez már megint egy olyan pillanat, amikor nehéz bármit is mondani. Olyan erősek a képek és persze a zenei aláfestés, hogy ezután a katartikus élmény után szinte képtelenség megszólalni. Médiatörténeti pillanat ugyanis, ahogy az exmaszopos pótkerényi, aki fideszesebb mint Orbán…..