Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CBI

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltörli a vasárnapi boltzárat a kormány. Ravasz, vérbeli politikusok ezek. Igazi elvtelen svindlerek. Nem akarnak belefutni egy még nagyobb pofonba, ezért előre menekülnek. Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére. Hadvezérek ősi bölcsessége. Most egy pillanat alatt a kukába hajítják…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     A halálraítélt korosztályt olvastuk. Nézzük csak meg, milyen korosztályból származnak országunk politikai és pénzügyi vezetői? Igen, a 45-65 évesből. Tehát saját korosztályukat nem segítik, csak gyilkolják. Miért?…..
CBI 2016.04.06 12:45:44
@gályarab: az alatt és a fölött értelmezésével gondjai vannak a cikk szerzőjének
Úgy néz ki, L. Petra sorsa hamarosan eldől. Az ügyében folytatott nyomozás befejeződött. Elárulom, azért írtam ki csupán a vezetéknevének kezdőbetűjét, mert ez errefelé így szokás. Először telezengik a sajtót például azzal, hogy lebukott az alvilág vezére Vizoviczki László, aztán viszont később már…..
Nem kérdés, hogy áttekinthetőség, azonnali vizuális megjelenítés szempontjából igencsak hasznos celláink hátterének színét megváltoztatni, ráadásul így könnyen szűrhetünk is azokra a pontokra, számokra, amelyekkel úgy gondoljuk, hogy foglalkoznunk kell vagy amelyekre…..
Volt már hasonló témájú - ráadásul hepiendes - poszt a Homáron, amiből kiderült, hogy mivel a UPC nem un. egyetemes szolgáltató, mint a gáz- vagy a villanyszolgáltatók, nem köteles beruházni és hálózatot építeni sehol. Ugyanebből a posztból azt is tudjuk, hogy ilyekor általában felajánlják a…..
CBI 2016.01.08 13:00:41
@atpijkamo98:
Aztán az internetet honnan vegye hozzá?
A szelektív hulladékgyűjtő szigetek megszüntetése óta sok panasz érkezett hozzám, ezért lakossági fórumot szerveztem Csepelen a témában. Mint kiderült, a probléma egész Budapesten fennáll, mivel a kerületi önkormányzatok első adandó alkalommal éltek a lehetőséggel, hogy…..
Manapság egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy a konyhába gáztűzhely vagy elektromos tűzhely legyen beépítve. Biztonsági, komfort- és anyagi szempontok vetélkednek egymással, és nem könnyű a döntés. Gáztűzhelyek A korábbi gáztűzhelyeknél csak nagyláng vagy takarékláng volt, és nem volt…..
CBI 2015.12.01 13:20:33
@kogabe: a PWM is ON-OFF elven működik
Eltűnések előfordulnak a tudományban. Egy betegség hirtelen elmúlik, tumorok vesznek el. Felnyitunk valakit, hogy felfedezzük: a rák eltűnt. Megmagyarázhatatlan, ritka, de megesik. Téves diagnózisnak nevezzük. Azt mondjuk, hogy eleve nem is volt. Bármit, csak nem az igazat. Ez az élet…..
A "Polereczky" történet egy magyar katonáról szól, aki egy MiG-21-es vadászgéppel akarta elakarta hagyni az országot. De vajon miképpen jutott olyan elhatározásra, mi motiválta, hogy külföldre szökjön, és éppen miért vadászrepülővel akart dezertálni? A kérdésekre a választ…..
Olvasom a Népszabadság mai számában, hogy Orbánék „Ezúttal valóban kész vezetőket avattak”. Aztán rájövök, hogy a cím valójában ez: „Ezúttal valóban kész vezetéket avattak”. Méghozzá a magyarországi Tököl és a szlovákiai Kistompa között. A ’valóban’ arra…..
Még novemberben írtunk arról, hogy a Magyar Telekom és az RTL Klub közötti tárgyalások elég csehül állnak, az előbbi nem akar fizetni az utóbbinak a HD adásért, az utóbbi meg nem akarja ingyen adni azt, amit extra csomagban, pénzért ad az előbbi.  Akkor Kolosi Péter, az RTL…..
Ezúttal igazi ínyencséget kaptunk tesztpartnerünktől, az eMagtól kipróbálásra. Bár a YotaPhone név valószínűleg csak keveseknek cseng ismerősen, akik kicsit nyitottabb szemmel figyelik az androidos palettát tudják, hogy egy elég szokatlan eszközről van szó. Szemből teljesen…..
Valakinek a Szovjetunió hiradástechnikai iparáról beszélünk, akkor általában a lejjebb lévő képen látható készülékek jutnak eszébe, vagy maximum a Khastan orsós magnó és az S90-S30 hangfalpár, amit itthon árusítottak a nyolcvanas években, pedig a birodalomban egész más…..
A bizarrnál szalonképesebb szót nem sikerült találnom nekem sem a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervére, amelynek nyilvánosságra hozatala idején már feltettem magamban a kérdést: vajon mennyi idő telik el addig, amíg a kormány ráharap, érdekesnek és…..
Peter Menzel és Faith D’Aluisio az a két fotós, aki kizárólag azért utazta körbe a világot, hogy lefotózhassa azt, hogy egyes országokban mit és mennyit szokás enni egy nap. Minden modellt megkértek, hogy pózoljon egy napi ételével. A legfurcsább felfedezés mégsem az ételek…..
Vajon miért jó rohadt hideg pezsgőben fürödni? Sosem értettem az olyan akciókat, mint „egyél 2000 dolláros szendvicset, mert valami arany biszbaszt raktunk bele”, vagy „Valentin napi 100 ezer dolláros Martini, mert gyémánt van az alján”, így aztán nem értem…..
Sitti a Kunság Volánnál találkozott régebben egy olyan söfőrrel, aki egyáltalán nem volt hajlandó felengedni a buszra.Az "Agresszív sofőr a Pannon Volánnál" című cikkről eszembe jutott egy néhány évvel ezelőtti történetem: Egy vidéki kisvárosban dolgozom egy…..
Az utolsó szó jogán büntetőperében elmondott beszédével nyerte el Stohl András a kritikusok díját a Pécsi Országos Színházi Találkozón. A látogatás az áldozatnál, A megtört elkövető és az Adj egy cigit című egypercesekben nyújtott teljesítményét is…..
Szaracénnak sikerült olyan új övezeteket találnia, ahol nem lehet az EME-egyenlegével fizetni a mobilparkolást: A parkolási kellemetlenségek elkerülésére én már évek óta az EME Zrt. ügyfeleként mobiltelefonnal parkolok. A 2006-os önkormányzati választások után az utolsó…..
Világos, hogy a vulkánkitörés vis maiornak számít, és hogy egy utazási irodától nem várható el, hogy napokig fizesse egy rakás utas kinttartózkodását. Egy visszatérő ügyfélkörre alapozó, neves irodától viszont bőven elvárható, hogy legalább segítsen a bajba jutott…..
CBI 2010.04.21 09:18:04
@The Hitman:

major = őrnagy

hadnagy = lieutenant
CBI 2010.04.21 09:23:51
@Aeroviva:

Jól mondtad: kötelességetek mindent megtenni, mindenáron (a saját költségetekre) hogy teljesítsétek azt amire szerződtetek. Szó sincs szívességtételről. Küldjetek ki buszt, gyaloghintót és hozzátok haza az utasokat. Ha ez nem lehetséges fizessétek minden költségét a kinntartózkodásnak.
A délelőtt bepanaszolt tablófotós is bejelentkezett, aki szerint teljes félreértés ill. ferdítés történt, amit mi jól tényként kezeltünk: igenis volt pontos árajánlat, ami a megfelelő és érvényes árjegyzék alapján készült és aminek az áraitól ők végig nem tértek el.…..
CBI 2010.03.31 13:24:50
@gergo1000:

Réka igenis jó fej! Igaza volt, ismerem a családját. Rendes jó munkásemberek etetni kell a kis csumitákat ezért nem szórhatják a pénzt Jantner képek retusálására. A kép Rékáról 2010.02.17-én 15.04-kor készült, amikor napkitörés és mágneses vihar tombolt. Ez mindenre magyarázat.
indafoto.hu/lonich/image/7332119-b8b36369
CBI 2010.04.20 14:55:26
@ghck:

Ti itt ragadtatok ebben az időhurokban? Már senkit nem érdekel a Jantner fotó. Réka is lassan leérettségizik, ti meg itt tépitek egymást.
Nooormááális?