Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feczkamester

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én egyszer a Katona József Színház helyett mentem a Radnótiba, pedig nem is voltam annyira készen, mint pl most, a tegnapi buli miatt, csak szimplán megkeveredtem. Ez a nap már úgyis a kutyáké, úgyhogy a karlócai béke után ma délután Adyról és Lisztről fogunk tanulni.…..
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
A kérdés hasonló mint legutóbb: melyik híres ember leszármazottja az itt balra látható 27 éves angol fiatalember? Könnyítésként eláruljuk, hogy a dédnagypapa vastag könyveket írt a múlt század elején, az egyikből Oscar-díjas film is készült a közelmúltban. Az unokát…..
comment:com Műbalhé a Mokkában 2007.11.26 14:12:00
Madmoazell kommentelőnk hívta fel figyelmünket arra, hogy Árpa Attila Koffeinmentese ma reggel bekeményedett egy kicsit. Előrángatták ugyanis a szerencsétlen Pákót, az ékezetek esküdt ellenségét, aki valamilyen bulvárfilmben fog szerepelni (jelentkezzen, aki hallott a projektről),…..
Kepes most jól megmondta a Tv2-nek, meg odavágott személyesen Bárdos Andrásnak is. Ráadásul a Tv2 Mokka című műsorában, a folyamatosan hárító Jakupcsek Gabriella előtt. Kepes szerint a Tények tényszerűen hazudott, és etikátlanul ferdített az otthonszülés szabályozásával…..
Mindig kék az ég, mindig zöld a fű, pénteken pedig mindig van iWiW-válogatás. Csúnya, buta emberekből. - Igen, így néznek ki a számítógépezők - Leszbidragon, vágyom rátok - ICQ azonosító, és jópofa képek - Puesta del sol - Dance and smile, avagy a szende lány -…..