Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokiszereto

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Biztosan úgy lép jégre a Salzburg ellenünk, hogy bebizonyítsa, jobb csapat annál, mint amit a legutóbbi fordulókban mutatott" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 másodedzője a mai mérkőzés előtt. A fehérváriaknál a sok hiányzó miatt nem…..
hokiszereto 2010.10.10 20:32:08
Jégkorong Javít-e a Ferencváros? 2010.10.10 15:01:00
Négy mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga, és ismét nehéz megjósolni a nap győzteseit. A jelenlegi első helyezett HSC mögött sosem látott módon sűrűsödött össze a mezőny, minden pontnak komoly jelentősége van. Helyi idő szerint délután négykor a HSC Csíkszereda fogadja a…..
Komoly változtatásokat hajtottak végre az edzők a Sapa Fehérvár AV19 összetételében, ahogy azt Énekes Lajos edző a hivatalos honlapon előre jelezte. Csak az első soron nem módosítottak, a második és a harmadik új lesz, a negyedik pedig a találkozó elején nem játszik. A Linz…..
Jó mérkőzések lesznek kedd este a Mol Ligában. A Fehérvár hét EBEL-essel megerősítve várja a Ferencvárost, a Miskolc szeretné megszakítani a HSC Csíkszereda százszázalékos sorozatát, a Brassó–Steaua megjósolhatatlan kimenetelű presztízsmérkőzés, amely a román…..
Nem csillapodnak a kedélyek Ilja Kovalcsuk szerződéshosszabbítása kapcsán. Mint arról korábban beszámoltunk, az NHL történetének első orosz 1/1-ese előbb 17 évre 102 millió dollárért szerződést hosszabbított a Devilsszel, amit néhány nappal később érvénytelenítették,…..
Tévéközvetítés miatt szombaton megváltoztatták a vasárnapi Steaua–UTE Mol Liga-mérkőzés kezdési időpontját, amelyet így magyarországi idő szerint délelőtt 10 órától játszanak. Ezenkívül három nagy csatára van kilátás, a táblázat élén álló HSC Csíkszereda a…..
"Bízunk benne, hogy az első három sorból kimaradóknak, akik kevesebb játékidőhöz jutnak, plusz motivációt jelent a fejlemény" – mondta blogunknak Énekes Lajos edző. Három sorral kezdi az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornát a Sapa Fehérvár AV19, de a folytatásban négy…..
hokiszereto 2010.09.04 18:04:08
A fiatal kanadai válogatottnak nem sok esélye volt a tökéletesen játszó orosz csapattal szemben. Az első harmadban még tartották magukat a tengerentúliak, de a menet végén Afinogenov megszerezte a vezetést. A második felvonásban előbb Dacjuk, majd Malkin volt eredményes, a…..
hokiszereto 2010.05.21 13:36:40
A divízió 1-es világbajnokság után öt darab Vas János-figura a nyakunkon maradt, mert kedves olvasóink nem voltak valami erősek a góltotóban. Úgy döntöttünk, ezeket mind kiosztjuk most. Vagy ma, vagy később. Először is találják ki, melyik négy csapat jut az A csoportos torna…..
Svédország viszonylag könnyen, Csehország sokkal nehezebben biztosította helyét az A csoportos világbajnokság legjobb négy csapata között. A svédeknek a komoly meglepetésre nyolc közé került Dániát kellett felülmúlniuk a negyeddöntőben, össze is jött, tisztességes előnyre…..
Németország az utolsó középdöntőmeccsén kiharcolta a negyeddöntőt, a tavalyi 15. hely után ez komoly sikernek számít. Hiába nézett ki ígéretesen a megfiatalított szlovák válogatott a csoporttalálkozókon, és állt helyt például az oroszokkal szemben is, a középdöntőben…..
A középdöntőkkel folytatódik a németországi A csoportos világbajnokság. Délután Szlovákia–Dánia és Kanada–Norvégia, este Finnország–Fehéroroszország (ezt adja a Sport1 Tv élőben) és Svédország–Lettország meccsek lesznek. Eddig 4-ből a 3-ba kellett…..
hokiszereto 2010.05.14 18:13:52
hokiszereto 2010.05.14 18:19:44
hokiszereto 2010.05.14 18:20:33
Az amerikaiak szerda esti bukása után 1982-t idézte fel cikkében a nemzetközi szövetség szakírója, amikor is a két évvel korábban még olimpiai bajnok válogatott a finnországi vb-n utolsóként végzett és kiesett. Igaz, akkor még csak nyolc csapat alkotta az elitcsoportot,…..
hokiszereto 2010.05.13 18:27:33
@jágör68: a danoknak???nem norvegot akartal irni?:P??de biztos vagyok benne hogy igen mostmar 5-1
hokiszereto 2010.05.13 21:25:16
Vasárnap kezdődik a magyar görhokibajnokság Győrben. Ahogy jeleztük, öt csapat nevezett. Tovább után megírjuk az összes csapat játékoskeretét és az első játéknap pontos menetrendjét. A listák még nem véglegesek, a vasárnapi meccskezdésekig mód van pótnevezésre. Előző nap…..
Lement a 2010-es LG Hockey Games második játéknapja. A finn–csehen utóbbiak megszerezték a vezetést, de Vokoun később négyet kapott. A svéd–oroszon néggyel mentek az EHT-címvédők, végül kétgólos lett a differencia. Vasárnap svéd–finn és orosz–cseh…..
Hoki Sport Club Csíkszereda néven, kék-fehér-fekete színekben indulhat az új szezonban az SC, a csapat neve a címerben is magyarul szerepel majd. Ezt az értesülést Ráduly Róbert, Csíkszereda jégkorongbarát polgármestere megerősítette blogunknak, de közölte, az adminisztrációs…..
hokiszereto 2010.04.29 10:56:53
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Egyszer már nem sikerült idejében élesíteni a nyereményjátékos posztunkat, most meg még annyira sem sikerült, nincs bocsánat. Van, ami van, elnézést kérünk, tippeljenek gyorsan, írjanak, az eddig érkezett mailek külön játszanak, van a tartalékban Vas János-figura bőséggel,…..
A Philadelphia Flyers kétszer nyert New Jerseyben, a második győzelem továbbjutást ért. Az Ottawa Pittbsurghben szépített. A Chicago a hazai hibáját Nashville-ben hozta helyre. Már a San Jose vezet a Coloradóval szemben. Csütörtökön három kapus nem kapott gólt. A Philadelphia 11…..
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
hokiszereto 2010.04.21 18:04:14
@galmat: jah ez ilyen de remelem toki megprobal jatszani a szlovenok ellen! s ha nemtud aminek eselye 70% mi meg akkoris feljutunk nemerdekel!!!!!igyvan???
Felpörgött a szerencsejáték-ipar, a nulltalálatos lengyelezés után kedvezett a tippelőknek a válogatott Horvátország 8-0-s legyőzésével. Mi sajnos hibáztunk, amikor vonatkozó bejegyzésünket csak másfél órával a kezdés előtt élesítettük, de úgy véljük, sikerült korrekt…..
hokiszereto 2010.04.21 14:38:09
Nagyon-nagyon sima győzelmet aratott a magyar válogatott Horvátország felett a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság harmadik fordulójában. A 8-0-s diadalt meg kell becsülni, hiszen két éve csak három gól különbséggel tudtunk mai ellenfelünk fölé kerekedni. Szapporóban A…..
A magyar válogatott remek támadójáról műanyag bábuk készültek, Vas János az első, akit ilyen fiatalon megszobortak a szapporói hősök közül. Hajtás alatt kiderül, szinte jobban néz ki, mint a fejlécünkben látható figura. Történetünk során először nyereményjátékot…..
Az IIHF és a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság szervezőbizottsága helyt adott a brit csapat kérésének, megcserélték az első két szombati mérkőzést tornán. Az eredetileg 16.30-ra kiírt Magyarország–Dél-Korea összecsapás 13.00-kor kezdődik, tehát mi játsszuk a…..
Ma délután fél öttől eldől az U18-as válogatott sorsa. A krynicai vb-csoport messze legerősebb csapatát kellene legyőznünk ahhoz, hogy feljussunk az A csoportba. Sikerünk esetén sem dől még el minden, hiszen a brit botlás miatt utolsó meccsünkön felül kell múlnunk Kazahsztánt…..
hokiszereto 2010.04.15 18:12:09
@shootka: hat igen..ez ilyen szerintem mas edzokkel(uj kulfoldivel tobbre vihette volna a csapat).
hokiszereto 2010.04.15 18:14:05
stats.iihf.com/Hydra/212/live/2520.html ezt nezzetek a koreai golokat 1 percen belul 4 mi is valami ilyet kene produkaljunk a jelenlegi helyzetben :P