Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badstuber89

8 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bankokat sok dolog miatt meg lehet találni, nem tagadom. Sok esetben olyan gyakorlatot folytatnak a hitelezési és betétgyűjtési tevékenységük során, amelyen lehet fogást keresni és persze találni is. Ma Magyarországon a politikusok mellett talán a bankok állnak…..
Laci, te, hallod-e? Már megint veled foglalkozunk. Nem is olyan régen e blog hasábjain próbáltunk érveket és ellenérveket találni arra, mit és miért művelsz, és miért úgy cselekszel, ahogy. Akkor írtunk egy vicces posztot, tele jó poénnal, de ez alkalommal sajnos még egy félig…..
Azon kevés hülye közé tartozom, akiket érdekel a magyar foci, és akik kijárnak magyar bajnokikra. Sőt, várom a hétvégét, hogy kedvenc csapatom a pályára lépjen. Annyira egy debil állat vagyok, hogy még az NB2-ben is utazom 180 km-t Felcsútra, hogy aztán egy ketrecben végignézzem…..
badstuber89 2010.05.23 22:22:32
@Sierpe: A blogíró sajnos ebből a szempontból nem jó példa: annyira tehetetlen és frusztrált, hogy eljutott pl. a 2006-os foci VB-re és a 2008-as foci EB-re is, látta a brazilokat és argentinokat a Népstadionban, mind amellett, hogy - erős túlzással - hetente jár magyar meccsekre.

A jelenség, amelyről írtam, az abban nyilvánul meg, hogy vannak fontos foci események (ilyen a BL döntő is), ahová mezei parasztgyerekként nem tudsz eljutni, mert egyrészt rettenetesen drága, másrészt nincsen számodra jegy. Ezek az események státusz szimbolumok, ide szurkoló nem jut be (persze ha nem a saját csapata játszik, vagy nincsenek jó kapcsolataid), csak olyanok (tisztelet a kivételnek), akiknek fontos, hogy vegye őket a kamera, de a meccs nem érdekli.

Ha lettél volna pl. egy magyar - brazil meccsen, vagy egy Haladás - Arsenal meccsen, akkor tudnád, hogy miről beszélek. Kb ötszöröse volt a belépő ára, mint egy átlag válogatott, vagy bajnoki belépőnek, de legalább hallgatni lehetett a körülöttem ülőket, hogy mennyire nem tudják, kik játszanak, de a telefonba azt be lehetett mondani, hogy brazil meccsen vagyok. Szurkolás nulla, hangulat nulla. Én ilyen meccsekre soha többet nem megyek.

Vagy próbálj meg belépőt szerezi egy VB vagy EB meccsre. Picit nem egyszerű... Nem akarom ég egyszer leírni az okokat, hogy miért nem...
badstuber89 2010.05.23 22:27:52
@vészmadár (pica pica):
A Louvre-ba kifizetsz 10-20-30 ezer forintot, állsz egy kicsit a sorban, és bemész.

A BL - döntőre kifizetnél 10-20-30 ezer forintot, hogy bejuss, de esélyed nincsen kifizetni, mert nem kapsz jegyet.
Ez a rövidke mese a sárga csekkekről szól. A mese írója büntetőjogi felelőssége teljes tudatában kijelenti, hogy nem elfogulatlan, nem objektív, nem független ebben a témában. Egészen pontosan rühelli a sárga csekkeket (hivatalos nevükön a készpénzátutalási megbízásokat)…..
Szerencsésnek tartom magam, mert az utóbbi években lehetőségem volt Magyarországról kimozdulni, és pihenni egy-egy hetet néhány idegen országban. Mondjuk ez számomra nem jelent nagy anyagi terhet, mert mellékállásban a General Motors második alelnöke vagyok, hétvégente Christiano…..
"A múltból tanulni kell, a múltat tisztelni kell, de eljön az idő, amikor a múltat le kell zárni, és előre kell tekinteni!" Idézet tőlem.Sokszor tapasztaljuk azonban, hogy ez messze nem így működik. Előrebocsátom, nem vagyok egy jogász végzettségű ember, nem értek a…..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
Autó. Szabadság, szerelem. Még meg sem vettük első autónkat, máris földöntúli boldogsággal töltött el az, milyen fantasztikus érzés lesz, amikor már nem kell 2 karton szuperakciós tejet a budaörsi Tesco-ból a Stadionokig a BKV járműveit igénybe véve szállítanom. Emellett…..
Tegnap egy a születéshez kapcsolódó eltulajdonítást elemeztünk, ma pedig egy, az utolsó lehelet utáni lopást elevenítünk fel. Ezzel is illusztrálva, hogy a tolvaj szakma milyen szépen leköveti az emberi életutat. Life-long stealing vagymi...Koporsó, lopás, váltságdíj,…..
badstuber89 2010.01.22 13:34:43
@Amphiprion Ocellaris: Szerintem a koporsót is el lehet felejteni. Egyszerűen elföldelni. Környezetvédő lévén nem támogatom a fák hiábavaló kivágását.
Állítsák meg, lopják a maradék méltóságunk!!!Pár hete (gyaníthatóan szociális rászorultsági indokkal) eltulajdonították újszülött lányom első verdáját. Aki hasonló folklórban éli mindennapjait, tudja, mibe kerül egy ilyen többfunkciós csoda, de az erkölcsi, morális…..
badstuber89 2010.01.21 16:29:14
@szép napot: Az a legszebb az egészben, hogy te és néhány hozzád hasonló túlképzett humán interfész nem tud értelmezni mondatokat, és a mondatokból összeálló szövegeket. Elloptak egy babakocsit. Teljesen mindegy, hogy éjjel történt vagy nappal, a földszinten vagy az emeleten, 58 biztonsági zár volt rajta, vagy egy sem. Sajnos ma ott tartunk, ha nem védekezel a lopás ellen, akkor meg is fognak lopni. Legyen szó autóról, babakocsiról, bicikliről stb. Mondjuk akkor is, ha védekezel...
- Halló tessék, Nagy László!- Szervusz Lacikám, itt a Csoknyai. Azért csörgetlek, mert nem vágjuk, hogy este most akkor nálunk játszol vagy a spanyoloknál!? Foglaltunk Neked helyet az öltözőben a Puljeszevics meg az Eklemovics között. Van nemzetiszínű törölköző is odakészítve…..
- Figyu Laci! Simogasd már meg láncfűrésszel azokat a rohadt nyárfákat! Nem látom tőlük rendesen, ahogy Palika dönget a dzsetszkível.- Pazar ötlet kiasanyám! Legutóbb is égett a pofám az irigységtől, hogy a Fux Janiék milyen faszán rálátnak az apátságra a lanzsból.…..