Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anak

1 bejegyzést írt és 2269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már hagyományosnak számít, hogy a Mattel a nyári San Diego Comic Con közeledtével előrukkol egy-egy exkluzív Jurassic-figura megjelenéssel, az idei évben pedig sikerült a saját maguk által felállított mércét is megugrani. A tovább mögött az egész Mattel Jurassic World játékvonal egyik, ha nem a…..
Anak 2022.10.25 14:24:19
@Lord Picard: Mi a baj a Gigával? Tele vannak velük az Auchan áruházak már. Így kicsit kipróbálhattam a funkcióit.
A Jurassic World: Világuralom tovább hódít a mozikban, időközben pedig folytatódik a franchise-hoz kapcsolódó merch termékek zuhatagja, a tovább mögött könyvekről, kirakókról és sok minden másról lesz szó...
Egy játékvonal megjelenés előtti törlésének számtalan oka lehet… Előfordult, hogy az alkotók az elöljáróik vagy a marketingesek hatására húzták be a kéziféket, a bizalom hiánya, a túlhaladottság vagy a partnerek reakciója miatt. Volt, hogy valaminek a Toy Fair-es debütálása volt sikertelen és olyan…..
A hónap harmadik szerdáján, menetrend szerint érkezett a Beyond The Gates újabb epizódja, amelyben egy új Legacy szett került bemutatásra: a Dr. Sarah Harding & Stegosaurus Pack a rajongóknak szóló újabb szerelmeslevél. Részletek a tovább mögött...
A tegnapi és mai napon újabb nagy adag kép került ki, többnyire hivatalos úton. A Mattel hagyományos játékvonaláról most kevésbé, minden másról viszont rengeteg minden derül ki a tovább mögött...
Anak 2022.04.13 19:51:42
@Lord Picard: Köszönöm a tippet, az Árukereső sajna nem hozta.
Sokat filóztam a jelzésed óta, de végül ma megrendeltem a mall.hu jelenlegi utolsó darabját a Kentrosaurusból. Nagyon régen nem vettem már Mattell Jurassic figurát, sőt ugye inkább eladogattam őket. Izgatottan várom. Egyébként lesz erről a figuráról bemutató?
A Star Wars akciófigurákat manapság az egyik legnagyobb és legsikeresebb játékgyártó, a Hasbro gyártja, ezt mindenki tudja. A jogot eredetileg még a Kenner szerezte meg 1976-ban, majd ezt a jogot a Hasbro a Tonka-Kenner-Parker csoport felvásárlásával úgymond, megörökölte. Akciófigurákat azóta is…..
A mai szkennelés rovat szereplője egy 40 oldalas álló formátumú Lego katalógus lesz, mégpedig egy hasonló, mint amit már korábban magyar változatban mutattam nektek 93-ból. Az ilyen katalógusok valahogy mindig egy kicsit mások, nem csak képekben, hanem általánosságban, érzetileg is és emiatt…..
A hónap harmadik szerdáján meg is érkezett a Beyond the Gates legújabb epizódja, amelyben ismét egy Legacy Collection került rövid bemutatásra egy olyan szereplő figurájával akiről még sosem készült hivatalos játékfigura!..
Mint tudjátok a Játékok a Polcról oldal az esetek 99%-ában játékokkal foglalkozik, így alapvetően nem nagyon szoktam írni direktben filmekről vagy sorozatokról. Eddig összesen két alkalommal és utoljára 2020-ban csináltam ilyet, először a Rebels-el utána pedig a Clone Wars-al összefüggésben. Ma…..
Az angol Empire magazin csütörtökön megjelenő, 2022 februári számában a Jurassic World: Világuralommal is figyelmet kap, a cikket Nick de Semlyen szerezte, és ahogy azt a múlt héten ígérte is, a mai napon már ízelítőt is kaptunk a cikkből, egy fotóval együtt, melyen Owen Grady (Chris Pratt) menekül…..
A mai adásban egy igazi klasszikus, közönségkedvenc Dinobotot, Grimlockot elemeztem ki. Jó szórakozást!..
Anak 2021.12.11 19:39:06
Köszi a videót. Én gyermekkoromban ('90-es évek) boldog tulajdonosa voltam és azóta is vagyok egy ilyen példánynak. Egy karácsonyra hozta a Jézuska, az akkor már meglévő G1 Sludge (Iszap) figurámhoz.
2 dolog viszont kimaradt a videóból:
1. A figura hátán, dínó módban van egy kinyitható kis áttetsző ablak/fülke. Sosem jöttem rá, hogy mire való igazán, de én a rugós kilövő lövedékeit tartottam benne, de tán nem is fért be mind. Szóval azt a részt mire tervezhették?
2. Egy átalakítási lépést kihagytál. A combizületek két irányba még kihajthatóak. Van nekik egy pont a csípőnél (jobb és bal lábnál egyaránt) ahova be tudnak kattanni és akkor a lábakat még lefele lehet hajtogatni ezektől a pontoktól. (Sajnos nem tudom jobban elmagyarázni). Picivel nő a stabilitása is így a robot állapotnak.
Sokáig megvolt az összes kiegészítője, de asszem egy költözésnél eltűnt a fegyó, az Energo kard, meg a rugós kilövők is a töltényekkel, de lehet a dzsidzsós cuccok közt pihennek...hm...kitudja. Azokhoz egyébként is szoros barátság kötötte a Dinobotjaimat, sok közös kalandjuk volt hajdanán.
Egyébként a kedvenc szórakozásom az volt, hogy a dínó állkapcsába raktam az ujjamat és teszteltem, hogy mennyire szúrnak a fogai.

Mogorva egy rövid ideig - a képregénysorozat végén- Optimus Fővezér pusztulása után átvette az Autobotok vezetésének szerepét.

@scherier: Mogorva beszédmód aktiválva.
Megérkezett! Délután 5 óra óta elérhető a Universal Pictures különböző Youtube csatornáin, és most már a UIP-Duna Film csatornáján is, a Jurassic World: Világuraom - Előszó! A várva várt film nyitánya az alábbiakban megtekinthető, részletek a tovább mögött, többek között arról, mit mondott a…..
Anak 2021.11.26 15:53:38
@Lord Picard: Igazándiból nem is értem min is értetlenkedek, hiszen már az első filmben is a Velociraptorok össze voltak keverve a Utahraptorokkal. Nomeg a filmek címei is Jurassic Park/World keresztséget kaptak és nem Kréta parkot. Szóval... ez csak egy dínós film, ami felkelti az érdeklődést az őslények iránt.
Izgalmas, új részletekkel debütált ma az Entertainment Weekly cikkében a Krétakori tábor 4. évadának előzetese és az egyik executive producer, Scott Kreamer is osztott meg érdekességeket az új évadról. A tovább mögött a részletek, de először is, az előzetes:..
Végre hivatalosan is bejelentésre került, december 3-án a negyedik évaddal folytatódik a nagy sikerű Krétakori tábor 4. évada! Az aprócska videó alapján egy új szigetre tévednek a táborozóink, vagyis az is lehet, hogy nem a rajongók által olyannyira várt Isla Sorna-ra, hanem a környező, az "Öt…..