Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biczotibi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs mese. Úgy tűnik a telefonpiac megállíthatatlan, és tényleg az nyer, akinek nagyobb… Márpedig a Samsungnak az egyik legnagyobb. Adagoltak egy kis vitaminbombát a készülékbe, így pár millimétert sikerült nőni (153.50 x 78.60 x 8.50) az előző Note 3-hoz képest. Tényleg…..
nEuROTIKUSs Depi city 2013.07.05 07:30:00
Tegnap nem semmi piacolásom volt megint, az biztos. Kedélyesen elbeszélgettem a zöldségesemmel, aztán beugrottam a CBA-ba, s miközben vártam a pénztárnál a soromra, "Malacka és a három tahó"-t hallgattam. Egyszerűen nem bírtam ki, és időnként hangosan felröhögtem. Nem mindegyik…..
Laci arról panaszkodik, hogy a válása után mintha megátkozták volna: belevág pár randiba, minden klappolni látszik, a hölgynél sikere van. De amint megtudják, hogy van egy 5 éves fia, a szemekből eltűnnek a lelkes szikrák.   Sziasztok! 34 éves férfi vagyok és van egy 5…..
 Egy Holly Solomon nevű arizonai nő szándékosan elütötte a férjét egy parkolóban, mert az nem szavazott a választáson, és így "hozzájárult" Obama győzelméhez. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, a nő tíz-tizenöt évet  fog ülni. Arizona tizenegy…..
biczotibi 2012.11.13 15:05:05
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
A távol-keleti ország számomra mindig meglehetősen ellentmondásosnak tűnt. Vonz a kultúra, a gasztronómia, taszítanak ugyanakkor a merevnek tűnő viszonyok és a helyhiány. G. szerencsésebb, mint én, hiszen neki megadatott, hogy mindezt saját tapasztalatai alapján döntse el.…..
"Szerződést szegtem, és ezért fizetni fogok, sohasem akartam kibújni a felelősség alól. Már elkezdtem spórolni, ha fizetnem kell, legyen miből. A lakást viszont nem áll szándékomban átengedni, megnyertem egy játékot és ez annak a főnyereménye. Az enyém, és nem adom…..
Tegnap írtam egy rövidke posztot ami vendéglátás és cigaretta találkozásáról, főként ahogy én látom és ezt a levelet kaptam ma reggel amit egy az egyben bemásolok ide:Tisztelt Szerdaúr!Szeretnék hozzászólni a 2012.03.23 15:37 -kor publikált Dohányzás című posztjához. Remélem a kedves olvasói és maga…..
biczotibi 2012.03.24 16:25:45
Két héttel ezelőtt megünnepeltük a spanokkal a születésnapomat. A rengeteg kokain, kurvák és alkohol miatt, amit egyébként a Gyula küldött ajiba, most keltem csak fel, elnézéseteket kérem de hát, egyszer egy évben megérdemlem.Naszóval ma egy felettébb kényes témáról fogunk beszélgetni, ami nem más…..
biczotibi 2012.03.21 18:24:27
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
biczotibi 2010.12.19 12:26:50
@old_field: köszönöm szépen:)
véleményem ettől még változatlan,és ha mindenki ilyen sötét lesz mint én talán jutunk valamire:D
Részemről téma lezárva mert nem itt a helye.
Nade bár nemnagyon járok bulikba,mert dolgozom hogy megéljek,a Norbi bulira elmegyek ha lesz.
Ámen