Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atish

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1885. június 16-án, a főváros szomszédságában lévő településen megalakult az Újpesti Torna Egylet, amelyik a lila-fehér színeket választotta a klub sportolói számára. Eleinte a tornasport volt az egyetlen szakág, később kiegészült az egyre népszerűbb atlétikával, majd…..
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
atish 2011.06.24 10:41:12
Subba Ha-na-na-na! 2010.12.19 02:58:00
Milyen ügyes kisgyermek, és micsoda közönség! ..
A blogunkon meghirdetett jótékonysági akciókon és árveréseken mindig Csató Kovács Imre a legaktívabb olvasónk. Állandó kommentezőnknek hálánk jeléül egy feledhetetlen ajándékkal kedveskedünk, amelyet reményeink szerint kiemelkedő helyen kezel majd jégkorongrelikviái…..
Míg a Starz azon töpreng, hogyan oldja meg Andy Whitfield helyettesítését (meg lehet egyáltalán???), az előzménysorozat forgatása javában zajlik. A 2011 januárjában érkező széria, aminek utolsó két részében, ha minden igaz, Whitfield is fel fog azért tűnni, a Batiatus ház…..
Megtartotta első jeges edzését az UTE. A Megyeri úti jégcsarnok karbantartása miatt a többi magyar csapathoz képest két-három hét késéssel kezdhetett jégen dolgozni az Ancsin János irányította Mol ligás klub. A legendás hokisból lett vezetőedző elmondta, 22 jégkorongozó volt…..
Voltak idők néhány évszázada, amikor a gazdagabb falvak/városok, ahol már mindenki jólétben élt, kénytelenek voltak a szomszédból hozatni koldusokat, hogy jó keresztényekként alamizsnát oszthassanak. Nos ma már kicsit más a helyzet, inkább túl sok a kéregető. Többségük…..
Megmondom őszintén, nem igazán vágom, hogy ki volt az az okos, aki kitalálta, hogy a 20 ezer forint értékhatár alatti lopások ügyét a jegyzők elintézik. Mit gondoltak, hogyan oldják meg a jegyzők? Ha a kedves delikvens egy hét alatt 3 különböző városban, 3 különböző boltban…..
Reggeli Tiffanynál Ess eső ess! 2010.05.17 07:00:00
                        Megőrülök ettől az esőzéstől.Már két hete esernyővel járok egyfolytában. Fáj a fejem, a vérnyomásom a bokámban és ráadásul állandóan…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.10 09:28:00
A Saturday Night Live szombati, Betty White-tal és egykori legendás szereplőkkel kiegészített műsora az utóbbi másfél év legjobb nézettségét hozta - joggal.  Betörtek Malcom David Kelley (Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalt) házába, a színlész kihívta a rendőröket (mert…..
A San Jose–Detroit után eldőlni látszik a Boston–Philadelphia párharc is, a Bruins már 3-0-ra vezet. A Chicago 5-2-re nyert Vancouverben, így visszavette pályaelőnyét. Nagyszerűen indult a meccs a hazai szurkolók számára Philadelphiában. A két vereséggel álló Flyers…..
Az a jó a nyári punnyadásban, hogy a network tévél ellőhetnek olyan sorozatokat, amiket év közben nem nagyon tudnak hová betenni, ilyenkor viszont megfelelő felhajtással megtámogatva egészen tisztességes nézettséget is hozhatnak - ilyen lehet például az NBC június 7-én…..
Három csapat a playoff első napján bukta pályaelőnyét, csak a Phoenix nyert saját jégen. Győzött az Ottawa Pittsburghben, a Philadelphia New Jerseyben, a Colorado San Joséban. Hiába szerzett Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby három pontot, a Pittsburgh vereséggel nyitotta Ottawával…..
Drámai harcban verte a Flyers a Rangerst. Fontos meccset nyert a Los Angeles, elkerülte a Chicagót, a Vancouverrel játszik. Szerdán négy meccsel kezdődik a playoff, megvan a szereposztás. Kelet: Washington Capitals–Montreal Canadiens, New Jersey Devils–Philadelphia Flyers,…..
A Nyugati főcsoportban már minden eldőlt, kikapott a Calgary, a Colorado viszont Vancouverben nyert. Torontói győzelmével közel került a továbbjutáshoz a Philadelphia, mivel a New York Rangers és az Atlanta is vereséget szenvedett. A Washington kisöpörte a bajnokot, a szezonban…..
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
Egy hónap múlva kezdődik Szlovéniában a divízió 1-es jégkorong-világbajnokság. Nagy várakozással és még nagyobb reményekkel várjuk az eseményt. Az április 17–23. közötti ljubljanai tornáról a tradícióknak megfelelően a Sport Tv az összes meccset élőben adja.…..
Várhatóan csak jövő szerdán születhet döntés a doppinggyanúba keveredett két magyar jégkorongozó ügyében – tudósít az MTI. A hírügynökség szerint csütörtökön kiderült, a dunaújvárosi Erdélyi Péter és az újpesti Hetler Ádám akadt fenn a vizsgálaton. A magyar…..
A Devils hatodszor verte az alapszakaszban a Pittsburghöt, most már csak a rájátszásban találkozhatnak. Anaheimben kapott ki a Chicago. A Calgary tartja a lépést a Detroittal. Három meccset játszottak szerdán az NHL-ben, a Pittsburgh newarki vendégjátéka volt a legérdekesebb. A…..
Elkészült a májusi németországi világbajnokság hivatalos dala és videóklipje, meglepetés van benne. A Scooter-mű készítőit annyira elkápráztathatta a magyar csapat és pláne a szurkolótábor a tavalyi svájci tornán, hogy telerakták velünk a filmet. Szupertől Tokajin,…..
Végrehajtották az év cseréjét az NHL-ben. Az Atlanta Thrashers hiába akarta maradásra bírni orosz kapitányát, Ilja Kovalcsuk nem fogadta el az ajánlatot, a New Jerseyhez került. Heten is vitték volna a kétszeres világbajnokot. Kovalcsuk ma játszhat is új csapatában. Ilja Kovalcsuk…..
Az újpesti Hetler Ádám szerint muszáj utánajárni, miért játszik a csapat sokkal jobban idegenben, mint otthon. Az 1-6-os FTC–UTE meccsnek nemcsak a góljai tekinthetőek meg ezen a videón, nyilatkozatok is vannak bőven. A 3-4-es Dab.Docler–Vasas Bp. Starshoz bónuszok nem…..
atish 2010.02.04 16:09:20
Négy napon belül harmadszor csap össze az Újpest és a Vasas Budapest Stars. Tegnap folytatódott a hagyomány, az idegenben játszó együttes nyert. Tovább után az edzők értékelik a tegnapi mérkőzést, elmondják, mire számítanak ma és gólokat is mutatunk. "Nagyon jó és…..
atish 2010.01.27 14:57:41
@MacskaJaj: Nem is ebben a szezonban kell keresni a választ, hanem kb 3-4 évvel korábban. :))

Segítek egy kicsit: Ubi
Január 31-éig igazolhatnak új játékosokat az OB I-es csapatok. A friss Mol Liga-győztes, eddig külföldről érkezett hokisok nélkül felálló Budapest Stars nem sokat teketóriázott, eddig három légiós leigazolását jelentette be. A 30 éves szlovák Matus Petricko a Newcastle…..
atish 2010.01.26 10:45:35
Két meccsen 14-et lőtt a New a York Rangers, de megint képtelen betalálni, szurkolói 123 perce nem láttak gólt kedvenceiktől. Nagyszerű meccsen verte a Vancouver a Chicagót, Henrik Sedin 74 pontos. Hat meccs óta veretlen a Washington és az Ottawa. Tovább menetel az Ottawa, a Senators a…..