Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemetha

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
Na, ha valakinek illúziója lenne azzal kapcsolatban, hogy hülyeségeket csak Magyarországon lehet hallani a politikusoktól, álljon itt Jesse Jackson okfejtése arról, hogy az iPad teszi tönkre az Egyesült Államok gazdaságát.Zavarba ejtően egyszerű a magyarázata: az iPaddel le lehet…..
nemetha 2011.04.18 13:51:17
Az Eduline idén is elkészítette a felsőoktatási felvételi összesítését, érdemes megnézni.Mire vágyik egy mai fiatal, mi szeretne lenni?Tapasztalható is némi javulás, meg nem is a hamburgersütőként vagy szalagmunkásként dolgozó alibivégzettségűek részlegén: tavalyhoz…..
  Az HBO megrendelte, Barry Levinson pedig leforgatta a You don't know Jack (magyar fordításban Dr. Halál) című filmet, amelynek február 6-án este volt a magyarországi bemutatója. A film főszereplője Al Pacino, akit a hollywoodi külföldi újságírók szervezete (HFPA) ezért…..
Kedd van, a frissítések ideje, főleg hogy néhány Apple-termék már jócskán megközelítette, illetve el is hagyta  a termékfrissítési ciklusának szokásos hosszát.Ilyen például a MacBook Air, amiből az új verziót a jól értesült ausztrál Macworld jósolja mára, de vannak…..
Budapest Száksz Budapestikum 2010.03.29 07:40:00
Vonaljegy: 320 forintHavi Budapest-bérlet: 9800 forintKortárs művészet élvezete utazás közben: felbecsülhetetlen..
Az ABC és a Fox is kaszált ezen a héten: a Scrubs nem tudott élni az ajándékévaddal (tavaly be kellett volna fejezni, ugye) és a Scrubs 2.0-ként emlegetett új epizódok igazság szerint csak arra voltak jók, hogy az ember visszasírja a régi szép napokat. Oké, voltak jó momentumok,…..
Skizotéria Otthon, te édes 2009.12.18 08:00:00
Ahogy hazaértünk ismét, boldog voltam. Határtalanul, felhőtlenül, és felelőtlenül boldog. Azt hittem ezúttal minden másképp lesz. Attila tanult a történtekből velem együtt, és magunk mögött hagytunk mindent, ami eddig árnyékot vetett a gyógyulásra. Nem hallottam a lépteket,…..
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. Tisztelt Olvasók! Fordulóponthoz érkeztünk. Ebben az epizódban még mindig két szálon halad a történet, de végre elérkezik a régen várt pozitív áttörés. Teljes gyógyulásról ugyan még több…..
Második interjúnk is provokatív, mélyre hatoló, drámai, jól felépített és a kínos kérdéseket sem mellőzi. Jöjjön hát: Toller László! - Tisztelt Toller úr, hogy szolgál egészsége, agyműködése? - Ennek igazán örülünk. Nos, vágjunk is a közepébe! Miért…..
nemetha 2009.09.17 12:23:42
Előzmény: Az első műtétHátrahagyván az első beavatkozás helyszínét, útközben nagyjából összeszámoltam, hogy összességében mennyi időt töltöttem várakozással ortopéd sebészemmel folytatott munkakapcsolatunk néhány hónapja folyamán. A rövid kalkulus már közel két…..
Kökényszemű Katica kalandja a zaklatott pécsi vendéglátóssal igazán vérforraló. Katica másfél éve rendszeresen kávézik ugyanott, levele szerint ezelőtt csak egyszer panaszkodott, mert nem volt jó a teája. Most a kávé nem volt elég forró, neki pedig volt képe azt kérni, hogy…..
nemetha 2009.09.14 06:41:41
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
Pár napja jelent meg a hirdetés, hogy az ötéves születésnapját ünneplő Wizzair csütörtök délután háromkor Budapesten, a Le Meridien szálló mögött 1000 darab lufit ereszt szabadon, amelyek mindegyike egy 10.000,- Ft-os kupont rejt magában. A kuponokat Budapestről induló…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
nemetha 2009.06.01 07:42:26
Kicsit olyan ez mint az Elragadtatás, hiszi is az ember, meg nem is, ugyanakkor veszettül kíváncsi, milyen lenne ha... Most aztán megkaptuk, fittyet hányva a világválságra, APEH-os sanyargatásra, forintingadozásra örüljünk: ezentúl minden egyes elfogyasztott sörrel felnevelünk egy…..
nemetha 2009.02.14 17:10:18
@Nűnű: igen, ez tényleg gáz. ide sem jövök többet...
És még mielőtt mindenki rohanna az AppStore-ba: a magyar üzletből egyelőre nem érhető el a EA tízdolláros csodája. Pedig milyen különös érzés lenne életem első számítógépes játékával a telefonomon játszani. Remélem az Electronic Artsnál nem arra kell várni, hogy…..
Jövőre mégiscsak drágább lesz a budapesti bérlet arra hivatkozva, hogy a BKV járművein kívül a vasútra és a távolsági buszokra is érvényes lesz a főváros határain belül.Az emelés a főpolgármesteri kabinet javaslata szerint 100 forint az eredeti tervekhez képest. Vagyis a…..
nemetha 2008.12.03 21:49:38
Belsőség Kérdés a termoszért 2008.05.03 03:00:00
Remélem, mindenki utánaézett a portálhidak témájának. Azoknak, akik jól felkészültek, játék lesz a válaszadás. A szintén portálhídon gördülő Praga V3S hathengerese milyen teherautómodell motorja alapján készült?..
Végre egy színházi műsor, ami érdekes akar lenni, és nem azzal fárasztják a nézőt, hogy a rendező elmondja a premier előtt, hogy nagy sikerre számítanak, a színész pedig azt, hogy milyen nehéz volt megformálni ezt a karakert, de már régen vágyott erre a szerepre, és…..