Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erunamo

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Cannes-ban járt a HírCsárda stábja, és ha már ott vagyunk, ajánlunk egy-két olyan filmet, amire még évek múlva is emlékezni fogunk. Köpet úrfi és a hozzá nem értések Végre egy gyerekfilm! Bár 18-as karikával látták, ez ne riasszon el minket. A gyerekeket azonban…..
Egy videóban a Hazárd megye lordjaiban szereplő General Lee összes ugrása. 'Nuff said. ..
A Titanic felújított változata nem csak, hogy 3D lesz, de  a teljes élmény érdekében a filmet vetítő mozik is jéghegynek ütköznek.  „A Titanic elsüllyedésének 100. évfordulóját mi mással is lehetne méltóbban megünnepelni, mint ha további 1 milliárd dollárt…..
Lázár János tegnap bejelentette: nemcsak a lakáshitelt, de a kocsmai cehhet is vissza lehet fizetni 180 Ft/korsó rögzített árfolyamon. A bankok és a presszók képviselői tegnap este egyeztető megbeszélésre gyűltek össze, hogy megtárgyalják, hogyan lépjenek fel Lázár János…..
A HírCsárda és a Tarr Béla Gregorián Dance Group közös filmjét most mindenki megnézheti, teljes hosszúságban. Izgalom, nevetés és sok-sok telefújt papírzsebkendő várható! A filmről röviden: Péter és Júlia már négy éve házasok, és mostanában tervezik megvenni első…..
Rengeteg olyan regény íródott itthon az évtizedek alatt, amely könnyedén képezhetné az alapját egy-két nagyobb költségvetésű hollywoodi filmnek. Jómagam inkább a ponyva-illetve szórakoztató regényeket (azon belül is sci-fi vagy fantasy) részesítem előnyben, úgy gondolom, hogy…..
Ken Follett nálunk forgatott romantikus nagyregényét a Starz nyolcrlészes minisorozat formájában mutatja majd be hamarosan, a trailer alapján jó munkát végeztek a készítők. ..
Az HBO jóvoltából a Comment:com idén először képviseltette magát azon a televíziós fesztiválon, amiből eddig ötvenet már rendeztek nélkülünk, és amihez fogható nem nagyon van másutt. Olyan legalábbis nincs, amin nem a vásári jelleg és a portéka elsózása, hanem a…..
Erunamo 2010.06.17 15:00:42
Innen Európából nem igazán tudjuk, egyes helyzetekben hogyan is kell helyesen fújni ezt az elmés kis hangszert, szerencsére a Subba ismét segít a tanácstalan focifanoknak...
Időutazási Iroda Február 5. 2010.02.13 01:50:11
1631. Február 5.   Boston     Az ösztöndíjamból fizettem be az utazásra. Végzős teológushallgató vagyok, Roger Williams munkájáról írom a szakdolgozatomat, úgy gondoltam hasznos lehet anyaggyűjtés szempontjából, ha találkozok kutatásom alanyával. Bostonba…..
Időutazási Iroda Február 3. 2010.02.03 16:30:09
Az alábbi beszámoló az utazás végén letartóztatott időutazó rendőrségi vallomása alapján készült.  Bár irodánkra nem vet jó fényt, alapelvünk, hogy az igazat mondjuk el az utazásainkról, arra kényszerít, hogy ezt is megosszuk múltbéli olvasóinkkal.   1377.…..
Időutazási Iroda Február 1. 2010.02.01 09:39:00
997 február 1.Esztergom, Magyarország Először nem ebbe a korba szerettem volna jönni, azonban a február 1.-re kínált időpontok közül az eredetileg kinézett 772-es pápaválasztásra elfogytak a jegyek. Végül Géza fejedelem halálának a napjára sikerült visszautaznom. Az…..
Cégünk 2631-ben jön létre, időutazásokat szervezünk ügyfeleinknek, akik egy-egy napra a múltba látogatva saját tapasztalatokat szerezhetnek az általuk kiválasztott történelmi eseményről. Ezt a blogot a múltban azért hoztuk létre, hogy a 2000-es években élők is lehetőséget…..