Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JakVik

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog és a zenekar természetesen él, bár lehet hogy e két hetes szünet nem ezt mutatja. Ami apró gond hogy Ed (a.n.a. Áron) külhonban üdül és ez rontja próbalehetőségeinket. Az új énekeslány készültségben áll (remélem). Mi pedig tartósan készülünk a további próbákra...…..
Ezt a linket most kaptam, marha jó, hallgassátok:  Egy belga lánykórus zongorakísérettel.....
Ha már a koncertről esett szó, valahogy így kellene kezdeni: És zárni? talán valahogy így:..
A zenekarral márpedig nem történt túl sok minden az elmúlt (2+2=)5 hétben. Mindennek van oka állítólag, így ennek is, de úgy néz ki, hogy lassan rendbejönnek a dolgok.   "After years of waiting nothing came And you realise you're looking, Looking in the wrong place."…..
Meeting People Is Easy You be leum 2010.04.17 05:44:00
Már több mint 50 rajongónk van a facebookon pedig még nem is koncerteztünk. Ez beteg? Nem kevésbé mint a zene, amit játszunk. Ajándék a rajóngóknak, a kedvenc Radiohead számom a VasTüdő: ..
Meeting People Is Easy TVhead 2010.04.14 02:37:00
Néhány érdekkesség a youtube-ról: - ez a klipp úgy tudom soha nem készült el teljesen mert csak elődöntős lett egy versenyen amit a Radiohead új albumához irtak ki, de nekem teccik:  - ez pedig egy klipp az épp tanulás alatt álló 2+2=5-höz (Gaston Vinas rajzaival), a…..
Meeting People Is Easy RadioEM 2010.03.31 18:36:00
Két együttes, némi közös múlttal: „1995 közepén, a Radiohead az R.E.M.-mel turnézott, az egyik olyan együttessel akik hatással voltak rájuk. Az egyik fellépésükön Michael Stipe azt mondta, hogy 'A Radiohead annyira jó, hogy engem is megijeszt'.” - írja a…..
Meeting People Is Easy How I met... 2010.03.26 01:51:00
Első egyetemi évfolyamomat tapostam (vagy ő taposott engem) éppen kilábalva a Nirvana és Aerosmith áztatta középiskolás évekből, mikor zenei ízlésem tágulásnak indult. A fájások - melyek e kretén hasonlat ellenére elég élvezetesek voltak - gyors egymásutánban követték…..
Mindenféle okokból kifolyólag billentyűst keresünk a zenekarba.   Egyeztetés személyesen, kapcsolatfelvétel itt, elvárások lejjebb  :-)     ..
Az idei első próba faja hangulatban, nagy lelkesedéssel és remek eredményekkel zárult. Köszönhető mindez elsősorban nekünk, másodsorban Viktorvityának, aki faszán megénekelte nekünk a számokat, és Áron nagylelkűségének a szifonba zárva. Lassan úgy néz ki, hogy elkészült a…..
Meeting People Is Easy Idea-teque 2010.01.19 18:41:39
Légy kreativ. Határozottan gondolkodom valami hasonlón.     ..
JakVik 2010.01.20 01:32:51
@JakVik: igazán