Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megtalállak

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Megtalállak 2021.01.02 17:40:45
(Galéria: 19-en egy Vastrónért) Legalábbis ezt sugallja a legfrissebb adag promókép, amit a hamarosan érkező új évad elé tolt be az HBO. Persze azt ők is tudják, hogy a húsz karakterből valós esélye jó, ha ötnek van, de egyrészt így olcsóbban kijött a fotózás (fotósoppolás), meg azért ismerjük…..
Megtalállak 2019.03.01 19:58:38
@lilcsi manó: Jorah Mormont
Nem kezdődött rosszul az első pár nap, ráadásul az Zéta zenekar is akkora bulit csapott, hogy csak úgy röpködtek a Széchenyis bankjegyek a pult felé, mintha csak Pacsai lengette volna meg a kolbászát, hogy abból, nyomás alatt lévő milliónyi apró cseppként spriccelne a világba. Ettől független Jocó…..
Ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. - Mondja a régi magyar közmondás. Június elsejétől 25 azaz huszonöt posztot írtam összesen 219.165 karakter terjedelemben. Ez megközelítőleg egy kisregény fele, ami tekintettel arra, hogy unique kontentről beszélünk, szerintem igen jó arány egy hónap…..
Jocó agyában sokminden átfutott, hogy hogyan úszhatná meg az esküvőt. Homályos víziók lebegtek a szemében, mikor is betör az ara házába, s ellopja a szerződést, de ez még a legenyhébb volt, mert főleg a gyilkosság különböző változatai tetszettek neki. Elképzelte ahogy tulajdon tenyereit…..
Vesztemre megint leánybúcsút kell szerveznem, mert a ribancok egymás között képtelenek olyan magasztos kérdésekben dönteni, hogy a ciklámen színű strasszos faszalakú műfaszos egyentísört, vagy a tiarás ezüstös faszalakú faszt vegyék fel majd arra a fél napra, amíg megpróbálják egymást nem…..
Nagy bizniszmen ám ez a Jocó gyerek. Simán jobb matekban mint Sheldon Cooper, Steven Hawking és Albert Einstein, már ha a szorzókat vesszük. Tipszmiksz így tolja van, hogy néha akár 100 rugóval is.  Legutóbb ott hagytam abba a történetet, hogy Jocó mesterünknek letörték a tükreit. Ez a fasz olyan…..
Andris fura gyerek, régóta haverom, de még most sem tudom igazán kiismerni. Közös történetünk, hogy egyszer egy szezont húztunk le a Gyulánál, ő volt a szakács. Számomra kicsit mindig kilógott a sorból, hosszú szőke haja, blekkmetálos sátánvillás tetoválásai és fura akcentusa (amit szerintem kamuból…..
Megtalállak 2018.06.04 17:47:29
1890-es évek. Nasszer Aldin perzsa sah (Naser al-Din Shah) két háremhölgye, Teherán..
Megtalállak 2018.05.28 15:00:58
@HARP3R: Hallottam már olyat, hogy állítólag ebben az időben még tilos volt nőket fotózni, ezért helyettük olyan férfiakat fotóztak, akik valamennyire hasonlítottak az adott nőre
Vannak férfiak, akik számára a slim fit valódi slim fit-et jelent : ugyanis nagyon vékonyak. Annak ellenére, hogy nők milliói szeretnék magukénak tudni a gént, ami felelős a tartós karcsúságért, a férfiak általában nem repesnek az örömtől. Vannak azonban olyan dolgok, amik kifejezetten csak neki…..
A Stranger Things a Netflix egyik legnagyobb sikerét hozta el, annak idején mi is megírtuk spoilermentes kritikánkban, hogy miért is sikerült olyan jól ez a 80-as évek filmjeit remixelő sorozat. Így sem sikerült azonban hibátlanra és a Saturday Night Live című NBC-s…..
Gábor (vagy Antal - bocsánat, az ilyen neveknél sosem tudom eldönteni, hogy melyik melyik) nevű munkakerülőnktől érkezett a Cyber Chaser: Counterthurst linkje. Mint mondja, "kiváló kis lövöldözős játék, egyszerű irányítással, fejlesztős játékmenettel!" - és ehhez nem is…..
A szobafogság kellemetlen dolog. Még kellemetlenebb, ha közen meg kell mentenünk a világot a jövőbeli énünk, egy időgép és a szobánkban található lim-lomok segítségével. Röviden összefoglalva ez a You're Grounded!, egy átlagosnál jobb kattintgatós játék, kellemes…..
Munkakerülő játékok Égető nap 2015.06.05 08:00:00
Itt a nyár, itt vannak az első napsugarak és az első leégések. Stílusosan illik hozzá a rövid névvel megáldott Instantaneous Combustion Syndrome. A fantázia szülte betegség azzal jár, hogy főhősünk túl sokat a napon tartózkodva egyszerűen lángra kap és elég. No nekünk ezt…..
Valamiért mindig a szorgalmi időszak végére kerülnek elő az igazán időrabló játékok. Mint például az Agar.io, ami egyszerűbb talán nem is lehetne: színes pöttyökként eszünk színes pöttyöket, miközben megpróbálunk más színes pöttyöket megenni úgy, hogy minket ne egyenek…..
Bár Bon Temps alapvetően egy kitalált város, valójában a louisianai Cliftonról mintázták. True Blood-ot tényleg lehet venni online, csak vér helyett narancsos szóda íze van. A Sookie Stackhouse-t játszó Anna Paquin 11 évesen már nyert egy Oscart a The piano-ban nyújtott…..
Most pedig köz- és jószolgálatilag egy tisztán caveat emptor, azaz óvakodjon a vevő témájú poszt következik. Van a borotvakéssel történő borotválkozás elkezdésének egy rákfenéje. Amennyiben a Lelkes Kezdő autodidakta módon vág bele, és nincs tapasztalt, őt…..
A Lifetime új reality-sorozata még képernyőre sem került, de az USA-ban máris fejcsóválás fogadja, de nem feltétlenül a premier plánban mutatott, elfolyó magzatvíz miatt. A kábeltévé ugyanis Born in the Wild címmel olyan nőkről forgat műsort, akik nem kórházban vagy otthon,…..
Vigyázat, spoilerveszély! Mi szóltunk! "Kevesebb megerőszakolással nem lenne reális a Trónok harca." Ezzel a felütéssel indította George R. R. Martin a szexben, erőszakban, kínzásban és vérfertőzésben tobzódó tévésorozatról szóló New York Times-interjúját, amit a…..
Idén rendezték meg 29. alkalommal a Ludum Dare elnevezésű versenyt, aminek lényege, hogy egy flashjátékot kell összehozni a megadott témában 48, illetve 72 óra alatt, egyedül vagy csapatban, kategóriától függően. A The Valley Rule az egyik induló, szóval az értékelésnél…..
Négy éve adták le a Boondocks (itthon Külvárosi gettó) eddigi utolsó részét, azonban a sorozat április 21-én visszatér az Adult Swimre. A csatorna ugyan még nem mutatott új részleteket a negyedik évadból, de készítettek egy egész pofás kedvcsinálót. Mindenképpen várós az…..
Megtalállak 2014.03.14 20:43:31
A hajtás után a Doctor Who 50. évfordulójára készült epizód első felének a hogyvoltját olvashatjátok, a második fele pedig Arkhia (klasszikus évadok írója) tollából fog megszületni. A fejezetekben található dőlt betűs mondatok Arkhia véleménye, megjegyzése a részhez.…..
Az utolsó előtti adásra azt hittem, hogy be fognak feszülni a szereplők, hogy a tét majd rányomja a bélyegét a produkciókra, vagy hogy szokták ezt sportnyelven mondani, de nem, a Sztárban sztár pont olyan szórakoztató buli maradt, mint amilyen az első pillanatban volt. A tegnap esti,…..