Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsebszöszmösz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napifix írta meg a tumbleres blogján, hogy csütörtök reggel a következő levelet kapta. Egyfelől persze vicces, másfelől meg ritkán kap az ember ilyesmiért bocsánatkérést: Tisztelt Felhasználónk! Mint Ön is tapasztalhatja, az APEH honlapján a felhaszálók folyamatos kiszolgálása…..
A levélíró szerint a XIV. kerületi posta garantáltan nincs a helyzet magaslatán. Hiába várta a postást, annak állítólag egyszerűbb volt bedobni a postaládába a várt csomagot, mint becsengetni és szerintük ez jól is van így. Ahogy arról sem tehetnek, hogy a külföldről…..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..