Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prillimilli

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 És a férfiak…….  Persze a legénybúcsúk is nagyon fontos mozzanatai az életnek. Vannak szolidak és vannak brutálisabb fajtái a legénybúcsúknak. Én azt javaslom, hogy olyan barát szervezze a legénybúcsút aki jól ismeri  vőlegényt, mert véletlenül…..
A legény illetve lánybúcsú feladatai kellékei mindig az ünnepelt és a barátok bevállalóságától függ. Ami viszont biztos hogy itt külön kell kezelnünk a legény és lánybúcsút, mert teljesen mások az igények és a lehetőségek is. Hölgyeké az elsőbbség: A…..
A helyszín megválasztása nagyban függ a leány/legény búcsú hosszától. Attól, hogy csak egy estés a móka vagy akár egy egész hétvégét erre szántok.Kezdjük a rövidebbel: Az egy estés mókázáshoz javasoljuk, hogy mindenképpen legyen külsős és belsős helyszín…..
 A lánybúcsún mindenki a barátaival, barátnőivel szeretne egy utolsót bulizni, mielőtt feladja lányságát legénységét. Viszont célszerű és illendő lehet meghívni olyan hölgyeket és urakat a buliba, akik nem feltétlenül kötődnek szorosan az ünnepelthez de a másik…..
 Az amerikai filmekben gyakran látható hogy a lány/ legény búcsút közvetlen az esküvő előtti este tartják. Ez kis hazánkban nem így szokás már csak, azért sem mert nálunk az ifjú pár az esküvő szervezésben jelentős feladatokat szokott ellátni, valamint azért sem mert ki…..
A leány- és legénybúcsú is a régi magyar hagyományok közé tartozik. Úgy tartják, hogy minél zajosabb ez a mulatság, annál boldogabb lesz az ifjú pár. Mindkét szokásról elmondható az, hogy mai formájukban nem túl régi hagyományokra tekintenek vissza. Eredetét tekintve…..