Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shalomblog

67 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shalom blog 2010.12.24 12:39:26
Éljen Viktor! Shalomblog..
A múltkor publikált "Micimackó és Viktor Király" című szerzemény zajos sikerére való tekintettel, ismét közzéteszünk egy A Mi Nagy Királyunkról szóló művet. A Magyar bárdok     Orbán király, magyar király…..
Shalom blog Örömhír 2010.11.10 21:34:00
Örömhír   Egy örömteli eseményről számolhatok be; a "Cion Nagy Bölcsei", azaz mi, a Shalomblog szerkesztősége végre együtt, személyesen tehettünk valami nagyot szívügyünkért egy fiataloknak szervezett tábor keretében. Ez az első Shalomblog tábor Izraelben.…..
Shalom blog Ki legyen a Király? 2010.11.10 19:15:00
Magyarországon a királyságra és az egyenuralomra való törekvések már régóta érezhető. Azonban komoly problémával néz szembe az országgyűlés és minden igaz magyar érzelmű választópolgár, ugyanis lassan időszerű lenne eldönteni, hogy vajon ki legyen a Király??? I.…..
Alea iacta est:2. részA napokban írt cikkemet folytatnám. Tovább taglalnám azt, amit előzőleg is akartam. De mielőtt elkezdeném egy kis cím magyarázat. Nem azért idéztem megint Gurcsány Ferenc beszédéből, mert mélységesen egyetértenék vele. Sőt tőle ezek a szavak kicsit…..
(A cikk az itt kialakult vita és a jelenlegi politikai helyzet miatt íródott, a cím idézet Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Charta 2010. november 2-i demonstrációján elhangzott beszédéből.)Alea iacta est: A Fidesz igenis szélsőséges párt! Szélsőséges mindazokkal, akik nem csak…..
Egy videó azokról az időkről amikor Orbán Viktor még nem a nemzeti, hanem a liberális oldalt képviselte és amikor még nem akarta a Viktatúrának megfelelően átírni az egész alkotmányt.....
> Egy napon, mikor Orbán Viktornak semmi dolga nem akadt,> Eszébe jutott, hogy írni kéne valami nagyon fontosat.> Elment tehát Schmitt Pajához, hogy megmondja, mit tegyen,> De Palikáék lakást néztek fent a magas Várhegyen! > Így hát leült egy papír elé, amelyre…..
Shalomblog 2010.10.25 22:57:30
@simanszky:

Kedves Simanszky!

Bennünket (a Shalom Blog egész szerkesztőségét) örömmel tölt el, hogy ilyen kulturált formában sikerült megfogalmaznod magvas mondanivalód.

Legelőször is bár sajnálattal, de közölnünk kell veled, hogy ezt a kis dalt nem mi szereztük. A dal egyébként nem a fikázás miatt került fel a blogra, hanem mert mi beteg, deviáns, liberális zsidók humorosnak találtuk.
Kíváncsi lennék, hogy a tipikus szoclibek mióta írnak át dalokat?

Illetve az is elég érdekes, hogy a liberalitást az MSZP-hez kapcsolod, bár tudtommal ezt az irányzatot az SZDSZ képviselte…

Konrád Györgyről, illetve a nemzei identitásról pedig csak annyit, hogy nem szivesen élnék egy olyan Magyarországon, ahol Orbán Viktor képviseli a nemzeti identitást.
Az az Orbán Viktor aki bár maga is liberálisként indult, azonban egy ciklus alatt átállt a nemzeti oldalra, amint ott „üresedést” érzett.

„Nem pofázni és Ojbánviktojozni kéne hanem integrálódni.”
Ebből adódóan aki nem támogatja Orbán Viktort (ez az ország lakosságának körülbelül 45%-át jelenti) az nem integrálódott?

Hálásak lennénk, ha a magunkfajtáknak elmagyaráznád, hogy melyik posztban vélted felfedezni, hogy a fasizmust összemostuk a nemzeti identitással.

„Undorító hogy a köztetek lévő nyíltan fasiszta, Magyarellenes elemeket nem szűritek ki.”
Ennek a mondatnak is lehetne értelme, ha tudnál mondani egy olyan népet vagy nemzetet amelynek sikerült kiszűrnie a nyíltan fasiszta elemeket.

A végére pedig csak annyit, hogy ha a politika nem kedvez a zsidók számára, azzal megcáfolod azon mondatodat, amelyben azt írod, hogy a FIDESZ szélsőségektől mentes.
Shalom blog Riport otthonról 2010.06.02 21:01:00
Kiküldött (sztár)riporterünk helyzetjelentése Tel-Aviv-ból. Riporterünket láthatóan "megviselik" a kinti körülmények, minden szerkesztőnk nevében üzenem, hogy amint tudunk, indulunk utánad!..
Shalom blog :D 2010.05.19 12:56:05
Shalom blog I. Orbán 2010.05.12 00:03:15
Eme videógyűjteményben szeretnénk tisztelegni I. Orbán Viktor királyunk előtt. Sajnos Viktor királyt jelenleg koronázási szertartásának ügyei elfoglalják, ezért a múltba szeretnénk tekinteni, hogy honnan indult mai világunk legnagyobb és legelismertebb államférfia. Viktor legyen…..
Shalom blog FIDESZ... 2010.05.07 12:04:37
Shalom blog Élet menete 2010.04.20 20:25:47
Shalom blog -Cím nélkül- 2010.04.19 14:06:00
Nos, e poszt megírásához egy külső esemény vezetett. Megvádoltak azzal, hogy nem tisztelem eléggé közös ügyünket -aminek ugyanannyira fontosnak kell lennie magyar és zsidó ember számára- és a legfájóbb az egészben, hogy ez a Holokauszt emléknapján ért. Tegnap nem tudtam erre…..
Hetvenhét évesen, péntek hajnalra elhunyt Popper Péter, az ország egyik legismertebb pszichológusa, számos könyv és újságcikk szerzője és tévéműsor szereplője. Popper 76 éves volt és ugyan a Népszabadság szerint az utóbbi időkben folyamatos orvosi…..
Schiffer András E cikk megírása előtt sokat gondolkodtam kiről írjak először. Természetesen I. Orbán Viktor és Schiffer András között morfondíroztam. Végül az utóbbira esett a választásom, mert ő volt képes egy év alatt egy pártot felemelni és a Magyar Zsidóság…..
A Shalomblog szerkesztősége élőben vehetett részt tegnap a Fidesz és az LMP választási rendezvényén. Azt kell mondanunk, hogy KÖSZÖNJÜK. Köszönjük a szavazóknak, de legfőbbképpen I. Orbán Viktornak!   Főbb események: A magyar zsidóság nevében mondhatom, hogy az LMP…..
Shalom blog Breaking news!!! 2010.04.12 16:12:00
 A Shalom blog ezentúl megtalálható a facebook-on is. Jelöljetek bátran!Link..
Shalom blog Szebb jövő kezdete 2010.04.11 19:21:00
Ma, április 11-én Magyarországon (Új-Izraelben) választásokat tartottak. A shalomblog szerkesztősége maximálisan I. Orbán Viktor király mögött áll és támogatjuk minden formában.Összefoglaló:Egy kis összefoglalóként meg kell említeni, hogy három különböző közvélemény…..
Shalom blog Dayenu 2010.03.31 23:21:00
Egy kis dal húsvét alkalmából.:)   ..
A zsidó naptár szerint niszán 14. és niszán 21. között tartják az ünnepet, az Izraelen kívüli zsidóság számára azonban niszán 22-ig tart.Izraelben az ünnep első és hetedik napja a tényleges ünnep (munkaszünettel), a második és nyolcadik nap csak…..
Shalom blog Viktor császár:) 2010.03.16 19:33:01
Shalom blog Jew Many DJs 2010.03.09 19:03:08