Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cause

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán megírtuk, hogy a nem OB I.-es csapatok közül egyedül a MAC Népstadion jelentkezett a Magyar Kupára. A kiírás értelmében nekik selejtezőt kell játszaniuk valamelyik első osztályú csapattal. Csütörtökön megtartották a sorsolást, az öt lehetséges ellenfél közül az UTE…..
Cause 2010.11.04 17:48:24
Cause 2010.11.04 20:52:02
@OliBLOOD: és milyen igazuk lenne
Az idén hosszú idő után ismét lehetőséget kaptak az OB I.-en kívüli csapatok a Magyar Kupa-indulásra. Vélhetően a kiírás által rájuk rótt teher miatt – a rendezési költségeket az amatőröknek kellene állniuk – végül csupán egy csapat jelentkezett a sorozatra, az…..
Vladimir Dubek 2004 nyarán érkezett hazánkba, hat évet játszott az UTE-ban. Nemrég magyar állampolgárságot szerzett, a válogatottban is szerepelhet, ha megfelel. A bő keretnek már idén is tagja volt. A 29 éves zólyomi szélső otthon edz, két hónapos egyéni felkészülést végez,…..
Eseménydús mérkőzésen győzött a Dab.Docler a Ferencváros ellen idegenben. A hétfőn Dunaújvárosban megsérült Jánosi Csaba nélkül kiálló zöld-fehérek ma sem adták olcsón a bőrüket. A gyors vendéggólra hamar érkezett válasz, és aztán több, mint fél óráig nem is…..
Kedden délelőtt megkezdte a felkészülését a magyar válogatott. A két sérült védő helyére mégiscsak érkezett pótlás, behívták a miskolci Láda Balázst. A végleges létszám 35 fő lesz, mert Nagy Gergő sérülése ellenére ott volt a keddi gyakorláson, elmondása szerint a…..
Minden további magyarázat nélkül kedves olvasóink elé tárunk három összefoglalót, az EBEL-t és az OB I.-et összekutyuljuk, igaz, gólokat csak két felvétel fog tartalmazni. A Jégkorong Tv videóin megtekinthetik a Sapa Fehérvár AV19 Salzburg-verését egyfelől, a Vasas Bp.…..
Ma este fél hatkor két budapesti mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Pénteki újpesti győzelmével a Vasas kissé ellépett a mezőnytől, a Ferencváros ügyesen kapaszkodik. Pénteki áldozatuk, a Miskolc, viszont nem nagyon engedhet meg magának több hibázást, így a mai…..
A Vasas Bp. Stars a Megyeri úton, a Ferencváros Miskolcon aratott győzelmet az OB I. középszakaszának mai fordulójában. A zöld-fehéreknek volt könnyebb dolguk, már a 8. percben vezetést szereztek, válasz nem érkezett, ők pedig sorban lőtték a többit, 5-0-ig meg sem álltak,…..
Cause 2010.02.06 00:57:09
@korongos4: Ne kezdjük már megint hogy ki bunkó és ki nem.. mindenki tudja hogy a stars 90%a bunkó

bocs de ez már úgy kikívánkozott...
Cause 2010.02.06 11:45:39
@VBSfan: Mellesleg egyre többen leszünk, már a Liga-döntőn is kb 2x annyi VSB szurkoló volt lent, mint újpesti.

Ez melyik ligának a döntője volt? Mert akkor valószínűleg nem egy meccsen voltunk ;)
Az újpesti Hetler Ádám szerint muszáj utánajárni, miért játszik a csapat sokkal jobban idegenben, mint otthon. Az 1-6-os FTC–UTE meccsnek nemcsak a góljai tekinthetőek meg ezen a videón, nyilatkozatok is vannak bőven. A 3-4-es Dab.Docler–Vasas Bp. Starshoz bónuszok nem…..
A Vasas Bp. Stars a Mol Liga-elődöntő után a bajnokságban is nyerni tudott Dunaújvárosban. A káposztásmegyeriek sikeréhez ezúttal büntetőlövésekre is szükség volt, így ők két, míg a hazaiak egy ponttal bővültek. A Starsban Peterdi Imre ismét gólt lőtt,…..
A hétfői mérkőzések visszavágójával folytatódik ma a jégkorong OB I. középszakasza. A mezőny továbbra is nagyon tömör, az elsőt az utolsótól négy pont választja el. Arra bíztatjuk Kedves Olvasóinkat, minél többen látogassanak ki a mérkőzésekre, izgalmas és feszült…..
Ted Sator nyilvánosságra hozta a válogatott bő keretének névsorát. Azt korábban elmondták az edzők, hogy Vilniusban elsősorban a fiataloknak, tehát a csapatba igyekvőknek adnak lehetőséget. Mindenképpen meglepetés Gergely Csaba, Kiss Tamás és Maklári Erik beválogatása.…..
Cause 2010.02.02 15:55:45
Peterdi Imre az utóbbi időben keveset játszott a Fehérvárban az EBEL-ben, nem meglepő, hogy váltott. Nagyon úgy tűnik, Berta Ákos augusztus óta húzodó átigazolási ügyének végére is pont került. Ennaffati Omar és három erősnek tűnő idegenlégiós után tehát két…..
A pénteki mérkőzések visszavágóival folytatódik este az OB I. középszakasza. Este fél hétkor az Újpest a Miskolci Jegesmedvéket fogadja, a Dab.Docler pedig a Ferencvárost. Sok hiányzója ellenére nem várt módon fölényes győzelmet aratott pénteken az Újpest Miskolcon. "A…..
Cause 2010.01.31 20:12:00
:/
Cause 2010.01.31 20:27:30
Teljes fordulóval, két mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Este hatkor kezd az Újpest Miskolcon, egy órával később a Dab.Docler Pesterzsébeten. Tovább után visszatekintünk a szerdai Újpest–Starsra, és előzetest olvashatnak az edzőktől. "Jól kezdtünk a…..
Megint az idegenben játszó csapat nyert a IV. kerületi rangadón, ebben a szezonban még soha nem született másmilyen eredmény. A Stars két új légiósa második meccsén gólt szerzett, Matus Petricko a negyedik, Niko Kluuskeri az örödik találatot vállalta. Továbbra is megkapták a…..
Cause 2010.01.27 20:59:10
Cause 2010.01.27 21:33:01
@Dugó: a potyákat úgy érted h még mindig nincs kapusunk vagy kivételesen nem a kapus volt benne könyékig? :(
Baróti Zsolt arról beszélt előzetesünkben, hogy fiai nagyon szeretnének visszavágni a Mol Liga döntőjében elszenvedett vereségért. Tartotta is szavát a lila-fehér csapat, és a szezon hagyományainak megfelelően idegenben legyőzte a Vasas Budapest Starst. Sokáig nem esett gól a…..
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
A dunaújvárosiak nyerték a Mol Liga bronzmeccsét, nem mindennapian drámai fordulatok közepette. A két csalódott csapat találkozóján az alapszakaszgyőztes hazaiak szereztek vezetést, ám utána három gólt lőttek egymás után a csíkiak. A harmadik harmadot 2-0-ra nyerte a Dab.Docler,…..
Háromszor vezetett az erdélyi csapat, a végén mégis a budapesti lila-fehérek jutottak be elsőként a Mol Liga vasárnapi döntőjébe. Az elején egy gyors Hozó–Sikorcin, majd egy még gyorsabb Hozó–Kiricsenko gólpárbaj után harmadjára már több mint három percig…..
A magyar kupát is beszámítva 26 mérkőzésen keresztül nem talált a rendes játékidőben legyőzőre a Dab.Docler, A Mol Liga elődöntőjében azonban ismét a rendes játékidőben szenvedett vereséget, ezzel meglepetésre a Vasas Budapest Stars lesz a fináléban az Újpest ellenfele. Nem…..
Cause 2010.01.23 22:21:24
@Rock me Amadeus:

Mekkora! :D:D:D
Az alapszakasz győztese és negyedik helyezettje vívja a második Mol Liga-elődöntőt. A Dunaújvárosban 18 órakor kezdődő Dab.Docler–Vasas Bp. Stars mérkőzést a Halassy, Abonyi, Soós D. trió vezeti. A final fourban a csapatok legjobbjai a többiekétől eltérő színű,…..
Cause 2010.01.23 21:44:38
@Cause: bocs... tehát final four
Cause 2010.01.23 21:56:27
@fekete8: azért félre értés ne essék.. Hajrá Lilák!

bár gondolom ez sem vigasztal
Elkészült a Mol Liga dunaújvárosi négyes döntőjének plakátja, jól sikerült, megmutatjuk hajtás alatt, rajta van a program is órára lebontva. Egyúttal jelezzük, a finálét a hét legfontosabb programjának tekintjük, és kiemelten foglalkozunk vele. Jó cikkeink lesznek. ..
Cause 2010.01.19 14:04:21
@Lazlee:

ugyan ezt akartam írni... Donbass-nak sem sok köze van Dunaújvárosban már semmihez