Regisztráció Blogot indítok
Adatok
passs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
S-blog Postás, rendőr, vasutas 2012.05.21 19:48:00
Hülye, hülyébb, leghülyébb - így hangzott a címben is idézett régi vicc, de az igazság az, hogy az utóbbi időben a magyar rendőrök is szedtek magukra valamennyi nyelvtudást, ha többet nem is, de már ritkábban van rémület a szemükben, ha valaki külföldi nyelven szólal meg, azt…..
passs 2012.05.22 13:40:47
@HK417: a welcome után a rendőr tiszta oroszsággal mondta a fiúknak(körülbelüli fordítás): "Na akkor menjünk töltsük ki a papírokat" nekem ez volt a csúcspont :) :)
   Jaj, úgy élvezem én a pancsot...!  Énekelhette ezt a két orosz szupermodell Miamiban, miközben bomba alakjukat mutogatták az éppen ott strandolóknak. Mostanság Irina Shayk és kimondhatatlan nevű barátnője, Anne Vyalitsyna a legkeresettebb…..
„A tekintete egyszerre lágy és határozott, mint egy görög hetérának. Továbbmegy. A vegyi árunál majdnem nyomát vesztem, de a pénztárnál újra felfedezem” – gyerekek, ma irodalmi magasságokba emelkedünk egy fiatalemberrel, aki majdnem megszólított az utcán egy…..
passs 2011.07.14 14:15:06
@gernika: Ne haragudj... Ott a Mammutban... Nem akartalak megijeszteni :D
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Vagyis D-nap, Schwarzenegger klasszikusának pofátlan, engedélyezetlen, jelenetről jelenetre lekoppintott re-make-je. Az alábbi videót valami jólélek vágta össze trailer-formára, a két film összevetése céljából. Mindenki döntse el, mennyit vettek át gázelzárós egykori…..
passs 2009.01.18 00:47:57
@Wostry Ferenc:
Вот это да. Ну и скорость.
Ez igen. Ez aztán a sebesség.

:)
passs 2009.01.27 20:34:19
@Wostry Ferenc: Спасибо ! :-)