Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wannabebiker

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ez nem egy motoros blog lenne, akkor azt mondanám, hogy NDK-s kotonnal. De itt nem az ágyban történt "balesetekről" lesz szó, hanem a motoros esésekről. A mai napig nem értem, hogy éltem túl a kezdő éveimet, pedig a Rigás korszakban még sisak sem kellett, akkor tényleg zéró védelem volt rajtunk.…..
wannabebiker 2020.02.13 03:20:54
Tegyük fel, hogy a hatalmas kínálatból hosszú és kitartó munkával sikerült jobbra húzni néhány olyat, akikre tényleg érdemes időt és energiát áldozni. A match-ek örömmel töltenek el, némi önbizalomra is szert teszünk és az első beszélgetések alapján a reménynek alapja is van. Várjuk hát a…..
- prokee - Madonna a postán 2017.09.07 11:44:06
Madonna vagyok, és megint a csomagom miatt telefonálok - mondta Madonna. Én meg már megmondtam magának, hogy ne velünk szórakozzon - válaszolta a csomagküldő szolgálat. Madonna on Twitter When you've been arguing with fed-ex all week that you really are Madonna and they still won't…..
wannabebiker 2019.05.29 08:51:24
Igazából azért veszem a fáradtságot hogy a frusztrációmat posztba öntsem, mert elkövettem azt a hibát hogy pénzt is adtam a DVD-ért. Erre akkor szoktam vetemedni a mai netflixes időkben, ha egy olyan filmről van szó amit szívesen megnéztem volna moziban is, de nem volt rá időm, sem türelmem utána…..
wannabebiker 2018.12.01 20:21:47
A rossz idő és a költségmegtakarítás ellenére két hónap alatt forgatták le a rekorder vígjátékot. Jöjjön néhány kulisszatitok a filmmel kapcsolatban...
  Érdekes, a kocsiban mindig az élet nagy dolgain elmélkedem. Idézőjel bezárva. Jelen esetben a társkeresőkön csőstül megjelenő ,,bonyolult kapcsolatban élő" nagyon nős férfiakon. És azon a fogas kérdésen, vajon kell-e jelezni egy közeli ismerősnek, ha a férje szembe jön egy ilyen oldalon. ..
wannabebiker 2018.09.05 12:30:19
Apám úgy gondolja, hogy nem sokra emlélszem mi történt gyerekkoromban. Viszont az emlékek nem úgy működnek, ahogy azt sokan gondolják. Van ami egy életre beleég az ember agyába... Apám nem bevallottan alkoholista volt a 80-as években, mikor gyerek voltam. Ezt nővérem is tanúsítja, hiszen elég sok…..
Egyre több ember választja, hogy otthonról dolgozik, akár részmunkaidőben, akár teljes munkaidőben. Amerikában már a munkavállalók több mint ötöde távmunkában dolgozik. Bár a gondolat vonzó lehet, hogy laza otthoni ruhában, akár a konyhaasztalnál ülve is elláthatja a feladatait, de ez a helyzet…..
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Az okos ember mások kárán tanul, szokták mondani, ami tényleg nem hülyeség, de az a helyzet, hogy ha csak elmondás alapján ismerném a CB-m felkavaró történetét, egy szót se hinnék el belőle.…..
wannabebiker 2018.06.19 15:57:53
Ember! a motorozást emiatt ne add fel, a veterán(avagy régi szar) motorozás erről szól. Az egyedüli, amit nem nagyon értek, hogy minek hordod szervizbe, miért nem csinálod magad, de nyilván ennek is megvan az oka. A Simsonokhoz ne hasonlítsd az eladási árat, a 2-300e Ft-os árak nem a magyaroknak szólnak, hanem a keletnémeteknek, akik valami hülye nosztalgia miatt a jó állapotban megmaradt (én nem a felújított!) Simókat veszik mint a cukrot. Ezt a Hondát itt kevesen ismerik, leginkább senki, szóval, ha el akarod adni, akkor készülj fel egy hosszabb értékesítési procedúrára. El lehet adni, csak gondolkodj olyan fejjel, mint aki motort akar venni: pl ha 125-öst akarnék venni, akkor értelemszerűen először az MZ-k jönnek a kínálat alján, a normálisabbja, olyan 150 -körül. MIvel ez egy Honda, feltételezhetően jobb minőségű, mint az MZ, azok ugyanis szarok, mint a hígfos, állapottól függetlenül, viszont a tied is régi, de mondjuk szép. Szóval picivel a jobb állapotú 125-ös MZ-k felé árazva szerintem el lehet adni, ha mindenképpen ki akarsz szállni belőle.

Ha jót akarsz magadnak és nem akarsz otthon tovább bütykölni, meg szívni, akkor vegyél egy fiatalabb, jó állapotú 125-öst, Yamaha YBR, vagy Honda CBF, ezt meg add el, amennyiért viszik, olyan 150-től többért én nem nagyon hirdetném.
Én jópár motort felújítottam már, a belefeccölt energiát és pénzt soha nem láttam még viszont.
Napok óta elárasztja a médiából hömpölygő sértettség a hétköznapokat. A sértett férj és edző, Shane Tusup a házasság szentsége nevében nem csinál mást, mint arról posztol, hogy a felesége hol rontotta el, kivel csalta meg újra és újra. Persze szeretne feltűnni a történet egyetlen tiszta…..
A használtautóvásárlás igen nagy figyelmet igénylő, összetett folyamat. A tökéletes vásárlónak ismernie kellene az autótípusokat, hogy tudja mely modell az, ami az igényeit kielégítheti. Ugyanígy ismernie kellene az értékvesztés dinamikáját, hogy meg tudja ítélni, hogy pénzügyi szempontból egy autó…..
asikerutjain 11 2018.02.04 13:53:42
Forró júniusi délután volt amikor randevúra mentem. Otthon kisminkeltem magam,és felvettem a legjobb ruhám,hogy aztán cicifix nélkül induljak útnak,miközben a szél simogatta a combom,és emelgette a ruhám alját,mire az útépítők oda füttyentettek, amit elszálló mosollyal nyugtáztam. Ernő már várt rám…..
wannabebiker 2018.02.06 03:19:47
A házépítés kicsit olyan, mint a foci: mindenki ért hozzá. Legalábbis egészen addig azt képzeli, amíg meg nem próbálja. Egyszer...
wannabebiker 2018.01.27 06:56:55
@B3NZiN: úgy látom érted a lényeget
apaduhosagya boldogság 2017.10.03 21:59:49
Ma, talán a bőséges információ áramlásnak köszönhetően egy elég gyakran hallható szó az, hogy boldogság. Gondolhatnék a Coca-Cola csili-vili reklámjaira, a nyálas mosolygós családokat mutató autó reklámokra vagy csak a médiából úgy általánosan áramló legyünk boldogok életérzésre. Közben nézem…..
asikerutjain 1. 2018.01.15 14:26:54
A táncparkett csillogott, az üvegek meg villogtak,és én ott álltam a pultnál a magenta színű minirucimban a platform cipőmben és hajam eperszőke hullámokban ömlött a vállamra,a kezemet a legszexibben tartottam és a sminkem is tökéletes volt, ahogy én is. Igazi szexi 29 éves. Érett,komoly mégis meg…..
wannabebiker 2018.01.18 10:40:40
kerti trambulin A bizonyosság 2017.03.14 11:59:42
Először a felső temetőhöz ment. No hiszen, két temető egy ilyen kicsi falunak, gondolta, amikor a boltosnő visszakérdezett melyik temető. - Merthogy két faluból lett egy falu, aztán maradt a két temető, a felső ott a patakon túl, az alsót meg látta, amikor bejött a faluba, már ha a Balaton felől…..
wannabebiker 2018.01.17 14:01:49
A minap az egyik posztomnál, ami egy exemről szól, valaki megkérdezte, hogy mit tanultam ebből az egészből, s mi az amit másként csinálnék? Megfogott ez a kérdés, mert habár minden kapcsolatból tanulunk valamit, szerzünk sebeket és jó tapasztalatokat, ezeket a dolgokat mégsem mindig tudatosítjuk…..
OnlineÜvegcipő Önarcképszilánk 2017.11.09 22:33:02
Mennyivel kevesebb kátyúba lépnénk bele ha már a kezdetek kezdetén jobban ismernénk önmagunk, s tisztában lennénk a képességeinkkel s a korlátainkkal, s vajon hol tartanánk most a sok elkövetett hiba nélkül? Talán csak sétálnánk egy úton, ahol minden kátyút kényszeresen kikerülünk, s sohasem…..
Na igen harmincegy éves vagyok és gyakorlott az online társkeresésben, ha egy próbálkozás zátonyra fut, hosszabb vagy rövidebb időt követően újra belevetem magam a sűrűjébe. Ismerkedem, mert alapvetően sohasem adtam fel a reményt, hogy megtalálom a foltomat, vagy éppen a zsákomat.  Nyomatékosítva a…..
wannabebiker 2018.01.02 15:31:10
@wannabebiker: _inkább_
wannabebiker 2018.01.02 20:01:13
@Anticinderella: igen, valami ilyesmire gondoltam. Ez egyértelműen az online világ azonnalisága miatt van. Manapság megszokott, hogy csak elővesszük az okostelefont és rendelünk valamit a netboltból és 1-2 nap alatt megjön. Azt gondolom ez a mai társkeresésre is igaz, megnyitom a társkereső appot és választok egy megfelelőnek látszót. Más út lassan nem is nagyon létezik, csakhogy a párkapcsolat valahogy nem ilyen azonnali módon működik, a kötődés kialakulásához idő kell, több mint egy - két randi. Megélni a nőiességet, a férfiasságot online nem nagyon lehet, hódítani, vonzónak lenni, ezeket megélni szerintem csak hagyományosan offline lehet. A boltos fiú esete nekem azt mondja, hogy te is az online világtól várod a választ mást el sem tudsz képzelni. Ez is amolyan túlzás amúgy, nem szetetnék látatlanban ítélkezni.
Hát végül is így is lehet élni, erősen koncentrálni, aztán elkapni naponta azt a kis gapet, amikor épp bejön az a 100 csatorna, amiért fizet az ember, az persze kár, hogy pont ekkorra kell időzíteni a telefonálásokat is a barátnőkkel meg az unokákkal, de szervezés kérdése az egész, és mindenhez…..
A 16. lenne Mr. Jackpot, de valahogy mindig mások ütik meg, nem te:      Good vibes only - a carpe diem-srác, szinte biztosan külföldi (sorryka, de nekem be szokott csúszni egy-két fckn bad vibe); rokona az emotionally balanced nőt keresőnek (érik majd még meglepetések ezt a fiút)      A…..