Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...Ahoj...

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Balázs véletlenül roamingolni kezdett valahol az EU-ban, rémülten vette észre az sms-t, hogy 50MB-ért kedvezményesen 3200 forintot kellene fizetnie. Múltkor azonban már felsejlett, mennyit is kell fizetni kedvezmény nélkül, de a tényleges összeg minden képzeletet felülmúl:…..
Most egy kis segítséget kérnétek tőletek, szeretném ha kitöltenétek egy rövid, mindössze 7 kérdéses kérdőívet az olvasói levelekről. Teszem ezt azért, mert nem értem, miért van az, hogy 10000 oldalmegtekintés után érkezik 1 levél :( Szóval, mivel a leveleitek nagyon fontosak…..
Hosszú leírás helyett videós bemutató következik, "hogyan kell sávot váltani" témában. Zsolt nem fűzött hozzá sokat, jól látszik a lényeg. A figyelmetlenség kategóriáját jócskán kimeríti a furgonos, tényleg jó reflexei lehettek a Skodásnak. Az már más…..
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
...Ahoj... 2011.05.13 15:44:44
@MoxNox: Ott az úttest. Próbálj már meg egyszer egy nem dugós napon az úttesten tekerni a gyerkőcöddel aztán nézd meg hányan tolnak le vagy dudálnak le. Ez hülyeség, és az úttesten nem is bringázhatsz minden időben mert tábla tiltja.

A sok turista nem lenne gond, azok általában az északi járdát használják, én 2 éven keresztül azon jártam nap mint nap de sosem volt probléma velük látták hogy jövök odébb álltak. Sőt néha még ilyen kerékpáros Riskakocsi is megy, ami alig bírja bevenni a kanyart a pilléreknél de az is járdán közlekedik :) Szerintem a déli járdát a rakparthoz hasonlóan meg lehetne oldani kerékpáros/gyalogos közlekedésre alkalmassá téve, csak akarat kéne meg a kerékpárosoktól némi szabály betartás hogy 10-el menjenek és ne 40-el.
Bizonyára mindenki emlékszik a novemberi tragikus balesetre, amikor hárman haltak meg, miután a sofőr elnézte a táblát és forgalommal szemben hajtott fel a Lágymányosi hídra. A balesetet követően egyre több helyen tűnnek fel a nagy sárga alapon fekete tenyérben behajtani tilos…..
...Ahoj... 2011.05.02 08:20:56
@bonnie: Hát a Margitsziget végén van pár megállni tilos tábla (ami az út baloldalán is szerelep az Árpád hídi felhajtó mellett) ezek szerint akkor azt nem kell figyelembe venni? :)
Tamás küldte az alábbi levelet, melyben leírja, hogy egy cigánnyal utazott a vonaton. Tamás elkövette azt a hibát is, hogy még az állomáson adott a "svéd állampolgárnak" egy cigarettát, így szinte ajánlotta magát a lehúzható áldozat szerepére. A levélből kiderül,…..
László nem igazán érti, miért nem kapcsolják át 5 Mbites csomagra, ha már egyszer az előfizetett 15-ös nem működik. A T-Home ügyfélszolgálata ehelyett 4 hónapja azt játssza, hogy felveszik a panaszt, majd másnap közlik, hogy elhárul a hiba, pedig nem is:Engem már hónapok óta…..
Pál a levelében nem érti, hogyan vannak megszámozva a ferencvárosi és a kőbányai állomás vágányai. A beküldést elolvasva én sem értem. Esetleg közületek valaki?Kedves Vittore!Elsősorban kiemelném, hogy nem panaszt vagy hasonlót írok, pusztán már másodsorban találkozom…..
Terézvárost eddig is szívükbe zárhatták az autósok, hiszen azon kevés helyek egyike, ahol nem 6-ig, hanem 8-ig kell parkolásért fizetni. (Ilyen létezhet egy fővárosban?) Arrafelé hatványozottabban több lehet a bírság, mégis mindig van újabb meglepetés: a Jókai utca elején…..
Sokan vágunk neki hétvégén a városnak úgy, hogy tudjuk, nem kell ilyenkor fizetni a parkolásért, kivéve néhány turisztikailag kiemelt övezetet. Így gondolta ezt Zoltán is, de tapasztalata alapján mégsincs ez így. Utána is járt az önkormányzatnál, bár elég "érdekes"…..
...Ahoj... 2011.04.20 12:30:02
@borso: Honnan tudják? Ez tényleg ilyen veszélyes hely? Hogy lehet az hogy csak kiraknak oda önkényesen egy táblát? Holnap én is kirakhatok a körútra hogy hétvégén is fizetős ha megállsz?
...Ahoj... 2011.04.21 10:40:29
@Reggie: Jogtalan, a fővárosi önk. térképén ez nem parkolási övezet.
Mutti és barátnője szerint amikor a Barát Taxinál fél orája nem sikerül egy előre kifizetett reptéri transzfert megoldani, ordibálással és bunkóskodással ütik el az időt az operátorok. A történet vélhetően az előrefizetésen bukott el, többet ilyet ne csináljanak:A mai napon…..
Melinda nagymamája beshoppingolt két légtisztitót 350 ezer forintért a Zeptertől, aztán amikor meggondolta magát és felmondta a szerződést, már nem akarják visszavenni, mondván nem vitte be őket a központba. Persze neki azt mondták, hogy kijönnek érte.A segítségüket kérem,…..
A Salgótarjáni utca (amit mindenki útnak hív, pedig az összes térképemen utcának van írva) belső szakasza egy temető és egy halott pályaudvar közé van beékelődve. Elvileg csak a 37-es és 37A villamos jár erre, gyakorlatilag viszont számtalan kocsiszíni menet és…..
...Ahoj... 2011.04.07 14:11:25
Nézzük időrendi sorrendben az eseményeket, úgy az igazi :) 03.19. szombat A Hírszerző galád módon nyilvánosságra hozta Pali bácsi "álamfői" üdvözletét. A hétvégén ezen röhögött (vagy sírt) az ország. Mi is. 03.21. hétfő A TV2 az…..
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
Zoltántól kaptunk egy levelet, amit ő már 6 héttel ezelőtt elküldött a X. kerületi Önkormányzatnak és azóta sem kapott rá választ. Ezért most elküldte nekünk is és két internetes újságnak is, bízván abban, hogy esetleg történik valami a nyilvánosság bevonásával. Bár a…..
Teljes a képzavar az osztrákoskodó magyar Kaiser szalámigyárban. A tavaly előtti sikeren felbuzdulva március 15-re idén is felkokárdázták húsipari termékcsaládjukat. Sajnálatos, hogy logójukon Ferenc József király somolyog, aki éppenséggel leverte a szabadságharcot. Csoda, hogy…..
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
Meglepett a levél amit Gyula küldött nekünk. Még nem hallottam soha olyanról, hogy valakit feltereltek autópályára, majd be akarták rajta hajtani a büntetést, s még megtetézték egy fenyegetőzéssel is. Pedig Ő most hasonló cipőben jár. Segítségeteket kéri, hátha Ti tudtok egy…..
Gyorskocsi utca - mi jut eszébe az embernek elsőre? Jó esetben a Pajtás, ami - köszönhetően minden budai alapfilmjének, a Moszkva térnek - országszerte ismertté és végleg halhatatlanná vált. A múltkori dióhéjas látogatáskor is már csak hitetlenkedtem, hogy mennyire jó…..
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
8ker Blaha tervei 2011.03.05 10:36:00
 Nicsak, mit fújt be a szél a postaládámba a tegnapi padtalan Blaha képe után! A tér átépítésének teljes tervét. Mazsolázzatok belőle szépen, van mit. Érdemes nagyítani néha, hogy a szöveg is olvasható legyen teljesen. Itt van például a padtalanság. Ezután sem lesz,…..