Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JeffreyD

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, a pusztulásnak és az omlásnak is megvan a maga romantikája és szépsége. Íme 33 hely, ami röpke előzetese annak, hogyan is fog kinézni majd a Föld, ha egy napon az emberiség megszűnik létezni, és a természet birtokba veszi az épületeinket, szobrainkat, otthonainkat. A…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
JeffreyD 2013.11.03 22:25:23
jó átlagot hoznak a versenyzők, ami szerintem jobb a tavalyi átlagnál, csak azóta megszépültek az emlékek. Az embereket úgyis az fogja leültetni a tv elé, h. van akiért szurkolnak, nem az, h. megszületett a legújabb szupersztár.

@áasdklfjáasn:
te egy hatalmas megmondó ember vagy, aki persze jobban ért a zenéhez, énekhez, nyelvtanhoz , mint mindenki más. Viszont rohadtul offtopic vagy és nem melesleg rohadt unalmas is, térj a témára és nem kell mindenre válaszolj.
A Tudosók - Apa kocsi hajt című blődlidal engem az egyetemi időkre emlékeztet és most újra előkerült, magától. Nem tudom honnan, de a postafiókomban találta magát, majd idekerült a blogra, vázlatként. Oda pedig véletlenül nem kerülhetett.Anno, először az egyetem…..
Az utóbbi időben leginkább Catrina Powell esetéről írtam Scott Kimball-lal kapcsolatban, azonban egy másik, hasonló körülmények között meggyilkolt áldozat ügyében is nyomoztak Kimball után. A gyilkosság 1987-ben történt a coloradói Fort Collinsban, az áldozat neve pedig Peggy…..
Végre itt a nyár! Ennek elsődleges jele a napsütésen, gyöngyöző homlokon és foltosra izzadt ingeken kívül, hogy a női lakosság nagy része megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, előkerült a spagettipánt és a mini ruha. Kivillannak a combok, dekoltázsok, egy-egy merészebb ruha…..
JeffreyD 2010.06.10 12:45:34
JeffreyD 2010.06.11 10:36:51
@BaT2: A mondatból kiindulva szerintem inkább grandmothert jelent itt a G...
USSK Az igazi Clarice Starling 2010.05.24 09:23:00
Arról már volt szó korábban, hogy kik azok a valódi sorozatgyilkosok, akiket felfedezhetünk A bárányok hallgatnakban, arról azonban még nem, kiről mintázhatták a Hannibal Lectert faggató ügynöknőt. A 60 éves Pat Kirby, az első nő, aki sorozatgyilkosokkal beszélgetett az FBI-nál…..
JeffreyD 2010.06.10 14:17:21
USSK A San Quentin halálsora 2010.05.23 09:23:00
A kaliforniai San Quentin Állami Fegyház nevével már biztosan többen is találkoztak, ha máshol nem, hát filmekben, regényekben. A 160 éves múltra visszatekintő intézményben, amelyet közvetetten az aranyláz hatására építtettek magukkal a rabokkal annak idején, ma az USA…..
B-oldal TOP5 spoiler EVÖR 2010.03.20 07:20:00
Vigyázat! SPOILER ALERT! Nincs annál idegesítőbb, mikor egy furfangos filmnél valaki benyögi, mi a sztori vége, ki a gyilkos, ki hal meg, ki a buzi, ki a beépített ember, avagy melyik karakter a szellem / halott / robot. Az Internet térhódításával, a fórumozással és a…..
JeffreyD 2010.03.20 14:58:05
Évekkel ezelőtt egy KRESZ tanfolyamon tette fel az oktató a következő kérdést: "Ki a legveszélyesebb társunk a közlekedésben?" A csoport ügyeletes mókamestere egyből rávágta, hogy "a nő", pedig a helyes válasz az volt, hogy "a GYALOGOOOOS". Sok…..
JeffreyD 2010.03.12 10:42:55
@Jimbo75: tudsz linket erről?
Átnéztem az EGÉSZ internetet, nem találok ilyen hírt.
Ecetes László naplójából:2004 tavasz: Végre akció az autókereskedőnél! Lecseréltük a 20 éves csotrogányt egy újra. Alig gurultunk ki a szalonból, az asszony már próbálgatta az elektromos ablakemelőt, a gyerek a CD-s rádióval játszott, én meg tekergettem…..
JeffreyD 2010.02.23 12:15:52
@Raka1885: lakott területen belül mér lenne szabályos. Amúgy még köd se volt pénteken.
Néhány éve olvastam Malota Lászlótól "A gyalázatosak szentélye" című, önéletrajzi ihletésű könyvét, ami a kispapok és az egyházi méltóságok titkos életére és képmutató erkölcsösségére húzza rá a vizes lepedőt. Többen rögtön…..
JeffreyD 2010.02.18 17:14:58
@T mint T: @"the dragon": Az anyagi javak csak egy része, de dragonnak is igaza van a hatalom is fontos dolog volt a cölibátus bevezetésében:
"A szerzetesség befolyásának hatására gyakorlattá vált az Eucharisztia (úrvacsora) vétele előtti éjszakán a nemi élettől való tartózkodás. Mivel a nyugati egyház szorgalmazta az Eucharisztia naponkénti megünneplését, ez a nős papok számára kemény következménnyel járt: szinte folyamatosan önmegtartóztatásban kellett élniük. A IV. század végén a nős papok számára törvénybe foglalták, hogy a szentmise bemutatása előtti éjszakán önmegtartóztatóan éljen, ugyanakkor megkívánták, hogy a házastársával szeretetteljes együttélésben éljen. A gyakorlatban az önmegtartóztatási törvényt nem lehetett keresztülvinni, ezért fordult az egyházi felsőbbség, mint utolsó eszközhöz, a házasság tilalmához. A cölibátus ideológiai alapját a "rituális tisztaság" képezte. A bevezetéséhez hozzájárult még, hogy a házasságnak nem nevezhető kapcsolat mellett az egyházi visszaélések (simónia, anyagi javak hajszolása, lelkipásztori munka elhanyagolása) is terhelték a papságot."
USSK Kreatív blogger díj 2010.02.14 10:45:00
 Sokan kaptak már ilyet, ahogy láttam és inkább mókának tűnik számomra a dolog, viszont ha móka, akkor már miért ne.A jelölést Styxxtől kaptam, a http://final24.blog.hu/ szerzőjétől, őt eddig nem ismertem, de köszönöm neki innen is.Jelölnöm kellene elvileg hét…..
Néhány éve különös divatja van zakkant emberek iskolai cowboyoskodásának. Pandora szelencéjét 1999. április 20-án nyitották ki Coloradóban, ahol két elmeháborodott  diák iskolai doomozása 12 társuk életébe került. Sajnos az esemény "hagyományteremtőnek"…..
JeffreyD 2010.02.16 11:40:22
@sejhajrutyutyu: szerintem kevered vkivel, a kép alapján normális kinézetű csávó, és sűrű haja van, nem "hajszigetecskék a kopasz fején".
És hál'istennek le lehet ültetni olyat is, aki csak készül a gyilkosságra...
index.hu/bulvar/2010/02/15/sabel/
Egy átlagos napon a legtöbb postaláda tartalma nagyjából így fest:közeli hipermarket / elektronikai áruház reklámújságaadott kerület / helység önkormányzatának hírlevelelegkülönfélébb szórólapok: redőnyös, reluxás; bútorszállító; ételfutár; ezermester a házból, aki…..
Ténykérdés, hogy az ebek mindig oda szarnak, ahová nem kellene. Ezért azonban nem dorgálhatjuk meg őket, hiszen nem ismerik az utóbbi pár évszázadban kialakult szarási etikettet, hanem ősösztöneiktől vezérelve akkor és ott tolják ki a kulát, ahol éppen az inger éri őket, mint…..
JeffreyD 2010.02.10 17:40:19
@Rejtélyes: Ez az Winston! Az ilyennek 101-es szoba, aztán mehet a mutató az egekig!
Hétvégén volt egy Arsenal-Manchester United rangadó az angol élvonalban. Ennek felvezetésére mégse figyeltek annyira, mert John Terry pikánsabb hírnek számított azzal, hogy lekúrta válogatott csapattársának, Wayne Bridge-nek a nőjét. Elég aljas húzás ez azután, hogy egyébként…..
JeffreyD 2010.02.05 14:30:28
@ged: csak őt nem ismeri senki, Terry nagyobb hír.
JeffreyD 2010.02.05 15:06:01
@Orcsány_Virenc: nyugi, nyelvújítás! :) Nekem tetszik, szerintem kifejezőbb hasonló esetekre.
Foglalkoztunk múlt héten a dohányzással, és azon belül is azokkal, akik bunkó módon, nem kultúraként és nem is kulturáltan kapcsolódnak hozzá, hanem csupán rossz szokásként. Ha nem is dohányzásellenes a korábbi poszt, a zavaró dohányzást ellenzi. Ki ne ellenezné? Ugyanakkor,…..
JeffreyD 2010.02.02 17:31:42
@gitáros: ajánlom ezt a kommentet:
cigi.blog.hu/2010/02/01/veg_12/fullcommentlist/1#c8551035
médiatv. reklámfogalma: "Reklám: ellenérték vagy ellenszolgáltatás fejében közzétett műsorszám, amely megnevezett vagy ábrázolt áru (beleértve az ingatlant is), szolgáltatás, jog és kötelezettség értékesítését vagy más módon történő igénybevételét, illetve a reklámozó vállalkozás vagy a műsorszolgáltató által kívánt más hatás elérését segíti elő...." A médiatv szerint kell ellenszolgáltatás, a reklámtörvény szerint nem. Mivel a tv-ek közt is van eltérés, ezért teljesen jogos, h. vita van a témáról, nem lehet egy mondattal eldönteni, mert te azt mondod, h. reklám és kész!
 A kanadai származású, ám gyilkosságait az USA területén (Washington, Wyoming, Oregon, Nebraska, Kalifornia, Florida államban) elkövető Keith Hunter Jesperson megkapta negyedik életfogytiglanját, miután rábizonyították egy kilencedik nő halálát is. Jesperson kamionsofőrként…..
JeffreyD 2010.02.02 16:52:19
Persze, tudom, h. ezek nem minden sorozatgyilkosnál jelentkező jegyek, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy nem szeretem mikor túlzásba viszik ezeknek a jegyeknek a jelentőségét a gyilkos jellemzésénél (pl. mert más tipikus nem figyelhető meg, nem erőszakolták meg kiskorában, nem volt alkoholista apja, nem verték stb.)

Egyébként 2005körül találtam a sorozatgyilkos.hu oldalra, akkor olvastam először a témáról, nagyon elkezdett érdekelni és elkezdtem wikipediát és külföldi oldalakat olvasgatni (
www.trutv.com/library/crime/serial_killers/index.html
www.serialkillerdatabase.net/)
Letöltöttem sok filmet és dokumetum filmet főleg A&E biography) a témában. És pár könyvem is van (John Douglas Profilozós könyve és bár nem valós történet: Malota László - A vér íze : a budapesti sorozatgyilkos vallomása. Ez utóbbi nagyon tetszett bár (persze!) érezhető h. az író maga nem gyilkos, de látszik h. olvasott a témában, néha mondjuk inkább érzéketlen tömeggyilkos mint skizofrén pszichpata). Szóval ez nálam csak egy hobbi, de örülök, h. rátaláltam egy aktualitásokkal is foglalkozó oldalra.
Az ember azt gondolná, hogy milyen jó tanárnak lenni. Egész nyáron pihenés, tőlük függ ki bukik meg (azaz korlátlan hatalom a kis taknyosok felett), és év végén még virággal is megköszönik a munkájukat. Jobb esetben még valami csetresz is jut a polcra azon szülőktől, akik…..
JeffreyD 2010.02.01 17:37:30
@extanár: ez most tényleg cigány volt...
 A férfi már eddig is a fél életét börtönben töltötte főleg nemi erőszak miatt. Mivel akkoriban, amikor a gyilkosságokat elkövette (a hetvenes évek végétől a nyolcvanas évek elejéig, vagyis utolsó bebörtönzéséig), még nem volt olyan bevett a DNS használata a…..
JeffreyD 2010.02.01 15:09:53
@ussk: egy másik ilyen pedig szegény Jeffrey, akit Christopher Scarver egy skizofrén gyilkos tett el láb alól a börtönben.

OFF
@Botfülű Suzan Boyle hasonmás: Depardieu és a gyilkosság témájáról egyből ez a film ugrott be:
www.imdb.com/title/tt0110917/
nem túl ismert, nálunk talán nem is vetítették, én 97ben láttam franciául, de nagyon tetszett.
Közben utánna néztem mielött elküldtem a kommentet, h. van magyarul és másnak is teszett:
port.hu/puszta_formalitas_una_pura_formalitr/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2061&i_city_id=&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2
USSK Újabb testet találtak 2010.01.15 11:37:00
 A nyugat-virginiai Clarksburgben találták a maradványokat és úgy sejtik, az a James Childers lehet a tettes, aki tavaly öngyilkos lett, miután a rendőrségnek küldött hangfelvételeken és levelekben bevallotta öt ember meggyilkolását. A rendőrség ezek közül csak két nő…..
Mit érdemel az a cég, aki önjelölt művészként csodálatos jégvirágokat varázsol a kocsim szélvédőjére az általa előállított/forgalmazott, -19 fok dermedésponttal reklámozott szélvédőmosóval, -4 FOKBAN???? Örök kérdésként feszeng bennem az a TÉNY, hogy mióta gépjármű…..
JeffreyD 2010.01.28 16:42:40
@Kovald: Fúú, ez rohadt hivatalosan hangzik, ezért megérte regisztrálni.
Azért arra kíváncsi lennék, mik azok a komoly következmények, amire számithat? Bepereled Dirk-öt? Azért szólj, ha megtaláltad a címét a telefonkönyvben! (Tipp: W-nél keresd, asszem Wahlberg)
Tipikus sarki, bolti, postai viselkedés, hogy odamegy egy öreg nő egy ugyanolyan kisgyerekhez, mint mindegyik másik, csak a babakocsiról ismeri fel, hogy egyáltalán kisgyerek, és teljesen érthetetlen gügyögésbe kezd, ahogy én soha nem fogok beszélni a gyerekemmel, mert félhülye lesz…..
Az ázsiaiak rákaptak a jó borokra. Nagyon rákaptak. Erre múlt vasárnap döbbent rá végérvényesen a Sotheby’s, amikor - bátor lépésnek szánva - a hagyományos tavaszi és őszi mellett egy rendhagyó, csak borokat tartalmazó tételekből álló aukciót rendeztek Hong Kongban. Az…..