Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pet79

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
A kínai utam alatt úgy gondoltam, hogy Ádám két rovatából egyet varázsolva összekötöm a kellemest a hasznossal, és egy különleges helyen megreggelizve keverem bele az Apple-t mindenféle ügyeimbe. A helyszín Zhouzhuang, biztos tudnám, hogyan kell helyesen leírni magyarul, ha…..
addict Jobbik-Quaestor plakátbaki 2010.03.11 07:40:00
Igazán jó plakátkihelyezési bakira eddig csak külföldi példákat láttam, de valamelyik hazai kültéri cégnek (Tudja valaki melyik dolgozik kék óriásposzterekkel?) köszönhetően ezen a téren is közelebb kerültünk egy lépéssel az irigyelt nyugathoz. A párt és a Quaestor-csoport…..
Szinkronicitás vagy bosszú, ez a két magyarázat lehetséges. Volt ugye az előző Soproni-szpot, ami megszólalásig hasonlított egy régi Molson-reklámra, ami egy kanadai sörmárka (erről többet itt), most pedig ugye fut a Soproninak az új filmje (bővebben itt): amire, hát,…..
pet79 2010.02.16 20:20:10
...akkor olyan húzásokat csinálnak, mint a Kulula Air-nél a napokban. Rövid idő alatt a fél internetet bejárta a fapados légitársaság legújabb Boeing 737-ese, ami a tradicionálistól némileg eltérő festést kapott.   A gépet elnevezték Flying 101-nak (kábé = "Repülési…..
Nekem fater mindig ad pénzt új farmerra, meg mozira. Akkor minek nekem saját bankszámla? Leginkább azért, mert ő sem állhat melletted örökké, pénztárcanyitásra készen. Biztosan előfordult már, hogy megláttál valamit a kirakatban és szeretted volna megvenni, de nem volt nálad…..
Subba Hülye videó: Hókotró 2010.01.23 02:07:00
Amennyiben láttad már valahol az alábbi videót nézz ki az ablakon, és csinálj valami hasznosat - már biztosan EZERREL SZOMBAT VAN! Mindenki másnak: egy borzasztó precíz, és értelmetlen hólapátolás egy parkolóból.    ..
pet79 2010.01.23 13:10:48
 Több mint 10 ezer embert várnak a magyar sípályákra a hétvégén, a legtöbb helyen várhatóan megdől az idei látogatottsági rekord. - írja a www.sitv.hu legfrissebb közleménye. Öt hegység összesen hat magyar síterepén járnak a felvonók szombaton és vasárnap:…..
Az utóbbi hetekben jelentős előrelépéseket sikerült tennem sportfogadás ügyében. Ami talán a legfontosabb, hogy a hatékonyabb fogadás érdekében a sportfogadó-tőkémet két fogadó oldalra osztottam el. Ennek segítségével képes vagyok minden hétvégén a két iroda által…..
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..
A levélíró a sztori végén felteszi a kérdést, hogy mi mit tettünk volna, ha a kiválasztott 2 db süteményt nem adják el nekünk, mert már kinézték maguknak a pofánkba vigyorgó eladók, de egyelőre nem tudunk okosat válaszolni, mert nem látunk a pipától. Péksüteményes pult…..
Mielőtt teljesen átcsúszna bulvárba a hütte, gyorsan egy izé, lesiklós videóval próbálom még inkább kibillenteni egyensúlyából a blogot. Nem egy túlcizellált produkció, de remek szórakozást ígér. Küldöm mindenkinek, aki régről szereti. Aki nem, az is egész biztos rögtön…..
Nekem két dologgal is problémám van. Az egyik a munkahelyi légkör, ami szinte már tarthatatlan, borzasztó, stresszes. Van egy szurka-piszkálós kolléganő, és nem telik el úgy nap, hogy valaki alá alátegyen. Ez végül mindig kiderül, így vagy úgy, de tudomásunkra jut... Ami…..
A brit MCV szaklap rendszeresen felméri a helyi (meg kicsit az európai-amerikai) játékipari fizetéseket, most a 2009-es statisztikából szemezgetünk. Először is a válasz a címben feltett kérdésre: az angliai átlag évi 31370 font (9,7 millió forint), az európai és amerikai adatokat…..
Hát nem tudom. nekem töriórán olyanok jártak az eszemben, hogy "de jó lenne smackózni" meg hogy "bakker sose ittam még Martinit", de ez biztos azért volt, mert papok tanítottak. Sokkos bezzeg - figyelem, kedves oktatási reformerek! - szörnyű szóviccet fabrikált,…..
A múltkor arra figyelmeztetett régivágású, ám kiváló barátom, hogy vigyázzak a nettel, mert a tempója nem teszi lehetővé a pontosságot, megbízhatóságot, azonkívül nagyobb tévedéseket tesz lehetővé, mint a hagyományos papíralapú írás(mód). Érvelése az volt, hogy a weben…..
 Volt már ugyan udvaron álló házikó a szigorúan vett Belvárosban is, de az egyrészt nem volt eladó, másrészt nem volt ilyen mesebeli. (Igaz viszont, hogy olyan zöldbe volt burkolva, amit egy-két ingatlanos már-már ősfásnak nevezett volna). Ez a Dohány utcai kulipintyó viszont…..
Sziasztok!   Én viszonylag régen dolgozom „fejvadász” cégnél, megosztok veletek néhány kulisszatitkot. Gyanítom, a legtöbb ide járó embernek nem fogok tudni újat mondani, de talán lesz akit érdekel. A legtöbben az taglalják, hogy miért nem veszik fel őket a…..