Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiet

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szolgáltató lehet bizalmatlan, kérhet előleget az új ügyféltől, de mi van az ügyfél bizalmával? Olvasónknál a Vodafon épp eljátszotta azt. Tőlük még várjuk a választ, hogy mi ilyenkor a helyzet és hol van a 60 000 Ft. Május elején szerettem volna egy telefont és egy 2 éves előfizetést vásárolni…..
kiet 2019.08.02 09:47:26
@a lekvár neve puffin: a privát telefonom androidos, mert nem vagyok hajlandó 50e-nél többet fizetni egy telefonért. a céges telefonom iphone 4S volt. a saját tapasztalatom: sokkal kevesebb beállítási lehetőséged van (pl. saját csengőhang - fel is adtam egy idő után -, míg az androidosra bármilyen zenét/zörejt beállíthatsz), illetve a menüje kicsit bonyolultabb, mert csak oda meg vissza "gomb" van. Nem tudom, az újabbaknál változott-e valami. Hacsak nincs extra kívánságod appok terén, akkor nincs nagy gond, nekem ami kellett, az volt iphone-ra is. Kérdeztem az egyik jogász kollégámat, miért van oda az iphone-ért, azt mondta, mert ez a buta embereknek van, és bármi történik - lefagy, leesik, földön kívüli támadás van - telefonálni lehet vele (egy telefonnal, érted... :D )
Mindenki tudná másra költeni a fűtésszámlákkal kifizetett pénz egy részét. Íme néhány gyakorlati tipp, amivel rövidtávon takaríthatsz meg a fűtésszámlán, persze, ha nem passzívházban élsz már jelenleg is...
kiet 2017.10.12 16:23:21
@gmarc: én is mindig ezen kapom fel a vizet, mert nekem a pont 24 a kellemes. a 23 hideg, a 25 meleg. otthon, a saját lakásomban, nyilván, munkahelyen pl. 22. Nehogymár azért üljek otthon 3 pulóverben, hogy spóroljak kb. havi 500 forintot, mert nekünk az egész fűtésszámlánk 7 hónapra 90.000 forint volt... Egyébként igen, a készülékek karbantartása, esetleg lecserélése, a szigetelés sokat javíthat a helyzeten, ráadásul a komfortérzeten is, mert ültem én már úgy 24 fokban lakásban, hogy közben süvített a szél az ablakokon keresztül.
Utazás közben sokszor aggódva figyeljük, hogy mikor merül le a mobiltelefonunk. Ilyenkor bármilyen töltési lehetőséget hajlandóak vagyunk kihasználni, de érdemes óvatosan bánni az USB csatlakozókkal, mert idegen kezekbe kerülhetnek adataink. Az adatlopási módszer viszonylag régen ismert: a 2011-es…..
A Fővárosi Közgyűlés - szerda délután négy órától - ingyenessé tette a tömegközlekedést azoknak az autósoknak, akik a mostani szmogriadó idején nem használhatják járművüket a kedvezőtlen környezetvédelmi besorolás miatt. Persze, csak a forgalmi engedély felmutatása mellett. Két napja Tarlós szerint…..
Aki már olvasott Wizz Air panaszt nálunk, annak sok újdonság nem lesz ebben a sztoriban, hacsak az nem, hogy az összes klasszik utaskiborító hiba benne van. Tanács hamarosan érkezik. Tisztelt Tékozló Homár! Levelemmel részben a nyilvánossághoz fordulnék tanulságként, másrészt Önökhöz…..
kiet 2016.09.15 09:58:54
@gabborka: félelmetesen magamra ismertem, kiegészítve azzal, hogy indulás előtt háromszor ellenőrzőm, hogy minden papírból nyomtattam-e kettő példányt (egyet a páromnak, egyet nekem, ha valamelyik elveszne), illetve legalább háromszor lemérem a táská(ka)t, cm és kg, meg, hogy a reptérre indulást is úgy időzítjük, hogy: 6:30kor indul a gép, 4:30ra kint kell lenni, 15 perc az út, ráhagyással rendeljük 4:00ra a kocsit, de történhet bármi, legyen 3:45 :D :D :D ja, és persze aludni sem birok...
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
Na, most nem lennénk az RTL Klub helyében: a Celeb vagyok, ments ki innen! érkezésével átalakuló műsorstruktúrából kiszorulnak a hétköznap este vetített sorozatok, és mint ahogy azt a SorozatWiki meg is említette, erre 8-10 éve nem volt példa állítólag. El is szabadult a pokol…..
kiet 2014.09.25 14:32:14
@dr. v.b.1990: szerintem meg tekintettel kellene lenni azokra a nézőkre is, akiknek nincs lehetőségük kábeltv-t nézni, és csak a "földi" adásokat nézhetik.
A következő sorozatban a testsúly körüli kérdéseket vesszük szemügyre. A téma hatalmas és nagyon sokan feldolgozták már sok megközelítésben, így joggal gondolhatnánk, hogy amit e téren le lehetett írni, az le van írva – és ez gyakorlatilag így is van. De... csak az elmúlt hetekben tucatnyi témába…..
A bűn városa Akármennyire is megfogott annak idején a Sin City, nehezen vettem rá magam, hogy összefoglalót írjak róla. Ennek részben az az oka, hogy lenyűgöző és zavarba ejtő egyszerre: tökéletesen drámai, igényes és a végletekig kidolgozott, ugyanakkor félelmetes és megrázóan erőszakos. Most,…..
kiet 2014.07.20 20:54:51
@Monty H.: azokat a cikkeket szeretem, amikben minden fontos infót megtalálok. ha meg extrára vágyom, utánanézek :)
Tisztelt Mt!   Miért állítja magáról egy 3 hónapja működő cég, a Get Work Trend Kft, hogy 1996 óta sikeres és az egyik legdinamikusabban működő munkaerő kölcsönző, közvetítő? Szó szerint ezt írják a honlapon: (getwork.hu) Én nem vezető beosztású dolgozojuk vagyok,…..
hogyvolt Észbontók 1x02 2013.04.18 20:26:43
Egy óra múlva kezdődik a hülyék kvízjátéka, ahol a józan ész és a megye kettő érvbajnokság mit sem ér. Csak tippelni lehet, hogy a delikvens barmok közepesen hülyék vagy elfogadhatóan idióták. Hamarosan kezdődik az Észbontók, de amíg nem kezdődik a verbális…..
István környékét technikai hiba sújtotta, amikor el akarta hordozni a számát a Telenortól: Meguntam a Telenor magas percdíját ezért gondoltam múlt héten egyet, hogy átviszem a számom a Lidlihez, a Bluemobilhoz. Az oldalukon találtam is elég egyszerű leírást, amit kitöltöttem…..
kiet 2013.03.13 19:53:04
@videki gyerek: ezt te se gondolod komolyan, ugye? csak nem megszokott, nekem is folyton el kell mondanom, h bár 30as a telefonszámom, Vodafone-os vagyok, már kb. 8 éve.
Immár 4. napja nem tudnak hozzáférni az ügyfelek a pénzükhöz interneten keresztül az AXA Banknál. Ez már a végső kivonulás kezdete, vagy csak technikai málőr? Azért írok, hogy nehogy más is elkövesse azt a hibát amit én, hogy az AXA Banknál nyit bankszámlát. A számlát…..
És akkor felpakoltam 10 kiló szennyest a csomagtartóra, és eltekertem az önkiszolgáló mosodába... Vagy lehet, hogy a szennyest végül otthon hagytam, de tényleg elmentem egy mosodába! Az egész úgy kezdődött, hogy nemrég Lipócia szélén egy lakótelepi társasház aljában…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
tvblog Akik a szünetjelet nézik 2010.02.11 21:57:00
A nézettségi adatokat vizsgáló átlagember mindig is érdeklődéssel figyelte az elsötétítések hol pár ezres, hol pár tízezres nézettségeit, s meg is fogalmazta magában a kérdést, hogy vajon ki az a balga, aki a semmit figyeli készülékén? A jelenségre legalább egy tucat…..
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..