Regisztráció Blogot indítok
Adatok
susmus111

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Politikusbűnözés - a Jobbik (és médiaszárnya, a kuruc.info) egyik, kétségtelenül erős hívószava. Megállítjuk, felszámoljuk, számonkérjük - ígérik. A párt a napokban közzétett programjában az elmúlt húsz év politikusi garnitúrájával szemben határozza…..
susmus111 2010.01.19 08:16:09
T.@Várkonyi:
Örülök, hogy van ilyen megfontoltabb fiatal vélemény is. Nagy bajban lennénk, ha a fiatalok nem lennének idealisták. Hova jutna a világ, ha nem így lenne?

A véleményem röviden:
Aki azt mondja, hogy szélsőséges jobboldali párt a Jobbik, az ugyanlyan túlzásokba, "szélsőségekbe" esik, mint az a néhány túllendülő jobbikos fiatal, aki párttagságára úgy tekint, mint valami újkori inkvizítor állásra.
Sírhat itt bárki, tapasztalatból tudom mondani, hogy kicsi hazánkban a sok probléma ellenére még mindig úriemberek módjára oldjuk meg azokat a problémákat, amilyen súlyúak máshol még nem is léteznek.

Ez nem egy radikalizálódó ország...egyszerűen az emberek unják már a sok hazugságot, az alkalmatlan vezetést és a megélhetéssel zsaroló gazdasági maffiahálózatot.

Pénzügyi beszámolót készíteni kell. Aki páttá alakult ezt is vállalta, nem csak a parlamenti helyeket kell tudni elfoglalni.

Engem igazából elkeserít, hogy míg a saját tagság kreatív módon dolgozik és áldoz a párttra, addig a teljes amatörizmus uralkodik a vezetésben. Nincs komoly arc. A kerületben induló emberük megszólalni sem tud,műveletlen, ráadásul alkoholista.
A Jobbik általad visszafogottnak tartott programjában /a hagyományosan Jobbikos kommunikáció mellett/szinte szó szerint a 10 hónappal ezelőtt megjelent Magyarok Szövetsége programra ismertem rá.

És még egy figyelmeztetés és egy példa pont velük kapcsolatban is /MSZ/. Itt a rendszer tele van hazugsággal. Aki nem vigyáz, az maga is hazuggá válik, s akkor menthetetlenné válik. Az MSZ programot onnan ismertem meg, hogy annyit halottam róluk egy pap ismerősömtől, hogy a kommunisták kreálták őket és a Szili Katalin támogatta pénzzel a rendezvényüket. El is hittem. Pap mondta. Az egyik nagykállói baráti beszélgetésen szóba kerültek. Erre én mint a jól értesült bedodtam, hogy humbug az egész, mert Szili Katalin támogatta őket. Erre egy högy odajött hozzám és bemutatkozott: Szili Katalin vagyok Nyíregyházáról és én támogattam őket 10 000 forinttal. Égés volt. Túl sok a pletyka és lassan az lesz a leghjiteltelenebb , aki ebből sok kacsából egyet is továbbad.
Pénzügyi beszámolót pedig kell készíteni.
susmus111 2010.01.19 09:08:42
Nincs min felháborodni...Amatörizmus. Nincs rá emberük. Úgy kell nekik minden ismert arc és szakember, mint egy falat kenyér. Ami engem leginkább elkeserít, hogy újból azt látom, hogy az állítólagos nagy politikai erők annyira csak a médiakommunikációval foglalkoznak, hogy egy épkézláb kreatív ötletük és egy komoly szakembergárdára támaszkodó pártprogramra sem jutott idő. Obama jelszavak és honlap, civil csoportoktól lenyúlt programok, a belső ellenségkép-keresés.
A Fidesz és a Jobbik a Magyarok Szövetsége fél évvel korábban nyilvánosságra hozott nemzeti érdek programját mazsolázta meg, a Jobbik hozzárakta a monoki polgármester vidékprogramját, a Fidesz a Seres Mária féle CMP anyagából "gazdagított". A FIDESZ-KDNP által sugallt, állítólagosan 1200 civil szervezett egyesítő CÖF szintén a Magyarok Szövetsége társadalmi szerződésének korábbi változatával házal, miközben kiderült, hogy nem létező szerveződések százait tünteti fel a honlapján, mint támogatót és tagot, ráadásul a létezőknek is több mint a háromnegyede tagadja a kapcsolatot a CÖF-el. Ettől még Csizmadia és Fritz képviseli a magyar polgárokat a médiában. Ugyan melyik sportcsarnokban választotta őket vezetőnek az a bizonyos 1200 civil szervezet? 89-ben a lengyeleknél több millió embert egyesítő társadalmi csoportok hozták létre a pártjaikat, nálunk néhány száz ember eldöntötte, hogy most már nem a 800 000 "egypárttag", hanem ők fogják az országot kormányozni. Ma sincs néhány ezernél több tagjuk. Bábszínháznak tűnik az egész...alkalmatlan szereplőkkel. Unom őket. Húsz évet elvettek az életemből. Az új szereplők legalább idejében alakítsák meg a válsztmányt és hozzák nyilvánosságra a dolgaikat.A parlamenti székhez dolgozni és kéne, nem pedig csak a lelkes tagságot felhasználni.
Mire beértem a szerkesztőségbe, kiderült, hogy a Konzervatórium már hétvégén megírta, ami az első értetlenkedés után egy teljes reggeli beközlekedésen keresztül fortyogott bennem a kampányra ráforduló és megrendítően ronda Fidesz-plakátot látva. Okosjobbos barátainknak az…..
susmus111 2010.01.19 09:03:34
A plakát borzasztó. Ami engem leginkább elkeserít, hogy újból azt látom, hogy az állítólagos nagy politikai erők annyira csak a médiakommunikációval foglalkoznak, hogy egy épkézláb kreatív ötletük és egy komoly szakembergárdára támaszkodó pártprogramra sem jutott idő. Obama jelszavak és honlap, civil csoportoktól lenyúlt programok, a belső ellenségkép-keresés.
A Fidesz és a Jobbik a Magyarok Szövetsége fél évvel korábban nyilvánosságra hozott nemzeti érdek programját mazsolázta meg, a Jobbik hozzárakta a monoki polgármester vidékprogramját, a Fidesz a Seres Mária féle CMP anyagából "gazdagított". A FIDESZ-KDNP által sugallt, állítólagosan 1200 civil szervezett egyesítő CÖF szintén a Magyarok Szövetsége társadalmi szerződésének korábbi változatával házal, miközben kiderült, hogy nem létező szerveződések százait tünteti fel a honlapján, mint támogatót és tagot, ráadásul a létezőknek is több mint a háromnegyede tagadja a kapcsolatot a CÖF-el. Ettől még Csizmadia és Fritz képviseli a magyar polgárokat a médiában. Ugyan melyik sportcsarnokban választotta őket vezetőnek az a bizonyos 1200 civil szervezet? 89-ben a lengyeleknél több millió embert egyesítő társadalmi csoportok hozták létre a pártjaikat, nálunk néhány száz ember eldöntötte, hogy most már nem a 800 000 "egypárttag", hanem ők fogják az országot kormányozni. Ma sincs néhány ezernél több tagjuk. Bábszínháznak tűnik az egész...alkalmatlan szereplőkkel. Unom őket. Koppintott plakát vagy sem...megtalálja -e az embereket-e vagy sem... Húsz évet elvettek az életemből.