Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeloka

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, sosem volt véget érni Ferenc küzdelme a Lombarddal. Hitelátvállalt autója Cascóját az aláírt szerződésébe nem számították bele, ezért utólag akartak a havi összegen emelni. Ez akkor annyira nem sikerült, hogy a PSZÁF is megbüntette őket emiatt. Ehhez képest most…..
Ezt a fotót ma reggel lőttem (telefonnal, elnézést a minőségért) a Harminckettesek terén. A Jobbik hirdet. A plakát mondanivalója közepesen populista, de igazságot tartalmaz. Azért mondom, hogy közepesen populista, mert nem maguk a pártok kedvelik a megszorításokat, mindketten…..
Ahogy a dolgok állnak, elő kell majd keresnünk a szakirodalmat és a történelemkönyveket, hogy ne adjunk olyan válaszokat komoly gazdasági és létkérdésekre, amelyek hasonló helyzetben egyszer már zsákutcának bizonyultak. Ha nem teszünk így, és nem alakul ki egy társadalmi…..
szeloka 2012.11.14 13:10:33
@zajos1: Talán klasszika-filológia. Nem?
Régebben mindig a hőn imádott visszahívóst küldte, én vettem a piát kaját mindig ha kellett vmi, és ugye a mi lakásunkba voltunk mindig.A kép innenA történet elég kusza, több csavaros fordulatos, végén mégis egyedül marad mindenki... Az egész sztori furcsa, még magam sem…..
 Miről szól ez az ünnep?Egy szélsőséges kisebbség kollektív emlékeiről. Akik egy virulens és nagy karriert befutó ideológia emlékeit őrzik kegyelettel: a fasizmusét.Ez az ideológia és minden híve, minden magyar ember örök vesztes lett, tragikus nagy vesztese a II.…..
Én már be vagyok sózva, hiszen csak párat kell aludni, és itt a Sziget fesztivál! Sokáig nem voltam nagy fesztiválrajongó, de a tavalyi olyan emlékezetesre sikerült, hogy idén dolgozni is fogok kint, ugyanis egy projekt keretein belül 2 napon lesz egy rövid aktivizációs programunk a…..
szeloka 2009.08.10 08:38:15
Tamás, köszönöm. Egy napja dédelgetem ezt a kis szörnyszülöttet, akit levélben küldtél, és bármikor ránézek, kiver a víz, a hátam borsódzik és megrándul az arcom. Ezért érdemes volt folytatni, ez igazi, minőségi szemétség! A szemöldök egyszerűen utolérhetetlen! A…..
Hogy is mondjam szépen, Ő hátulról elkapta a ***éimet és attól féltem letépi, a férfiak most megértenek remélem, ököllel vertem a fejét, hogy kiszabaduljak, azelőtt így még nőt nem ütöttem meg (azóta sem), végül elengedte, de a sztorinak még nem volt vége. A kép innen…..
szeloka 2009.06.05 13:15:13
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
  Az MSZP-nek meggyűlik a baja a Kádár-nosztalgikus reklámfilmjeivel. Nem elég, hogy a kitűnő paródiákat már többen látták a YouTube-on, mint az eredeti videókat, tegnap a KIA Motors Hungary Kft. sajtóközleményben határolódott el a kampánytól: Európai Parlament…..
szeloka 2009.05.27 13:19:48
@goes: nem érdemes belemenni ebbe bal-jobb fejtegetésbe, mert a magyarországi politika egy nagy katyvasz, mindenből kiragadnak valamit. Ezért nem is lehet egyértelműen jobb és bal politikáról beszélni. Szerintem.
szeloka 2009.05.27 13:20:57
@Steve the Great: a fidesz bármire képes sajtótájékoztatót alapozni :D
  Az Indexen jelent meg Beelőzheti a Jobbik az MSZP-t címmel egy írás, ami arról szólt, hogy az MSZP-nél akár még a Jobbik is több szavazatot szerezhet az EP-választáson. A cikk nagyon gyorsan lekerült az Indexről (bár a címlapom még utána is elérhető volt pár percig), de…..
A Munkáspárt EP listáját böngészve tömegével tolulnak a kérdések, amelyek nem fognak hagyni nyugodtan aludni: Ki lehet a munkáltatója a Munkáspárt elnökének? Mit dolgozik Thürmer Gyula? És mi lesz, ha Szent Vlagyimir Iljics meghallgatja a fohászukat, és mandátumot nyer? Elengedi…..
Ha egy párt a parlamentbe kerül, az megmutatja, mekkora a választói támogatottsága. Ez egyben véget vet a róla szóló spekulációknak is. Ez a nagy előnye egy ilyen helyzetnek. És azt is világossá teszi: nem érdemes a kis részvételre játszani, ha valakit zavar a szélsőséges…..
szeloka 2009.05.21 18:59:31
  Pécsett tegnap tartottak egy másik választást is, ami Szili Katalin totális veresége mellett (érthetően) jóval kevesebb figyelmet kapott. Pedig a felállás és az eredmény is kifejezetten érdekes.   A 8. számú egyéni önkormányzati választókerületben három jelölt…..
szeloka 2009.05.11 13:29:21
@civilkontrol: 10% nem összekapart parlamenti küszöb
szeloka 2009.05.11 13:39:27
@Dr. Zerge: nézd már meg a részvételi adatokat te dinnye. Neked minden választás tét nélküli ezek szerint. Jobbiktalanítani akarsz, ahelyett, hogy azt a bolsi bandát akarnád végleg eltüntetni. Ez mindent elárul rólad.
szeloka 2009.05.11 13:42:40
@merre?: hülye
  Szili Katalin nagyon büszke arra, mekkora összefogást teremtett - a pécsi polgármester-választáson az SZDSZ épp úgy őt támogatja, mint az MDF. Talán maga sem gondolta volna, hogy ekkora személyes integrációs potenciállal bír: 18 twitteres követőjén (vajon hányan lehetnek…..
A Bambiban egy ismerősöm asztalánál egy köpcös fiatalember ült. Bemutattak neki, annyi derült akkor csak ki, hogy az SZDSZ egyik fontos embere s állítólag Fodor Gábor tanácsadója. Sajnos nem jegyeztem meg a nevét, de ki fogom nyomozni.(Update: a srác Fodornak _volt_ a tanácsadója.…..
A Szent Korona Rádió honlapjára tévedtem, és elkezdtem olvasni az egyik érdekesnek tűnő cikket."A norvégok Morvai Krisztinája a hazai és nemzetközi közvélemény-kutatási eredmények egybehangzó eredményei szerint az első helyen állva vezetipártját a júniusban…..
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
szeloka 2009.02.11 11:57:12
Mandiner blog A Jobbik kommancsa 2009.01.29 07:01:00
  Sajnos nincs nekem való, rendes antikommunista párt Magyarországon. Biztos azért, mert nincs rá piac. Kádár-nosztalgiával, cigány-riogatással, zsidó-összeesküvéssel, fasisztázással, kötelező hittanoktatás riogatással, kötelező „ismerjük fel nemi…..