Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikiaupair

407 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét jelentkezem, tudom, csodálkoztok :) Már ha valaki még idekattint néha :D   Merthogy sok dolog van, amiről nem beszéltem eddig. Többek között például arról sem, hogy Yasmini hogy van az augusztusi műtét óta... Hááát... miután anyu hazajött Nepálból november elején, csúnyán fogalmazva „kezdte…..
Adhattam volna kreatívabb címet is, de nem láttam szükségét. Így is mindent elmond... nyugi, lassan megértitek :) Azt hiszem, ha most, szombat este fél 12-kor nem kezdek el pötyögni, akkor soha nem tudjátok meg a nagy hírt. A többi „partiról”, mint a szülinapi bbq, a…..
vikiaupair 2011.11.30 00:07:48
@vica0330: sietek!!! és köszi :)
mostmár, hogy találtam lakást, nem látom olyan borúsan a helyzetet, de még mindig nem igazán tdom mihez kezdjek hosszútávon... egy következő bejegyzésben majd megosztom nagy dilemmá(i)mat :)) bár lehet, hogy erre élőben hamarabb lesz lehetőség :DD
pussz
Mégpedig annak, hogy találtam helyet, ahol januártól meghúzhatom magam, amíg kitalálom, hogy mihez is kezdjek... Már kezdtem aggódni.... nem volt könnyű, azt mondják, hogy most nincs akkora „választék”, mint általában... No mindegy, elvileg egy Simon nevű pasival és…..
... bár valószínűleg akkor még többet dolgoznék... Andi kommentjére válaszolva (mintha tudtad volna, hogy ma akarok írni:) : hidd el, néha én is idekattintok, hátha valaki (vagy valami?:) bepötyögte azt a sok-sok gondolatot/sztorit, amit meg szeretnék veletek osztani... de sajnos…..
Augusztus 20. – lélekben Veletek ünnepeltem :) Itt nincs megállás, nem tudom Karen hogy bírja... Péntek délután leléptek a fiúk, azóta hárman vagyunk. A péntek úgy nézett ki amúgy, hogy 7-kor átmentem, Yasmini már ébren volt. Rendbeszedtem a házat, fürdőket…..
 ...a következő néhány hét/hónap...Yasmin ugyanis gyengébb, mint valaha. Nem túlzok. De előbb írok egy kicsit az otthon töltött majdnem két hétről, aztán evezek csak szomorúbb vizekre. Tehát a repülőn hagytam abba az írást... ahol egyébként folyamatosan rugdosta a…..
folyt. :)Vacsi anyuékkal – július 28.Úgy volt, hogy szombaton (23-án) megyünk szülinapozni, de anyu péntektől keddig szenvedett valami rejtélyes nyavalyától, aminek következtében minden átment rajta... Így maradt a csütörtök, amikor Pauline el tudta vállalni a gyerekeket.…..
Hihi, csak most vettem észre, hogy nem publikáltam az előző bejegyzést, pedig már pénteken megírtam :))) Szóval olvassátok el azt először légyszi :D No, miután legutóbb így kiqwerty-ztem magam (annak aki nem tudná, az az utazási iroda neve), ma először megpróbálom sorra venni…..
Hello mindenki!!Itt vagyok, élek és virulok. Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy az elmúlt főleg egy, de lényegében három hónap, vagy akár az elmúlt egy év hajtása nem vett ki sokat belőlem, mert igenis elfáradtam... És már alig várom a jövő csütörtököt, amikor is majdnem…..
Mindenekelőtt itt is, még egyszer nagyon-nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok imádott hugicámnak!!! El sem hiszem, hogy így felnőttünk... Nagyon szeretlek!!! Ide már nem nyomok sírós idézetet és dalt sem :)   Tudom, hogy néhányszor már „fenyegetőztem”…..
vikiaupair 2011.07.17 21:48:12
@FeketeGabi:
hogy aktuális-e még? alapvetően nem, de hosszú a sztori és nem lenne fair a nyilvánosság elé tárni... gyakorlatilag pedig: ha mi azt tudnánk :)
Sziasztok!!Tudom, tudom... ennyire talán még sosem vesztem el... és most is csak bejelentkezem, hátha néhányan már aggódtok értem :) A mai cím jelenlegi életformámat tükrözi, majd meglátjátok miért :)Semmi különleges nem történik, csupán reggel 7-től folyamatosan csinálok…..
Csak hogy tudjátok, hogy nem vesztem el :)Franciaország tűrhető volt... kemény 5 nap volt, az tuti. A gyerekek imádtak, a tanárokkal is jól kijöttem, de erről majd később.11 után értünk a suli elé, kicsit még iszogattunk meg dumálgattunk anyuékkal, aztán negyed 1 felé jöttem…..
Valószínűleg most ez az utolsó bejegyzésem a nagy út előtt. Vasárnap este még lehet, hogy írok, de szerintem inkább aludni fogok :) A keddi sulis megbeszélés teljesen felesleges volt – a mi jelenlétünk legalábbis. Egyetlen haszna, hogy láttuk a széket, amiben majd tusolni fog...…..
A mai röpke szösszenet címéül szolgáló megjegyzés Yasmini száját hagyta el, amikor délután meglátott engem... Ugyanis finoman szólva sz.rul érzem magam, és állítólag úgy is nézek ki. Mindenki beteg amúgy, a gyerekek a legkevésbé, apu a leginkább... A ház attól persze még…..
Egyszer régen valamelyik bejegyzésemnek már volt hasonló címe, de most újra ez az állás. Azért nem írtam egész héten szinte... A szombat kivételével minden nap irodáztam. És persze itthon is elvégeztem, amit kellett. Mondjuk persze könnyebb hetem volt egy picit Yasmini nélkül, de…..
A péntek este további része igen kellemesen telt. Szerencsére megúsztam a karkötő-készítést is... pedig Yasmini egész héten ezzel piszkált... de mondtam, hogy elég okosak ők ketten, megoldják :) Aztán gyakoroltak Sebastian előadására (szerepel az iskolai modern…..
Vasárnap van, ugye? Teljesen meg vagyok zavarodva a napokkal... szombat-vasárnap-bank holiday. Igen, már megint, itt már csak így megy. És a gyerekeknek megint szünet van... alig mentek 2-3 hetet suliba, és újra. Így már csak ki lehet bírni... Mondjuk ezúttal én is…..
Nem hiszem, hogy lesz ma rendes bejegyzés... Mindössze annyit szeretnék, hogy csodák csodájára feltöltöttem a képeket végre... tehát ma beszéljenek azok :) Megjegyzések egyelőre nincsenek hozzájuk, majd egyszer talán azok is odakerülnek. Három album van:1. egy nagyon…..
Reggel normál időben kezdtem: negyed 8-kor. Kukák ki, mondanom sem kell, hogy ezen a hétvégén olyan lusták voltak, hogy a konyhában két fullon megrakott kajás-maradékos zacskó várt, és a nagykuka is a telénél is jobban meg volt pakolva, ahogy kell. Mosogatógép tele piszkos…..
Sziasztok!!!Ismét csak egy pár sor, mert sietek.... mily meglepő... De vasárnapra pótlást tervezek, meg képfeltöltést, kommentekre/e-mailekre válaszolgatást, stb. Barcelona óta, ahogy azt korábban megbeszéltem apuval meg Sammel, esténként is dolgozom az irodában, amikor nem kellek…..
Sziasztok!Most csak annyi... (tudom, hogy mostanában mindig így kezdem, de sokszor tényleg nincs időm...)... tehát, most csak annyi, hogy épségben megérkeztünk Barcelonából. Szép volt, jó volt, csak rövid. Csak hétfőn esett, amúgy egész végig csodálatos napsütés volt :)Csak…..
Sziasztok!Nem akartam elmenni szó nélkül... :)A tegnapi céges buli olyan jól sikerült, hogy negyed 5-kor kerültem ágyba... részletek a hét egyéb történéseivel együtt...ööö.... valamikor ígérem lesznek :)9 után már fel is keltem, megérkezett Hajni, és átmentünk Karenékhez.…..
Most csak egy gyors beszámolót írok a mai napról, mert nemsokára lejönnek a tegnapi szülifelik, és ha nem akarom, hogy felhalmozódjon a néznivaló, még ma meg kell tekintenem :)Reggel 9-re mentem dolgozni, bár egy csöppet elbizonytalanodtam, amikor az irodához értem,  ugyanis nem…..
Na itt vagyok :) A cím az elmúlt napok időjárására utal. Esélyes, hogy itt most ebben a pár hétben van a nyár, nyáron pedig majd jön valami esős-enyhe keverék... Ma gyönyörű napunk volt, fincsi otthoni ízekkel, erdei sétával, parkban üldögéléssel... mindezt szikrázó…..
Most csak kellemes Húsvétot szeretnék Nektek kívánni!!!   Az én sonkám is megfőtt már, éjszaka szépen kihűl, délelőtt pedig már lakmározhatunk is belőle Hajnival. Ne gondoljátok, hogy valami húst-nem-látott mócsingot főztem :) Hiszen anyuskámék küldték…..