Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ford Prefect, a Betelgeuse rendszerből

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan mit nem írtak még le, mit nem írtam még le a Lucky Luke-ról? S mit tud adni a negyvenötödik szám, amit az előzők még nem adtak?  Mégis, amint láttam, hogy előkészületben van ez a klasszikus, a legkedveltebb füzetek közé tartozó hajózós cowboy-sztori, azonnal előrendeltem. A kiadó, a…..
Végig nézve SmugOne munkáit, biztos nem csak nekem fog eszembe jutni, hogy ez az angliai srác egészen új szintre emeli a graffiti művészetet. Kizárólag festékszóró kannával dolgozik és elképesztő érzékkel, tehetséggel fest. Legtöbb munkája Angliában és Skóciában…..
Ford Prefect, a Betelgeuse rendszerből 2012.03.08 13:17:57
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Mióta élnek jól a festők? Ahogy tanulmányaimból emlékszem a festők mindig is a) meg nem értetten éheztek és/vagy b) megrendelésre festettek, abból éltek. Millióból ha egy élt meg abból, hogy azt festett, amit akart.
Vagy talán arra gondoltál, hogy szobafestőnek menjen? :)

@közönséges üregi zsidó: hadd védjem hódevő doktort egy kicsit, hiszen neki is van igaza. Szépek ezek a művek, mégse örülnék, ha egy reggel ilyet látnék a házam falán. Lehet, hogy te pont örülnél, de szerintem a többség nem. És ebből a szempontból nem hiszem, hogy különbséget kellene tenni magán és középület között.
Szóval annyiban igaza van dr. beavereater-nek, hogy a kérdésfeltevés a cikk végén elég suta és értelmetlen.
"vajon miért illegális a graffiti?!"
Különben meg nem is a graffiti illegális, hanem az, ha a tulajdonos engedélye nélkül festesz az épületre / vonatra / autóra / bármire.
Ford Prefect, a Betelgeuse rendszerből 2012.03.08 15:13:55
@közönséges üregi zsidó: Értem én, hogy mit akart mondani a posztoló. De nem azt mondta (kérdezte). Csak ennyi.
Ne húzd már fel magad.
Ismerkedjünk meg a hazai értelmiség egyik legfontosabb szertartásával, a politikailag korrekt dürrögéssel!Aki nem tudná mi az a dürrögés, azoknak, leküzdve az informatikát ideillesztek három videót, eget az Eurázsiában honos siketfajdról, egyet amerikai rokonáról az…..
Tetőfokára hágott az elmúlt hónapokban a határon túli bevásárlási láz Szlovákiában. Leginkább Magyarországon éri meg bevásárolni, durvább esetben féláron, de átlagosan harminc százalékkal kedvezőbben. Hogy mit? Mindegy, mivel szinte bármit olcsóbban megvehetsz a…..
Ford Prefect, a Betelgeuse rendszerből 2012.01.13 14:35:20
@Pan Modry: és ne felejtsük, hogy

6. A szlovák hegyek magasabbak, mint a magyarok.
7. A szlovák miniszterelnök magasabb, mint a magyar.
8. A szlovák parlamenti pártok száma is magasabb, mint a magyar.
9. A szlovák zászlón a fehér szín magasabban van mint a magyaron.
10. A szlovák kofolafogyasztás mértéke magasabb magasabb, mint a magyar.

Tehát nincs min csodálkozni.
„Jó reggelt! Tegnap este meghallgattam a Metallica/Lou Reed-albumot. Metallica-lemezgyűjteményem eladó, várom az érdeklődők jelentkezését.” A fenti Twitter-üzenet tőlem származik. A Twitter - mint tudjuk - online közösségi háló, ahol a felhasználók 140 karakteres…..
Ford Prefect, a Betelgeuse rendszerből 2012.01.05 11:07:00
Magyarország államadóssága képekben, amit eddig elképzelni sem tudtál! Nagyításért kattints a képre! Forrás:http://allamadossag.net78.net/ ..
Most, közeledve a blogtalálkozóhoz, meg annyi sok gonosz, csúnya, feszültséggel teli konfliktus, meg történet után egy kis játékra hívjuk kedves blogolvasóinkat. Csak úgy, a szemek gyönyörködtetésére. Tíz képes feladvány áll itt alant a posztban, s várja a fürkésző…..
Ford Prefect, a Betelgeuse rendszerből 2010.01.21 21:05:29
@Attus Germanicus: Pontosan így érzek én is, külön kiemelve, hogy nagyon jó ez a blog.
Mondjuk ha elég a kontinenst megnevezni, akkor több tuti tippem is van. :)